Levertijd

Een ding is zeker… We doen altijd onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Voor gepersonaliseerde producten geldt dat je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen wordt verzonden, tenzij anders vermeldt. Voor niet gepersonaliseerde producten geldt dat je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen wordt verzonden. 

Overzicht uiterlijke verzenddatum

Hieronder vind je een overzicht zodat je kan zien wanneer je bestelling uiterlijk wordt verzonden. Over het algemeen worden zowel de gepersonaliseerde als de niet gepersonaliseerde producten sneller verzonden dan de levertijd die ervoor staat. Maar ik heb liever dat je verrast wordt dat je bestelling er al is, dan dat een belofte niet waar gemaakt wordt. Heb jij je bestelling voor een bepaalde dag nodig? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld van je bestelling. Indien mogelijk zullen wij je bestelling dan voor die tijd leveren. 
 

Bestelling geplaatst

Zonder gepersonaliseerd product

Uiterlijk verzonden 

Met
gepersonaliseerd product

Uiterlijk verzonden

MaandagWoensdagMaandag
DinsdagDonderdagDinsdag
WoensdagVrijdagWoensdag
DonderdagMaandagDonderdag
VrijdagDinsdagVrijdag
ZaterdagDinsdagVrijdag
ZondagDinsdagVrijdag


Verzendkosten

Het versturen van pakketten wordt ieder jaar duurder. We doen er alles aan om de verzendkosten voor jou tot het minimum te beperken, maar we ontkomen er niet aan om een bijdrage voor de verzendkosten te vragen. De verzendkosten worden automatisch weergegeven in je winkelwagentje. 

Bijdrage verzendkosten:
Nederland: € 3,95 (gratis vanaf €40,-)
België: €7,50 (gratis vanaf €75,-)

We kunnen je bestelling eventueel ook naar andere landen verzenden. Mocht je dit willen, neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Afhalen in plaats van verzenden

Wil je je bestelling liever afhalen om verzendkosten te besparen? Dit is op afspraak mogelijk! In het bestelproces kun je kiezen tussen verzenden of afhalen. Als je kiest voor afhalen, dan worden er automatisch geen verzendkosten in rekening gebracht. Je ontvangt dan een mailtje wanneer je bestelling klaar ligt, zodat je een afspraak kunt maken om het af te halen. 

Liefs,
Bineke

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss