7x een houten kraamcadeau met naam waar je gegarandeerd mee scoort! 

Een houten kraamcadeau is tegenwoordig enorm geliefd, zowel om te geven als om te krijgen. En dat is ook niet zo gek vinden wij. Want een houten kraamcadeau is misschien hip, maar ook tijdloos. Door het neutrale uiterlijk van hout past jouw kraamcadeau in iedere woonkamer en slaapkamer en raken de ouders niet snel uitgekeken op jouw kraamcadeau hout. Daarnaast is hout een sterk materiaal en gaat het daardoor een leven lang mee. En tot slot is een kraamcadeau hout duurzaam. Zeker wanneer het houten kraamcadeau van FSC gecertificeerd hout is, zoals alle houten producten die wij verkopen.

Houten kraamcadeau met naam

By Bineke zou By Bineke niet zijn als wij jouw houten kraamcadeau geen persoonlijke touch zouden geven. Want zeg nou zelf een houten kraamcadeau met naam geeft jouw kraamcadeau net dat beetje extra. 

Een houten kraamcadeau met naam kunnen wij op twee manieren personaliseren:

  1. Het graveren van hout. Doordat de naam (en eventuele andere tekst of illustratie) in het hout gebrand wordt, behoudt jouw kraamcadeau hout zijn eigen natuurlijke uitstraling. 
  2. Het bedrukken van hout. Doordat we jouw kraamcadeau hout full colour en in hoge resolutie bedrukken met bijvoorbeeld een geboortekaartje, foto of ontwerp uit onze eigen collectie, geef je jouw houten kraamcadeau volledig een eigen stijl. 

Wij maken voor het personaliseren van producten nooit gebruik van stickers of andere transfers die na verloop van tijd los kunnen laten.  

Voor iedereen een passend houten kraamcadeau 

Ben jij net zo enthousiast geworden over een houten kraamcadeau als wij? En wil je graag een kraamcadeau hout kopen? Om het je zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij de leukste houten kraamcadeaus met naam en zonder naam voor je op een rijtje gezet!

1. Houten kraamcadeau om herinneringen te bewaren. 

Een houten kraamcadeau waar de ontvanger een leven lang plezier van zal hebben is een herinneringskist. In deze herinneringskist kunnen spulletjes met een dierbare herinnering bewaard worden. Denk bijvoorbeeld aan een kranten kistje om de geboortekrant in te bewaren, een houten bewaarboek voor alle knutselwerkjes of een houten tandendoosje om de melktandjes in te bewaren en/of haarlokdoosje voor het bewaren van het eerste haarlokje.

2. Een naambordje als houten kraamcadeau 

Een houten kraamcadeau met naam ter decoratie van de babykamer is ook een goed idee. Want de naam van de baby is met veel zorg uitgezocht en de babykamer met veel liefde samengesteld. Wat is er dan leuker dan de naam van de baby terug te laten komen op de babykamer. Een houten naam die de ouders als naambordje op de deur van de babykamer kunnen hangen zal dan ook zeker in de smaak vallen. 

3. Houten krukje met naam

Ben je op zoek naar een kraamcadeau multifunctioneel kraamcadeau? Dan is een houten krukje met naam misschien wel het kraamcadeau van hout dat je zoekt! Een houten krukje kun je eerst voor de sier neerzetten, gebruiken als opstapje bij de commode voor een grote broer of zus en later gebruiken als krukje in de speelhoek. 

4. Houten spaarpot met naam 

Een spaarpot is sinds jaar en dag een populair kraamcadeau. Een houten spaarpot met naam is een kraamcadeau dat ook een educatief karakter heeft. Want een houten spaarpot staat niet alleen leuk op de kinderkamer, maar is ook nog een heel leerzaam om, als het kindje wat groter is, kennis te laten maken met sparen. 

5. Houten kraamcadeau voor meisjes

We hebben ook een kraamcadeau hout dat erg leuk is voor baby meisjes. Namelijk een opbergdoos haaraccessoires of een kistje met spiegel. Vul een van de twee kistjes met een houten babyborstel met naam, een kammetje en wat haarspeldjes en je hebt een te gek kraamcadeau voor een baby meisje. 

6. Houten koffertje met naam
Een houten koffertje met naam is een leuk houten kraamcadeau. Vul hem met wat kleine cadeautjes en je hebt een super leuk kraamcadeau pakket. Een houten koffertje is nu leuk ter decoratie op de babykamer en als je kindje wat groter is om te gebruiken als speelkoffertje.  

7. Houten speelgoed
Houten speelgoed is een veel gegeven kraamcadeau hout. De kersverse ouders krijgen vaak veel cadeautjes voor de babytijd, voor de afwisseling is het leuk om ook kraamcadeaus te krijgen waar je op lange termijn wat aan hebt. Bijvoorbeeld houten speelgoed waar ze mee kunnen spelen als ze iets ouder zijn. Een paar tips van kraamcadeaus waar het kindje als het wat groter is super leuk mee kan spelen zijn: 

  • Waytoplay autobaan met houten auto met naam. Met deze flexibele autobaan kun je alle kanten op. Doordat de autobaan flexibel kan er op iedere ondergrond mee gespeeld worden, zowel binnen als buiten. Leg je autobaan bijvoorbeeld over een wobbel heen en er onder door, maak een autobaan in bad of op het strand.
  • Houten rollenspel speelgoed van PlanToys. Echt een kraamcadeautip voor als een van de ouders een beroep uitoefent die gelijk is aan de rol van het speelgoed. Bijvoorbeeld een dokterskoffer speelgoed als een van de ouders dokter is of een tandarts speelgoed set als een van de ouders tandarts(assistente) is. 
  • Een houten speelbak met naam om te gebruiken als sensory bak. Een sensory bak is super leuk voor je kindje om allerlei texturen te ontdekken door te voelen. Of om samen een seizoenstafel te maken. 
  • Een houten tekenplank met naam. Ideaal om de tafel te beschermen als je bijvoorbeeld voor het eerst met je kindje gaat vinger verven. Maar ook als je kindje wat groter is super handig om te blijven gebruiken. 

Kortom, ben je op zoek naar een origineel houten kraamcadeau met naam, dan ben je bij By Bineke aan het juiste adres! 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss