3 manieren om jouw kraamcadeau met naam van de pasgeboren baby te maken

Ben jij op zoek naar een kraamcadeau met naam? Dan ben je bij By Bineke aan het juiste adres! Een naam van een kindje wordt altijd met veel zorg uitgezocht. Deze naam is voor de ouders dan ook erg speciaal. Hoe leuk is het dan als de naam van het kindje op het kraamcadeau verwerkt is. Een kraamcadeau met naam wordt vaak bewaard voor later. 

Kraamcadeau met naam geborduurd, gebrand of geprint

Toen ik vroeger zelf een keer een kraamcadeau met naam bestelde, was ik erg teleurgesteld toen het kraamcadeau met naam bezorgd werd. De naam was met een sticker op het kraamcadeau bevestigd. Stickers laten na verloop van tijd los. Ik was ervan overtuigd dat dit beter moest kunnen en zo geschiedde. Wij maken jouw kraamcadeau met naam door de naam op het kraamcadeau te printen, branden of borduren. Wij maken dus GEEN gebruik van stickers of andere transfers. 

Kraamcadeau met naam van de mooiste merken

Naast alle kraamcadeaus met naam die we zelf met liefde maken, vind je in het assortiment ook kraamcadeaus van andere merken. Deze merken worden allemaal met zorg uitgezocht. Indien mogelijk voorzien we ook deze kraamcadeaus met naam. We doen dit altijd subtiel. Een naam zal bij ons nooit schreeuwerig op een product komen te staan. Wij proberen de naam altijd onderdeel van het product te maken in plaats van een toevoeging. 

Let op de spelling voor kraamcadeau met naam

Misschien een inkoppertje… Maar als je een kraamcadeau met naam bestelt, is het belangrijk dat je zeker weet dat de naam juist gespeld is. Een foutje is snel gemaakt. En veel namen kun je op verschillende manieren schrijven. Denk aan Juna of Yuna, Beau of Bo, Noa of Noah, Lize of Lise, Féline of Feline. Het zou erg zonde en misschien ook wel een beetje ongemakkelijk als je jouw kraamcadeau met naam overhandigt en de naam niet klopt of er een leesteken mist. Bestel daarom je kraamcadeau met naam pas als je het geboortekaartje ontvangen hebt of als je de schrijfwijze dubbel gecheckt hebt. 

Een houten naam als kraamcadeau

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen kraamcadeau met naam te bestellen, maar de naam van het kindje als kraamcadeau. Wij snijden de naam van het kindje uit hout. De houten naam kunnen de ouders een plekje geven op de babykamer of op de deur van de babykamer hangen als naambordje. Met een houten naam bestel je geen kraamcadeau met naam, maar is de naam het kraamcadeau! 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss