Sorteer op
 • Uitverkocht

  Tekenplank met naam | Grennn
  Tekenplank met naam | Grennn

  Deze prachtige schilderplanken worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. De schilderplanken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd multiplex met een hardhouten toplaag. De unieke houtnerven zullen per schilderplank verschillen. De…

  € 19,95
 • Uitverkocht

  Tekenplank met naam | berken | Grennn
  Tekenplank met naam | berken | Grennn

  Deze prachtige schilderplanken worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. De schilderplanken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd berken multiplex. De unieke houtnerven zullen per schilderplank verschillen. De naam van je kindje…

  € 24,95

Tekenplank met naam voor jouw kleine Picasso!

Is jouw kindje dol op tekenen? Dan is een tekenplank – of schilderplank hout - bijna onmisbaar. Een houten plank geeft ontzettend veel voordelen. Ben jij benieuwd naar de voordelen van een creatieve teken- of schilderplank? Lees dan snel verder! 

Tekenplank als bescherming

Je kindje zit waarschijnlijk meestal aan tafel te kleuren, want tekenen op een harde ondergrond is het fijnst. Met een tekenplank bescherm je je ondergrond tegen verfvlekken en potlood- of viltstiftstrepen. Vlekken op deze creatieve plank zijn helemaal niet erg! Alle zijden van de houten plank worden namelijk afgewerkt met meerdere lagen kindvriendelijke hardwaxolie (EN 71.3). Dankzij deze afwerking verwijder je sporen van kinderstiften, potloden of verf (op waterbasis) probleemloos met een natte doek. Ideaal toch?

Tekenplank voor onderweg

Een tekenplank beschermt niet alleen je tafel, maar gaat ook graag op reis! Dit is superhandig als er geen harde ondergrond in de buurt is. En het geeft je kindje de mogelijkheid om lekker op de grond of op de slaapkamer te tekenen. Juist een andere omgeving kan inspirerend werken. Met deze plank heb je altijd een harde ondergrond bij de hand. Niet is immers zo irritant dan tekenen op een zachte of bobbelige ondergrond. Dus voortaan gaat de tekenplank gewoon met je mee: in de auto, in het vliegtuig, op de boot of in de tuin. 

Ook te gebruiken als schilderplank

De tekenplanken zijn multifunctioneel. Ze zijn niet alleen ideaal om op te tekenen, maar ook perfect als schilderplank. Je legt de schilderplank van hout makkelijk aan de kant om de verf te laten drogen. Geen vieze vingers meer na het optillen van een natte verftekening. En er zijn veel meer toepassingen. Zo gebruik je de schilderplank bijvoorbeeld ook om te puzzelen. Dit is vooral fijn als je een puzzel met veel stukjes maakt en hem niet in een keer af wilt maken. De mogelijkheden zijn oneindig… Je kunt er bijvoorbeeld ook op kleien of knutselen. Ook super leuk  om cadeau te doen aan een knutselliefhebber in combinatie met knutselspullen. In de webshop vind je diverse knutselpakketten.

Formaat tekenplank of schilderplank hout

De tekenplank is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De kleine tekenplank is ideaal voor het tekenen op A4 papier. A4 papier heeft een afmeting van 21 x 29,7 centimeter. De kleine tekenplank is 30 x 40 centimeter, zo hou je voldoende ruimte rondom de tekening. De kleine tekenplank is door het formaat ook handig voor onderweg. De grote tekenplank is een stuk groter, namelijk 40 x 50 cm. Ideaal voor het tekenen op A3 papier en om te gebruiken als puzzelplank. A3 papier heeft een afmeting van 29,7 x 42 centimeter. Dankzij het formaat van de grote tekenplank past bijna iedere tekening op de plank. 

Twee verschillende tekenplanken

Naast het formaat zijn er ook nog twee verschillende uitvoeringen. De ene plank heeft rechte lange zijden met ronde hoeken en de andere plank heeft een wat speelsere, meer organische vorm. Een ander verschil is de kleur, dit komt dat de twee planken van verschillende typen hout zijn gemaakt. De ene tekenplank is gemaakt van FSC gecertificeerd berken multiplex en de ander tekenplank is gemaakt van FSC-gecertificeerd okoumé multiplex. 

Beide planken zijn beide afgewerkt met dezelfde olie en kunnen op dezelfde manier gebruikt worden. De tekenplank van berken multiplex is mooi in combinatie met een tekendoos met naam. Een tekenplank en tekendoos zijn het perfecte cadeau voor een kleine Picasso. 

Met liefde gemaakt in Nederland 

Iedere teken- of schilderplank van hout wordt met de hand gemaakt in Nederland. Elke plank is uniek door de natuurlijke houtnerven. De naam van je kindje graveren we in het hout. De levertijd van de tekenplank is wat langer dan je van ons gewend bent. Dit komt door het handwerk en omdat de verschillende lagen olie moeten drogen. Ga daarom uit van plusminus 14 werkdagen. Maar dan heb je ook echt een bijzonder item!

Alle tekenplank voordelen op een rij

 • beschermt je ondergrond tegen vlekken
 • altijd een harde ondergrond bij de hand 
 • multifunctioneel
 • beschikbaar in twee formaten
 • gemaakt van duurzaam FSC-gecertificeerd hout

En uiteraard: met liefde gemaakt in Nederland!

Liefs,
Bineke

© 2015 - 2022 By Bineke | sitemap | rss