Sorteer op

Er is geen betere manier om dankjewel te zeggen dan met een cadeau dat het zelf al zegt: Merci! Een doosje Merci uit de supermarkt is misschien wel een beetje onpersoonlijk, maar daar hebben we iets op bedacht. Wij hebben een gepersonaliseerd houten kistje aan het assortiment toegevoegd waar precies een doosje Merci van 250 gram (20 Merci reepjes) in past. Kies een van de ontwerpen, geef aan met welke tekst wij de Merci doos kunnen bedrukken en wij personaliseren de Merci chocoladedoos voor je. Moederdag, Vaderdag, juffendag of afscheid op het kinderdagverblijf: met gepersonaliseerde Merci heb jij altijd een persoonlijk en uniek cadeau!

Doosje Merci gepersonaliseerd met foto

Hoe leuk is het om jouw doosje Merci te personaliseren met een mooie foto? Wij kunnen de houten kist bedrukken met een foto voor een persoonlijk en origineel cadeau. Dit is superleuk om te geven als bedankje voor een collega die met pensioen gaat of kies een foto met bijvoorbeeld je moeder of oma en verras haar op een speciale dag met dit cadeau.

We snappen natuurlijk dat de chocolaatjes waarschijnlijk binnen no time opgegeten zijn, maar gelukkig is de personaliseerde Merci doos ook heel leuk om daarna nog te gebruiken. De houten doos kan bijvoorbeeld gebruikt worden om je mooiste sieraden of foto's in te bewaren. Of je doet er een nieuw Merci doosje in. 

Gepersonaliseerde Merci chocoladedoos met logo 

Of je nu een eigen bedrijf hebt, je bent uitgenodigd voor een jubileum van een organisatie of een opening viert van een nieuwe onderneming: met een Merci chocoladedoos met logo heb jij een origineel geschenk.

Stuur het logo van het desbetreffende bedrijf naar ons op en wij bedrukken het houten kistje full colour en in hoge resolutie met onze UV-printer. 

Een gepersonaliseerde Merci chocoladedoos is ook mooi om bij de koffie en thee te presenteren. 

Specificaties gepersonaliseerde Merci doos

De gepersonaliseerde Merci doos is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 21,6 x 18,2 x 3,1 centimeter. Er past precies een doos Merci in van 20 chocoladereepjes (250 gram).

Let op: de houten doos wordt zonder Merci chocolade geleverd.

Wanneer geef je de gepersonaliseerde Merci chocoladedoos?

Er zijn veel gelegenheden waar dit cadeau zeker weten in de smaak gaat vallen. Denk aan Moederdag,Vaderdag, juffendag, afscheid op het kinderdagverblijf of verras hiermee een collega die met pensioen gaat. Dit geschenk kun je natuurlijk ook geven als je iemand wilt bedanken die op jullie huis heeft gepast tijdens een vakantie of geef het aan de meester of juf op de laatste schooldag voor de zomervakantie. 

FAQ gepersonaliseerde Merci kist van hout

Hoe groot is de gepersonaliseerde Merci kist?

In de houten Merci doos past precies een Merci chocoladedoosje van 250 gram (20 Merci reepjes). Het kistje heeft een afmeting van 21,6 x 18,2 x 3,1 centimeter.

Hoe wordt de Merci chocoladedoos gepersonaliseerd?

Een foto, afbeelding of logo wordt in full colour en in hoge resolutie met onze UV-printer op het houten kistje. We maken geen gebruik van stickers of andere transfers. 

Wordt het houten kistje geleverd met een doosje Merci chocolaatjes?

Nee, de houten doos wordt geleverd zonder de Merci chocolaatjes. Deze zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten in Nederland en België.

Wat is de levertijd van een gepersonaliseerde Merci chocoladedoos?

Wij verzenden alle gepersonaliseerde producten zo snel mogelijk, maar sowieo binnen 3 tot 5 werkdagen. Je ontvangt een mail met track en trace code zodra je bestelling onderweg is, zo weet je precies wanneer je jouw Merci doos kunt verwachten.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss