Sorteer op

Geboortekaartjes bewaren? Bekijk de leukste ideetjes hier!

Je geboortekaartjes bewaren doe je in een geboortekaartjes bundel, een bewaarzak of een herinneringskist van By Bineke! Zo kun je alle geboortekaarten bewaren en kun je ze jaren later nog een keer nalezen, want ze blijven goed beschermd en dus mooi.

Geboortekaartjes bundel maken

Het krijgen van ‘echte’ kaartjes vind ik altijd erg leuk. Hoe leuk is het om een kaart op de deurmat aan te treffen. Dat iemand de moeite heeft genomen om de juiste kaart mét de juiste boodschap voor je uit te zoeken. Toch worden er tegenwoordig steeds minder kaarten verstuurd. De geboorte van een baby is één van de gelegenheden wanneer er gelukkig nog veel kaartjes worden verstuurd.

Hoe ga jij je geboortekaarten bewaren?

Geboortekaartjes bewaren, hoe doe jij dat?

In de kraamtijd hangen de kaartjes vaak aan een slinger in de woonkamer of staan ze te pronken op het dressoir. Maar wat doe je hier na een aantal weken mee? Dilemma: ga je alle geboortekaartjes bewaren of gaan ze bij het oud papier? Weggooien is eigenlijk zonde. Maar hoe kun al die geboortekaartjes bewaren op een fatsoenlijke én leuke manier? Wil jij je ontvangen geboortekaartjes bewaren? Met onze producten wordt het kinderspel om je ontvangen kaarten te bewaren. 

Geboortekaartjes bundel met extra grote ringen

geboortekaartjes bewaren doe je in een geboortekaartjes bundel

Bewaar je kaarten in een bewaarbundel geboortekaartjes! Zo kun je alle lieve woorden op een later moment nog eens nalezen en blijven de kaarten kreukvrij. De bewaarbundel geboortekaartjes bestaat uit een voor- en achterblad van hout en twee grote metalen ringen die je dicht klikt. Met een perforator maak je twee gaatjes in de kaarten die je vervolgens aan de ringen bevestigt. De bewaarbundel geboortekaartjes heeft een afmeting van 20 x 27 centimeter. Daardoor passen de meest voorkomende formaten kaarten prima in deze bewaarbundel. De ringen zijn extra groot, zodat je er ruim vijftig kaarten in kunt bewaren. 

A4 geboortekaarten bundel met kleine ringen

Wil je liever geen gaatjes maken in de kaartjes van de bewaarbundel geboortekaartjes? Dan is de geboortekaartjes bundel in A4-formaat een goede optie. Dit boek kun je vullen met A4 papier en daar vervolgens de kaarten inplakken. Dit is ideaal voor dubbele kaarten. Maar wat minder voor enkele kaarten, omdat je de achterkant niet meer ziet. En daar staat juist de persoonlijke boodschap en de afzender op. Gelukkig is daar een oplossing voor: fotohoekjes. Zo kun je de enkele kaarten er makkelijk uithalen en vergeet je nooit meer wie jou die ene kaart stuurde. Wat ook kan: je stopt deze geboortekaartjes in een transparant showmapje (verkrijgbaar bij de boekhandel).

Geboortekaartjes bewaren in een bewaarzak of herinneringskist

Wil je geen gaten in de kaarten maken of heb je geen zin om te plakken? Dan kun je de geboortekaarten bewaren in de speciale bewaarzak voor geboortekaartjes. Deze bewaarzak is verkrijgbaar in twee formaten. Daarnaast zijn de herinneringskisten ook heel geschikt om geboortekaartjes in te bewaren. Zo hoef je niet aan de slag met een perforator, lijm of fotohoekjes. En maak je toch eenvoudig een soort van bewaarbundel geboortekaartjes.

Met deze vier producten kun je op elk gewenst moment de geboortekaarten erbij pakken en de lieve woorden en herinneringen in je opnemen.

bewaar de geboortekaartjes in een herinneringskist

En, hoe ga jij de geboortekaartjes bewaren?

Na het lezen van deze tips is er eigenlijk geen dilemma meer hè? Gooi het dilemma maar lekker de prullenbak in en bewaar je ontvangen kaarten op één van deze manieren!

FAQ geboortekaartjes bewaren

Hoe kun je geboortekaarten bewaren? 
In de webshop vind je verschillende producten om de geboortekaartjes op een mooie manier te bewaren. Geboortekaartjes bundels, bewaarzakken en kistjes.

Hoeveel geboortekaartjes passen in verschillende producten om geboortekaartjes te bewaren? 
Het precieze aantal geboortekaartjes is afhankelijk van hoe dik je kaarten zijn en of het enkele of dubbele kaarten zijn. Onderstaande aantallen zijn een schattig:

  • geboortekaartjes bewaarbundel met grote ringen: plusminus 40 a 50 kaarten
  • A4 bewaarbundel geboortekaartjes: plusminus 100 kaarten
  • bewaarzak geboortekaartjes klein: plusminus 75 kaarten
  • bewaarzak geboortekaartjes groot: plusminus 125 kaarten
  • herinneringskist mini: plusminus 100 kaarten
  • herinneringskist midi: plusminus 200 kaarten

Passen alle formaten kaarten in de producten om geboortekaartjes te bewaren?
Bij alle producten om geboortekaartjes te bewaren is rekening gehouden met meest voorkomende maten kaartjes: 

  • rechthoekig: 21x30 cm - 15x21 cm - 10x15 cm
  • vierkant: 10x10 cm - 14x14 cm - 21x21 cm
  • langwerpig: 10x21 cm

Wat is de levertijd van de bewaarbundel geboortekaartjes producten?
We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. Voor alle gepersonaliseerde producten - zoals de bewaarbundel geboortekaartjes - geldt dat ze drie tot vijf werkdagen na het plaatsen van je bestelling verzonden worden. Alle ongepersonaliseerde producten, zoals de bewaarzakken, worden binnen 48 uur verzonden. Heb je een bestelling voor een bepaalde dag nodig? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van je bestelling, dan kunnen we daar rekening mee houden. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss