Sorteer op
  • Bewaarzakje met buisje om haarlokje te bewaren | Lief Moment
    Bewaarzakje met buisje om haarlokje te bewaren | Lief Moment

    De spullen van je kindje, zijn tastbare herinneringen. Je kunt ze op diverse manieren bewaren. Met deze set ‘mijn haartjes’ kun je op een leuke manier de eerste haartjes, clipjes en/of haarbandjes maar natuurlijk ook het…

    € 9,95

Haarlokdoosje: een speciaal plekje voor het eerste haarlokje

Sommige baby’s komen ter wereld met een flinke haardos, terwijl andere pasgeborenen nog helemaal kaal zijn. Maar uiteindelijk krijgt elke baby haar. Van die heerlijke zachte babyhaartjes, met een echte babygeur. Die wil je toch voor altijd bewaren? Maar welk haarlokje bewaar je? Ga je het eerste haarlokje bewaren? Of wacht je tot de eerste knipbeurt? Van Lize ging ik pas het haarlokje bewaren toen ze het zelf stiekem een haarlok afknipte toen ze twee jaar was. Ik had haar beter een speelgoed kappersset cadeau kunnen geven, haha. Van Pelle ga ik het haarlokje bewaren als hij voor het eerst naar de kapper gaat. Dit is waarschijnlijk een stuk eerder dan Lize, die is nog steeds nooit naar de kapper geweest. 

Haarlokje bewaren: hoe doe je dat?

Als ik foto’s van mezelf als kind zie, was ik echt witblond, terwijl mijn ‘eigen’ haarkleur in de loop der jaren veel donker is geworden. Hoe leuk zou het zijn om nu nog een plukje van dat witblonde haar te hebben? Dan kon ik mijn eigen haarkleur van vroeger vergelijken met de haarkleur van onze kinderen. Maar een haarlokje bewaren… hoe doe je dat? Vroeger werd er wel eens een haarlokje in een fotoalbum geplakt met plakband. Wij denken dat dit veel leuker kan! Daarom vind je in de webshop een aantal producten waarmee een haarlokje bewaren kinderspel wordt. 

Haarlokdoosje van hout

We hebben een houten haarlokdoosje met schroefdop. Waarschijnlijk ken je dit haarlokdoosje wel van vroeger. De kans is groot dat jouw moeder dit haarlokdoosje als tandendoosje gebruikte. Maar dit tandendoosje is ook super geschikt om een haarlokje in te bewaren. Wij kunnen de naam van je kindje op de bovenkant van dit haarlokdoosje graveren. Het graveren van hout geeft een erg mooi effect. Wij maken voor het personaliseren van producten nooit gebruik van stickers of transfers. Het is dus echt een gravure die jarenlang mooi blijft!

Haarlokje bewaren doe je in een haarlokdoosje!

Haarlokje bewaren in glazen buisje

Een haarlokje bewaren in een houten haarlokdoosje is leuk, maar zijn er nog andere manieren? Ja zeker, we hebben nog een ontzettend leuk product in de webshop voor ‘het eerste haarlokje bewaren’ voor jou. Dit product voor het haarlokje bewaren bestaat uit twee delen: een glazen buisje met een dop van kurk en een bewaarzakje met de tekst ‘Mijn haartjes’. Het haarlokje bewaren doe je in het glazen buisje en het glazen buisje doe je in het bewaarzakje. In het bewaarzakje kun je eventueel ook nog wat andere spulletje bewaren, zoals het eerste borstel met naam en/of kammetje. Of een haarspeldje met een bijzondere betekenis. 

Haarlokdoosje als kraamcadeau

Een haarlokje bewaren, dat is echt een leuke herinnering voor later. Wat is er nou mooier dan een kraamcadeau dat helpt herinneringen te bewaren. Herinneringen zijn immers onbetaalbaar. Dat maakt een haarlokdoosje tot een mooi kraamcadeau. En het is leuk dat je daarbij ook nog de keuze hebt tussen twee manieren. Immers, een haarlokje bewaren is niet iets waar iedereen aan denkt. En het is ook ideaal als je niet zelf op kraamvisite gaat: je kunt het namelijk heel goed versturen als brievenbus kraamcadeau

Kies je voor het houten haarlokdoosje? Dan heb je ook nog eens een gepersonaliseerd – en dus origineel - kraamcadeau voor een klein budget. 

Tandendoosje en haarlokdoosje 

Wat wil je graag nog meer bewaren van de kindertijd? Juist… De melktandjes! Combineer het bewaarzakje 'Mijn haartjes' en 'Mijn melktandjes'. Zo heb je een mooie set. Of bestel bij het houten haarlokdoosje een bijpassend houten tandendoosje.

Haarlokdoosje bij verlies

Uiteraard kun je het haarlokdoosje ook gebruiken in de tijd van verlies en rouw. Je kunt een haarlokje bewaren van iemand die je moet missen. Zo heb je een tastbare herinnering. Je kunt een klein plukje van het haarlokje ook gebruiken om een haarloksierraad te maken. Zo draag je het haarlokje voor altijd bij je.  

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss