Sorteer op

De houten Play-Doh klei traktatie: makkelijk & origineel

Trakteren op school of op het kinderdagverblijf is voor ieder kind een feestje! Vind je het ook zo’n klus om als ouder iedere keer weer een leuke en originele traktatie te bedenken?  Met deze Play-Doh traktaties zorg jij voor heel wat speelplezier! De Play-Doh traktatie is inclusief leuke houten houder in een speelse vorm én een kleipotje. De houten houders kun je personaliseren met een tekst naar keuze. Niet alleen een traktatie dus, maar ook een blijvend cadeautje!

Een snelle klei traktatie

Een leuke, gezonde en originele traktatie bedenken kan soms best wat stress opleveren. Van snoepjes en rozijntjes tot kleine voorleesboekjes of fruitzakjes: alles is waarschijnlijk al wel een keer voorbij gekomen. Met deze Play-Doh traktatie heb jij een unieke traktatie waar je ook nog eens heel erg weinig werk van hebt! Je bestelt ze namelijk kant-en-klaar in onze webshop, inclusief persoonlijke tekst en een potje klei.

Van kinderdagverblijf tot basisschool

Play-Doh is al generaties lang een favoriet knutselmateriaal voor kinderen. De kleurrijke, kneedbare samenstelling stimuleert de creativiteit en motorische vaardigheden van kinderen. Is jouw kleintje helemaal gek op klei? Dan is deze klei traktatie echt een leuk idee om te trakteren op zijn of haar verjaardag. Klei wordt aangeraden vanaf 2 jaar, je kunt deze dus prima op het kinderdagverblijf trakteren als je kindje 2, 3 of 4 jaar wordt. Daarnaast is de traktatie ook nog erg leuk voor de eerste jaren op de basisschool! Op veel scholen geldt een ‘gezonde traktaties’ beleid. Hiermee zit je dan dus helemaal goed!

Personaliseer de Play-Doh traktatie met een leuke tekst

De houten houder van de klei traktaties kunnen we personaliseren met een tekst naar keuze. Denk aan de naam van je kindje en de leeftijd die hij of zij wordt bij een verjaardag. Voor een aantal vormpjes hebben we leuke suggesties gegeven. Denk dan aan een vorm van een eendje met de tekst ‘Er is er eendje jarig!’ en de vorm van een kerstboom of rendier met de tekst ‘Fijne feestdagen’. Je kunt helemaal zelf je tekst bepalen! Tijdens het bestellen kun je de gewenste tekst invullen, wij zorgen ervoor dat deze mooi in de houten Play-Doh traktatie wordt gegraveerd.

Uren knutselplezier met de houten klei traktatie

Naast het spelen met klei, zorgt de houten vorm zelf ook voor veel knutselplezier! Laat je kindje deze bijvoorbeeld verven of inkleuren. Met stiften of verf kan je kleintje helemaal zijn of haar creativiteit kwijt op het hout en de houten vorm omtoveren tot een echt kunstwerk. Of gebruik de houten vorm als omtrekvorm voor andere knutselprojecten. Teken de vorm over op papier en laat je kleintje ze gebruiken als sjablonen voor het maken van kaarten, versieringen of zelfs een gepersonaliseerd kunstwerk voor aan de muur!

Hoe bestel ik een klei traktatie?

Het bestellen van de Play-Doh traktaties is heel simpel! Het minimale aantal traktaties dat je kunt bestellen is 5, maar daarboven is ieder aantal mogelijk. Kies tijdens het bestellen het aantal traktaties dat je wil via het dropdown menu 'Aantal traktaties' en laat 'Aantal' gewoon op 1 staan. Hoe meer traktaties je bestelt, hoe goedkoper de traktaties worden.  

Specificaties houten Play-Doh traktatie

De houten klei traktaties zijn 10 cm hoog, ze worden gemaakt van 3 mm berken multiplex en worden geleverd met een potje Play-Doh klei van 28 gram. Play-Doh wordt aangeraden voor kinderen vanaf 2 jaar.

Verschillende vormen: voor ieder wat wils

De Play-Doh traktatie is verkrijgbaar in verschillende vormen. Van een bloem, een eendje en een konijntje tot een stoere tractor of een dinosaurus. Daarnaast hebben we een aantal vormen toegevoegd die je kunt gebruiken bij het afscheid van het kinderdagverblijf. Denk aan een handje met de tekst ‘Ik zwaai gedag’ of een beer met de tekst ‘Het was beregezellig’. In iedere vorm zit een gat met daarin een klein potje klei.

FAQ Play-Doh traktatie

Wordt de houten traktatie inclusief klei geleverd?
Ja de klei traktatie wordt geleverd inclusief een potje klei van 28 gram.

Voor welke leeftijd is deze klei traktatie leuk?
Klei wordt aangeraden voor kindjes vanaf 2 jaar. De klei traktaties zijn erg leuk voor kindjes vanaf 2 jaar tot en met de eerste groepen van de basisschool.

Wat is de levertijd van de Play-Doh traktaties?
Alle gepersonaliseerde producten versturen wij binnen 5 werkdagen. Heb jij de traktaties sneller nodig? Geef dit aan in het opmerkingenveld tijdens het bestellen, wij proberen hier dan rekening mee te houden. Je ontvangt een mail met track en trace code zodra je bestelling onderweg is, zo weet je precies wanneer je jouw traktaties kunt verwachten.

Kan ik de tekst op de houten houder personaliseren?
Ja, absoluut! We bieden de mogelijkheid om de houten houder te personaliseren met een tekst naar keuze. Bijvoorbeeld de naam en leeftijd van je kindje voor een verjaardag. Geef de tekst aan tijdens het bestellen en wij graveren deze mooi in de houten klei houder.

Is er een minimum aantal traktaties dat ik moet bestellen?
Ja, het minimale aantal traktaties dat je kunt bestellen is 5. Boven dat aantal is ieder gewenst aantal traktaties mogelijk. Houd er rekening mee dat hoe meer traktaties je bestelt, hoe voordeliger de traktaties per stuk worden.

Op alle producten die je in onze webshop bestelt gelden de algemene voorwaarden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss