Sorteer op

Houten vlaggetjes: maak een vlaggenlijn met naam 

Kinderen vinden het superleuk om hun eigen naam op spulletjes te zien. Het geeft ze een positief gevoel van eigenwaarde. “Dat ben ik!” Daarom zijn deze houten vlaggetjes met de naam van je kindje ook zo leuk. Je kunt ze aanschaffen als aankondiging dat je kindje is geboren. Dan hang je ze gewoon voor het raam. Daarna gebruik je de vlaggenlijn met naam elk jaar weer op de verjaardag van je kindje. Wil je elke dag van de houten vlaggetjes genieten? Dan hang je de naam vlaggetjes op de kinderkamer ter decoratie. 

Bestel je eigen vlaggenlijn met naam 

Een vlaggenlijn met naam maken is heel eenvoudig. Selecteer bij aantal het aantal letters van de naam e vul in het veld naam de naam van je kindje in. Wil je bijvoorbeeld de naam Benjamin bestellen, dan bestel je dus acht houten vlaggetjes. Wil je de naam Yara bestellen, dan bestel je 4 vlaggetjes. De houten vlaggetjes worden geleverd met een 3mm dik suède koord zodat je makkelijk een vlaggenlijn met naam kunt maken. Je kunt kiezen uit beige, wit, grijs of zwart suède koord. 

Breid de naam vlaggetjes uit

Heeft je kindje een vrij korte naam? En wil je toch een leuke lange vlaggenlijn met naam maken? Dan bestel je gewoon een paar blanco vlaggetjes extra. Het liefst kom je uit op een oneven aantal vlaggetjes, dat staat vaak mooier. De blanco vlaggetjes zijn een euro goedkoper dan de naam vlaggetjes. 

Houten vlaggetjes met naam in verschillende vormen

Je kunt kiezen uit houten vlaggetjes in drie verschillende vormen:

  • de driehoek: zoals je hem kent van de traditionele vlaggenlijn
  • in afgeronde vorm: van boven recht en van onder rond 
  • in labelvorm: bovenaan recht en onder een kleine inkeping

Je kunt zelf kiezen of je een vlaggenlijn met naam maakt van allemaal vlaggetjes in dezelfde vorm, of een combinatie van verschillende vormen. Het combineren van verschillende vormen geeft een leuk en speels effect.

Alle letters zijn mogelijk op de houten vlaggetjes met naam

Je kunt alle letters van het alfabet laten graveren op de houten vlaggetjes. Het is dus geen probleem om bijvoorbeeld een e met umlaut (ë) of een i met circumflex (î) te graveren. Heeft jouw kindje een dubbele naam met een spatie of verbindingsstreepje ertussen? Ook dat is geen probleem, dan maken we een leeg vlaggetje of een vlaggetje met een verbindingsstreepje. Wil je dus bijvoorbeeld de naam Lize-Lotte bestellen? Dan bestel je tien vlaggetjes. 

Het bewerken van de vlaggenlijn met naam 

De houten vlaggetjes worden met een laser uit 3 mm FSC gecertificeerd berkenhout gesneden. De vlaggetjes zijn beschikbaar in twee maten:

  • klein: 13 cm hoog
  • groot: 15 cm hoog

Wij graveren de letters van de naam van je kindje in de houten vlaggetjes. Dit geeft een mooi en duurzaam effect. Wij maken dus geen gebruik van stickers. Die kunnen na verloop van tijd namelijk loslaten. We willen graag dat je lang kunt genieten van de vlaggenlijn met naam!

Tip: de naam vlaggetjes zijn ook superleuk als kraamcadeau

Tot slot nog even dit

  • De houten vlaggetjes met naam zijn bedoeld ter decoratie en niet om mee te spelen. 
  • De gepersonaliseerde vlaggenlijn met naam kan niet worden geretourneerd, deze wordt namelijk speciaal voor jou gemaakt.

Wie ga jij blij maken met deze mooie naam vlaggetjes?

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss