Artikel 37 van 134

Meisjes rugzak: de leukste rugzakken voor jouw kleine meid

Als jij een meisje in huis hebt, dan herken je misschien wel dat ze al vroeg weet welke stijl en kleuren ze mooi vindt. Zoekt ze in de ochtend misschien zelf haar kleding al uit voor een dagje school? Is de sieradenkist goed gevuld en wil ze het liefst al met make-up naar school? Dan mag een meisjes rugzak natuurlijk niet ontbreken! Met een rugzak maakt je meisje haar look helemaal compleet! Of ze nu zelf haar rugzak uit wil zoeken of dat jij dat voor haar doet: in de webshop vind je de leukste rugzakken voor meisjes.

Rugzak meisje: neutraal of met print?

Een stoer meisje, een ‘meisjesmeisje’ of een echte dierenfan: voor ieder meisje hebben wij een rugzak die zeker weten in de smaak gaat vallen. Kiest jouw meisje voor een rugtas in een effen kleur? Van oudroze en lila tot het neutralere cognac of crème: veel merken hebben een rugzak in het assortiment in een mooie effen kleur. 

Is jouw meisje dol op printjes? Dan kan zij haar hart ophalen, want de meeste tassen zijn voorzien van de meest prachtige illustraties. Denk aan dierenprints, rugzak in bloemen thema of mooie grafische prints. De panterprint is bijvoorbeeld al jaren erg populair voor meisjes en ik denk dat we nog lang niet uitgekeken zijn op deze trend. Hoe leuk is deze stoere rugzak met ‘jaguar dots’?

Rugzak meisje met dierenprint

Dierenfans opgelet! Als jouw meisje dol is op dieren, dan wordt zij vast helemaal enthousiast van een dierenrugzak. Voor een rugzak meisje met dierenprint hebben we veel keuze. Pinguïns, flamingo, eenhoornskonijntjes: wat is het lievelingsdier van jouw meisje? Hoe leuk is het om met je favoriete dier op je rug te lopen? 

Rugzak meisje 4 jaar: klaar voor de basisschool

Voor kleine meisjes zijn de rugzakken van Trixie erg leuk. Deze rugzakken zijn niet alleen voorzien van een mooie illustratie, ze zijn ook afgewerkt met bijpassende details. Zo heeft de flamingo rugzak flamingovleugels, is de ‘Mrs. Rabbit’ rugzak afgewerkt met konijnenoren en vind je op de rugtas met muizenprint schattige muizenoortjes. 

De tassen van Trixie zijn qua formaat ideaal te gebruiken als eerste schooltas, is jouw kleine meid al klaar voor de basisschool? Door de gewatteerde banden is de tas comfortabel te dragen voor je meisje van 4 jaar.

Een schooltas voor grotere meiden

Ook aan de grotere meiden is natuurlijk gedacht! Een schooltas is voor kinderen die al iets ouders zijn vaak een echt mode-item. Het is handig als een schooltas voor meiden praktisch is, maar het moet er natuurlijk ook mooi uitzien ;). 

Een effen schooltas is dan altijd een goed idee. Effen hoeft zeker niet saai te zijn! Zo zijn de grote rugzakken van Sticky Lemon heel geschikt voor meiden die met hun rugzak graag een fashionstatement willen maken op school. Een schooltas van Sticky Lemon is groot genoeg voor alle nodige spullen en heeft handige vakken. De trendy kleuren zorgen voor een hippe uitstraling en de tassen zijn afgewerkt met mooie details.

Rugzak met naam van jouw meisje

Tegenwoordig zijn ze er vanaf groep 1 al mee bezig: het leren schrijven van de eigen naam. Hoe leuk is het als je meisje kan pronken met een nieuwe rugzak met naam? Wij personaliseren jouw meisjes rugzak graag met de naam van je kleine meid. Dit doen we door de naam van je meisje met het mooiste garen te borduren op de rugzak. Een meisjes rugzak met naam is ook erg leuk om cadeau te geven! Voor welke rugzak gaat jouw dochter?

Fotografie: @bij.hesfotografie

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op het bestellen van (gepersonaliseerde) producten. Je vindt de algemene voorwaarden hier.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss