Sorteer op

Boek voor kaarten bewaren

Gelukkig versturen we in deze digitale wereld nog steeds echte fysieke kaarten. Geboortekaarten, verjaardagskaarten, wenskaarten, trouwkaarten of rouwkaarten: waar bewaar jij deze? Vaak zijn kaarten zonde om weg te gooien, want aan bijna iedere kaart zit wel een bijzondere herinnering. Dit boek voor kaarten bewaren biedt uitkomst! Met dit houten kistje in de vorm van een boek bewaar jij al je kaarten met een dierbare herinnering op één plek. Soms is het fijn om je kaarten er weer eens bij te pakken en te lezen. 

Boek om kaarten in te bewaren: met een persoonlijke touch

Het leuke aan dit boek om kaarten in te bewaren is dat we het kunnen personaliseren met een tekst naar keuze. Afhankelijk van waar jij het boek voor gebruikt: geboortekaarten, rouwkaarten, verjaardagskaarten of trouwkaarten? Bewaar je verjaardagskaarten van je zoon of dochter? Dan kunnen we het boek bijvoorbeeld personaliseren met naam van je kindje. Zo heb jij een heel bijzonder en waardevol cadeau om aan je kind cadeau te geven als hij/zij bijvoorbeeld 18 jaar wordt.

Geboortekaartjes bewaren

Ben je zelf net bevallen en wil je graag de gelukwensen die je via kaarten hebt ontvangen bundelen? Dan biedt een boek om kaarten in te bewaren uitkomst. Zo kun je de lieve woorden op de geboortekaartjes op een later moment er nog een keer bij pakken. Ook erg leuk voor je kindje om later terug te lezen. 

Op een gegeven moment kom je in een fase waarin het lijkt alsof iedereen om je heen zwanger is of net een kindje heeft gekregen. Je brievenbus wordt waarschijnlijk vaak gevuld met de mooiste geboortekaartjes. Belanden de kaartjes vaak onder in een kastje of in een la? Hoe mooi is het om de geboortekaartjes van neefjes, nichtjes of kindjes van vrienden te bewaren in dit houten boek? Ook handig om de datum van een verjaardag te checken als je deze bent vergeten ;).  

Verjaardagskaarten bewaren

Hiep hiep hoera! Word jij vaak verrast met mooie verjaardagskaarten als je jarig bent? In deze digitale tijd is het best bijzonder als iemand de moeite neemt om jou een verjaardagskaart te sturen. Het weggooien van verjaardagskaarten vind ik zelf dan ook altijd best wel zonde. In dit boek kun je je verjaardagskaarten jarenlang bewaren. Pak het er af en toe bij om de kaarten te bekijken of bewaar ze voor je zoon of dochter en geef dit als cadeau als ze uit huis gaan. 

Wenskaarten bewaren

Naast een verjaardag, kun je natuurlijk een kaart sturen met allerlei wensen. Een jubileum, de start van een nieuwe baan, een nieuwe woning of een periode van ziekte: voor zowel mooie als minder mooie momenten laat je met een wenskaart weten dat je aan iemand denkt. Ook je wenskaarten kun je bewaren in het bewaarboek voor kaarten. Fijn om alles gebundeld te hebben en nog eens terug te denken aan de bijzondere periodes in je leven. 

Trouwkaarten bewaren

Een bruiloft is vaak een van de mooiste dagen van je leven. Een belangrijke gebeurtenis waarbij je vaak veel felicitatiekaarten ontvangt. Bewaar ze in dit handige boek en zo kun je ieder jaar op jullie trouwdag de lieve woorden van iedereen nog eens lezen.

Maar ook de bruiloft van naasten is een dag om nooit te vergeten. Waar bewaar jij de trouwkaarten van goede vrienden en familieleden? Met dit houten boek voor kaarten bewaren hoef je ze niet meer onder in een kastje of een la op te ruimen. Zo vergeet je nooit meer iemands trouwdag en heb je altijd een geheugensteuntje hoeveel jaar ze getrouwd zijn. 

Rouwkaarten bewaren

Ben je een dierbare verloren en wil je alle troostvolle kaarten en sterktewensen op een mooie manier bewaren? Dan is het fijn om deze kaarten in een boek te bewaren, zodat je ze op een later moment nog eens rustig na kunt lezen. Misschien heb je op het moment zelf wel helemaal geen energie om alle kaarten te lezen. Je kunt de kaarten dan veilig in het boek bewaren tot het moment waarop je er klaar voor bent. Ook is het soms fijn om het boek er eens bij te pakken op een moment waarop je je verdrietig voelt. Het lezen van alle steunbetuigingen kan dan troost bieden.

Specificaties bewaarboek voor kaarten

Het bewaarboek voor kaarten is gemaakt van hout. Het kistje heeft de vorm van een boek. Je kunt het boek afsluiten met een klepdeksel. Het houten boek heeft een afmeting van 14,4 x 18,8 x 7,8 cm en is daarmee groot genoeg om je meest dierbare kaarten in te bewaren. De zijkant van het kistje lijken door de nerven net bladzijden. 

Hoeveel kaarten kun je bewaren in het boek?

Hoeveel kaarten je in het houten boek kunt bewaren is afhankelijk van de dikte van het papier en of het enkele of dubbele kaarten zijn. Maar er passen ongeveer 50 tot 60 kaarten in. 

Kijk ook eens naar de kaarten bewaarbundel

Heb je de kaarten bewaarbundel al gespot? Als je op zoek bent naar een andere manier een houten boek om je kaarten in te bewaren, dan is de kaarten bewaarbundel misschien wel een goede optie. De bewaarbundel bestaat uit twee losse houten kaften en twee metalen scharnierringen. De scharnierringen kun je gemakkelijk openen en sluiten en zijn lekker groot, waardoor je veel kaarten in de bewaarbundel kunt bewaren. Er passen wel 40 tot 50 kaarten in de ringen! Ook de bewaarbundel kun je laten personaliseren met naam of een andere gekozen tekst.

Houten boek voor het bewaren van brieven en gedichten

Je kunt het houten boek natuurlijk ook gebruiken om je eigen woorden in te bundelen in plaats van de kaarten die je toegestuurd krijgt. Verhalen van nu kunnen later van grote waarde zijn. Schrijf daarom regelmatig een brief, gedicht of verhaal voor je dierbaren voor later. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss