5 tips voor een brievenbus kraamcadeau: er past meer door de brievenbus dan je denkt!

Als er een kindje geboren is, stuur je vaak een felicitatiekaartje per post. Hoe leuk is het dan om niet alleen een kaartje, maar ook een brievenbus kraamcadeau te versturen. Alvast een kleinigheidje voor als je op een later moment op kraamvisite gaat of een kraamcadeau omdat je zelf niet op kraamvisite gaat, maar wel graag een kraamcadeau wil geven. Wist je dat wij ontzettend veel kraamcadeaus verkopen die door de brievenbus passen? 

Waarom kraamcadeau brievenbus: een cadeau zonder de deur open te doen

Ik denk dat iedere moeder met een pasgeboren baby dit wel herkent. Je bent net je kindje aan het verschonen of voeden, gaat de bel. Of je kindje ligt net te slapen en jij probeert na een slapeloze nacht ook snel even mee te slapen, gaat de bel. In de kraamtijd kan de deur opendoen voor de pakketbezorger soms totaal niet uitkomen. Daarom is het juist leuk om een brievenbus kraamcadeau te versturen. Zo kunnen de kersverse ouders het kraamcadeau ontvangen zonder de deur open te doen. Je zal versteld staan hoeveel leuke kraamcadeaus er zijn voor door de brievenbus passen! Producten waarvan je misschien in eerste instantie niet verwacht dat ze door de brievenbus passen.

1. Gepersonaliseerd kraamcadeau brievenbus

We hebben veel brievenbus kraamcadeaus. By Bineke zou By Bineke niet zijn als we niet ook gepersonaliseerde brievenbus kraamcadeaus zouden versturen. Want een brievenbus kraamcadeau met persoonlijke touch is natuurlijk het allerleukste! Wat dacht je van een hydrofiele doek met naam geborduurd? Een hydrofiele doek met een afmeting van 60x60 cm kan verstuurd worden als brievenbus kraamcadeau. En zeg nou zelf, een hydrofiele doek komt altijd van pas! Maar ook een rugzak met naam (uitgezonderd de grote rugzakken) past door de brievenbus. Super leuk voor als je kindje voor het eerst naar de opvang of oppas gaat. Ook een houten naam van 30 centimeter kan als brievenbus kraamcadeau verzonden worden. Leuk als naambordje op de deur van de babykamer. 

Een brievenbus kraamcadeau die zeker in de smaak valt is de naam van de baby van hout.Een rugzak met naam... Een brievenbus kraamcadeau waar je in eerste instantie niet van verwacht dat hij door de brievenbus past.

2. Babykleding als kraamcadeau brievenbus

En schattige kleine babykleertjes kunnen ook als brievenbus kraamcadeau verzonden worden. Wat dacht je van een boxpakje met naam, een rompertje met naam, een babymutsje met naam of heerlijke babyslofjes

Een schatje boxpakje of een babymuts met naam is super leuk en geschikt als brievenbus kraamcadeauStel je eigen brievenbus kraamcadeaupakket samen met de leukste brievenbuscadeautjes!

3. Babyspeelgoed als brievenbus kraamcadeau

Je kunt nooit genoeg kinderboeken hebben, daarom is een kinderboek ook altijd leuk om als kraamcadeau brievenbus te versturen. Of een bijtring voor als het eerste tandje van de baby doorkomt. 

Babyspeelgoed een leuk brievenbus kraamcadeau waar de baby zelf ook plezier aan beleefd.De leukste kinderboeken als brievenbus kraamcadeau.

4. Start met het bewaren van herinneringen

De bewaarzakjes om de dierbare spulletjes van je baby te bewaren kun je ook als brievenbus kraamcadeau versturen. Denk aan een bewaarzakje om het geboortepakje in te bewaren of een bewaarzakje met buisje om het eerste haarlokje in te bewaren. Ook een houten bewaarboek (uitgezonderd A3-formaat) past door de brievenbus. 

Met dit brievenbus kraamcadeau kun je je mooiste herinneringen bewaren. Het eerste haarlokje van je baby, het geboortepakje, een handafdruk maken en later de melktandjes.

5. Brievenbus kraamcadeau: Cadeaubon als kraamcadeau

Wil je liever dat de ouders zelf een kraamcadeau uitzoeken? Dan kun je ook een cadeaubon als brievenbus kraamcadeau versturen. Wij maken van een cadeaubon als kraamcadeau altijd een feestje. De cadeaubon wordt met liefde ingepakt, we doen er een kaartje bij met jouw persoonlijke boodschap en nog een cadeautje voor de baby van ons. Zo is een cadeaubon een cadeautje om te krijgen!

Welk brievenbus kraamcadeau mogen we namens jou versturen? Maak gebruik van onze gratis inpakservice en wij zorgen ervoor dat jouw brievenbus kraamcadeau een feestje is om uit te pakken. 

Wij versturen jou brievenbus kraamcadeau als cadeautjes rechtstreeks naar de ontvanger.Een kraamcadeau versturen die door de brievenbus past? Wij hebben een groot assortiment brievenbus kraamcadeau.

Stel met onderstaande brievenbuscadeautjes je eigen brievenbuskraamcadeaupakket samen. 

Sorteer op
© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss