Gepersonaliseerd kraamcadeau is een blijvende herinnering

Ben jij op zoek naar een gepersonaliseerd kraamcadeau? Dan ben je bij By Bineke aan het juiste adres! Met liefde maak ik voor jou een persoonlijk kraamcadeau. Denk bijvoorbeeld aan een hydrofiele doek met naam geborduurd, een houten spaarpot met naam gegraveerd of een herinneringskist met geboortekaartje bedrukt. Een gepersonaliseerd kraamcadeau, daar worden kersverse ouders altijd blij van. Zo’n persoonlijk kraamcadeau is een blijvende herinnering. 

De mogelijkheden voor een persoonlijk kraamcadeau zijn eindeloos

Wij voorzien jouw persoonlijk kraamcadeau met naam van het kindje, maar bijvoorbeeld ook met de geboortedatum en andere geboortegegevens. Maar we kunnen ook een gepersonaliseerd kraamcadeau maken met bijvoorbeeld het sterrenbeeld van het kindje of de geboortebloem van de maand waarin het kindje geboren is. Maar ook een kraamcadeau met geboortekaartje behoort tot de mogelijkheden. 

Tip: Doe een gepersonaliseerd kraamcadeau in de kraammand.

Persoonlijk kraamcadeau met liefde voor jou gemaakt

Met veel liefde maken we voor jou een persoonlijk kraamcadeau. Het personaliseren van jouw persoonlijk kraamcadeau doen wij (bijna altijd) zelf. Voor een aantal producten werken we samen met een paar betrouwbare productiepartners die ons ondersteunen. We personaliseren jouw kraamcadeau door rechtstreeks op het product te printen, te branden of te borduren. Wij maken dus GEEN gebruik van stickers of andere transfers die na verloop van tijd los kunnen laten. Alleen het beste resultaat voor jouw gepersonaliseerd kraamcadeau is goed genoeg! 

Gepersonaliseerd kraamcadeau snel geleverd

Doordat wij jouw gepersonaliseerd kraamcadeau zelf produceren kunnen wij deze snel leveren. Voor een gepersonaliseerd kraamcadeau geldt dat het binnen 3 tot 5 werkdagen wordt verzonden, tenzij anders bij het product vermeld. Heb je je gepersonaliseerd kraamcadeau sneller nodig dan de reguliere levertijd? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van je bestelling, hier kunnen wij meestal wel rekening mee houden. Een niet gepersonaliseerd kraamcadeau wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. 

Persoonlijk kraamcadeau versturen

Kun je niet op kraamvisite en wil je graag een persoonlijk kraamcadeau versturen? Geen enkel probleem. Wij kunnen jouw gepersonaliseerd kraamcadeau rechtstreeks naar de ontvanger versturen. We pakken het kraamcadeau mooi in en kunnen er een kaartje bij doen van jou als afzender. Er zit nooit een factuur of pakbon bij je bestelling, deze ontvang je alleen per mail. We hebben brievenbus kraamcadeaus, maar kunnen jouw gepersonaliseerd kraamcadeau natuurlijk ook als pakket versturen. Ik ben benieuwd welk gepersonaliseerd kraamcadeau jouw favoriet is!

Bekijk onze tips voor een brievenbus kraamcadeau

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss