Ben je op zoek naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau? Wil je niet aankomen met een kledingstuk waar de baby binnen een week is uitgegroeid of een knuffel waar de ouders er al tien van hebben gekregen? Wil je een cadeau wat voor langere tijd een mooie herinnering is? Dan ben je bij By Bineke aan het goede adres!

Kraamcadeau

De geboorte van een kind is een van de meest bijzondere dingen in een mensenleven. Daarom wil je graag een uniek en persoonlijk kraamcadeau geven. Het kopen van een kraamcadeau kan daardoor een hele opgave zijn. Om het je wat makkelijker te maken heeft By Bineke een aantal items voor je geselecteerd die sowieso in de smaak vallen bij de kersverse ouders. 

Alle kraamcadeaus op een rij

Levertijd van je kraamcadeau 

Alle kraamcadeaus zijn snel leverbaar, dus ook de gepersonaliseerde kraamcadeaus. Alle kraamcadeaus worden binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van je bestelling verzonden. Dus ook wanneer je over een paar dagen al op kraamvisite gaat en je nog snel op zoek bent naar een origineel en persoonlijk kraamcadeau ben je bij By Bineke aan het goede adres. Het is ook mogelijk om het kraamcadeau rechtstreeks bij de kersverse ouders af te leveren. Vul dan in het bestelproces bij factuuradres je eigen adres is en bij afleveradres het adres van de ontvanger. 

Voordelen van een kraamcadeau van By Bineke

  • Je hebt een uniek en persoonlijk kraamcadeau.
  • Je kraamcadeau kan worden aangepast naar de smaak van de ontvanger. 
  • Je kraamcadeau wordt binnen 3 tot 5 werkdagen.
© 2015 - 2022 By Bineke | sitemap | rss