Wat leuk dat je By Bineke ontdekt hebt! Een webshop vol persoonlijke en unieke items voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters, om cadeau te doen of om jezelf op te trakteren. Vind je het fijn om wat meer over By Bineke te weten voordat je een bestelling plaatst? Lees dan snel verder.  

Ontstaan vanuit het (moeder)hart

Toen ik in 2018 voor het eerst moeder werd, ben ik begonnen met het ontwerpen en maken van producten die ik miste of het geven van een persoonlijke touch aan producten die ik helemaal te gek vond. Met Lize, onze oudste dochter, als muze. Daardoor was het assortiment destijds stiekem iets meer op meisjes gericht dan op jongens. Maar sinds mei 2021 heb ik er een nieuwe muze bij… Onze zoon Pelle. 

Het assortiment van By Bineke

Ik ben iedere dag opzoek naar het beste en mooiste voor mijn kinderen en zo ook voor die van jou. Iedere levensfase van je kind heeft zo zijn eigen behoeftes en die wil ik vervullen met unieke en persoonlijke producten. Het assortiment is heel gevarieerd. Van herinneringskisten met de daarbij horende accessoires om dierbare herinneringen te bewaren tot aan rugzak met naam en Mepal broodtrommel met naam van je kindje om mee naar school te nemen. Hoe divers het assortiment ook is, je zult een gemeenschappelijke deler herkennen: elk product is met liefde gemaakt of met veel zorg uitgezocht. Alleen als een product mij vlinders bezorgd is het goed genoeg om toe te voegen aan het assortiment.  

Leuk voor jong en oud

Bij het maken van de ontwerpen en het samenstellen van het assortiment probeer ik rekening te houden met jong en oud. Kinderen en ouders hebben vaak niet dezelfde smaak en dat kan nog wel eens tot strijd zorgen. Daarom probeer ik altijd een compromis te vinden zodat zowel een kind als een volwassenen er enthousiast van wordt. 

Persoonlijke touch

In het assortiment vind je veel gepersonaliseerde producten. Ik vind het bij het personaliseren van een product belangrijk dat de personalisatie één wordt met het materiaal. Daarom vind je in het assortiment geen producten met stickers of andere transfers die na verloop van tijd los kunnen laten. Kwaliteit staat voorop, zowel voor het product als de personalisatie daarvan.

Het personaliseren gebeurt door rechtstreeks op het product te graveren, printen of borduren. Dit gebeurt altijd heel subtiel, zodat de personalisatie onderdeel wordt van het ontwerp van het product in plaats van een toevoeging. Dit gebeurt in eigen studio, hierdoor is er veel mogelijk, kan er snel geleverd worden en wordt de beste kwaliteit gegarandeerd. 

Persoonlijk contact voor het allermooiste resultaat

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Want elke bestelling is uniek en verdient daarom een eigen aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat we samen het allermooiste resultaat bereiken. Ik heb geen ’negen tot vijf’ mentaliteit. Ik werk in de tijd die beschikbaar is. Als ik in de gelegenheid zijn, beantwoord ik je vraag gelijk. Ook ‘s avonds of in het weekend. Ik doe er alles aan om je zo snel mogelijk te woord te staan. Mocht ik een keer niet bereikbaar zijn om wat voor reden dan ook, dan zorgen ik ervoor dat je binnen 24 uur antwoord op je vraag krijgt. Van mij of iemand anders uit het team. 

Al bovenstaande elementen vormen samen By Bineke. Ik hoop dat je een product vindt waar je, net als ik, op slag verliefd op bent. Kijk rustig rond en mocht je vragen hebben, dan hoor ik het graag!

Liefs,
Bineke

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss