Sorteer op

De mooiste kraamcadeaus met of zonder persoonlijke touch!

Een kraamcadeau kopen kan best lastig zijn, vooral als je zelf geen kinderen hebt. Je wilt iets geven waar de ouders echt iets aan hebben of iets dat een blijvende herinnering is. Wij helpen je er graag bij het vinden van het perfecte kraamcadeau! 

Populaire kraamcadeaus 

De geboorte van een kind is een van de meest bijzondere dingen in een mensenleven. Daarom wil je graag een uniek kraamcadeau geven. Het kopen van een kraamcadeau kan daardoor een hele opgave zijn. Om het je wat makkelijker te maken heeft By Bineke een aantal kraamcadeaus voor je geselecteerd die sowieso in de smaak vallen bij de kersverse ouders:

Kraamcadeau met persoonlijke touch
Wij geven jouw kraamcadeau graag een persoonlijke touch. Want een gepersonaliseerd kraamcadeau valt altijd in de smaak. Het maakt jouw kraamcadeau uniek. Wat dacht je van een kraamcadeau met naam of een kraamcadeau met geboortekaartje? De ouders zijn natuurlijk super trots op de naam van hun kindje, wat is er dan leuker dan dat de naam op het kraamcadeau staat. En het geboortekaartje, dat is natuurlijk helemaal hun stijl. Zo weet je zeker dat jouw kraamcadeau in de smaak valt. 

Kraammand als kraamcadeau
We kunnen ook een kraamcadeau pakket voor je samenstellen met allerlei kleine kraamcadeautjes. We mixen en matchen de mooiste producten van de mooiste merken en doen er een of meerdere artikelen bij met een persoonlijke touch. Alle items stoppen we in een herinneringskist, zo heb je de mooiste kraammand die je je maar kan wensen!

Levertijd kraamcadeau
Alle kraamcadeaus zijn snel leverbaar, dus ook de gepersonaliseerde kraamcadeaus. Alle gepersonaliseerde kraamcadeaus worden binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van je bestelling verzonden. Alle niet gepersonaliseerde kraamcadeaus worden binnen 1 à 2 dagen verzonden. Dus ook wanneer je over een paar dagen al op kraamvisite gaat en je nog snel op zoek bent naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau ben je bij By Bineke aan het goede adres. Heb je het kraamcadeau voor een bepaalde datum nodig? Geef het dan even aan in het opmerkingenveld van je bestelling. Dan kunnen we daar rekening mee houden. 

(Brievenbus) kraamcadeau versturen
Het is ook mogelijk om het kraamcadeau rechtstreeks bij de kersverse ouders af te leveren. Vul dan in het bestelproces bij factuuradres je eigen adres is en bij afleveradres het adres van de ontvanger. Wij pakken het dan voor je in als cadeautje. Wil je een kaartje van jou als afzender bij het kraamcadeau? Zet jouw persoonlijke boodschap dan in het opmerkingenveld van je bestelling. Dan zorgen wij voor een persoonlijk kaartje bij het kraamcadeau. Een kraamcadeau versturen was nog nooit zo makkelijk! 

Voordelen van een kraamcadeau van By Bineke

  • Unieke kraamcadeaus met persoonlijke touch.
  • Je hebt je gepersonaliseerde kraamcadeau binnen een week in huis. 
  • Laat je kraamcadeau ingepakt als cadeautje en met persoonlijke boodschap versturen naar de ouders. 
© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss