5 voordelen van een kraamcadeau versturen? Je hoeft er de deur niet meer voor uit!

Wil jij een kraamcadeau versturen naar de ouders van een pasgeboren baby? Omdat je bijvoorbeeld zelf niet op kraamvisite kan gaan? Verras de kersverse ouders door een kraamcadeau te versturen. We helpen je graag bij het versturen van een kraamcadeau. 

1. Kraamcadeau altijd origineel ingepakt verstuurd

Een kraamcadeau versturen doen wij met veel liefde. Het moet een feestje zijn om te ontvangen. Met liefde pakken wij het kraamcadeau voor je in. Het ingepakte kraamcadeau voorzien wij altijd van een buisje met muisjes, zodat het direct duidelijk is dat het een kraamcadeautje is. 

2. Persoonlijk kaartje bij kraamcadeau versturen

Maar hoe weet de ontvangen van wie het kraamcadeau afkomstig is? Wij schrijven met liefde een kaartje met jouw persoonlijke boodschap om samen met jouw kraamcadeau te versturen. De tekst voor op het kaartje kun je doorgeven in het opmerkingenveld van je bestelling. Het kraamcadeau versturen wij samen met het handgeschreven kaartje, niemand die merkt dat jij het kraamcadeau niet zelf verstuurd hebt. 

3. Kraamcadeau versturen zonder factuur

Wil jij een kraamcadeau versturen? Maar ben je bang dat er misschien een factuur bij het kraamcadeau zit of prijskaartje op het kraamcadeau? Een kraamcadeau versturen wij altijd zonder factuur, pakbon of prijskaartjes. De factuur ontvang je alleen per mail. Tevens ontvang je een e-mail met track and trace cadeau als wij het kraamcadeau versturen. Zo kan je in de gaten houden wanneer de ontvanger het kraamcadeau ontvangt. 

4. Kraamcadeau versturen? Het is zo geregeld!

Een kraamcadeau versturen is zo geregeld. Je hoeft niet meer de stad in om een kraamcadeau te kopen, een kaartje te kopen, het kraamcadeau in te pakken en het kaartje te schrijven en vervolgens het kraamcadeau versturen via het postkantoor. Het enige dat jij hoeft te doen is je favoriete kraamcadeau uitkiezen, in het opmerkingenveld van je bestelling geef je aan dat het om een kraamcadeau (+ geslacht) is en de tekst die je op het kaartje wil. Wij doen de rest!  Jouw kraamcadeau versturen we ingepakt met handgeschreven kaartje en jij hoeft de deur er niet voor uit. 

5. Kraamcadeau versturen binnen paar werkdagen!

Een kraamcadeau versturen we altijd zo snel als mogelijk. Voor gepersonaliseerde kraamcadeaus hanteren we een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, maar over het algemeen gaat het een stuk sneller. Niet gepersonaliseerde kraamcadeaus versturen we in 1 à 2 werkdagen. Heb je je kraamcadeau voor een bepaalde datum (sneller) nodgi? Geef het dan aan in het opmerkingenveld van je bestelling, dan kunnen we daar rekening mee houden! 

Een kraamcadeau versturen door By Bineke betekent:

  • Ruim assortiment kraamcadeaus
  • Een origineel ingepakt kraamcadeau versturen
  • Een kraamcadeau versturen met kaartje met persoonlijke boodschap 
  • Kraamcadeau binnen een paar werkdagen zonder factuur bij de kersverse ouders bezorgd! 

En, naar wie moeten wij een kraamcadeau versturen? 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss