Sorteer op

Een handafdruk maken (of voetafdruk natuurlijk) van je baby is heel eenvoudig met deze producten 

Een van de meest schattige dingen aan een baby vind ik de handjes en voetjes. Die kleine vingertjes die allemaal nieuwe dingen ontdekken en de kleine teentjes aan die trappelende beentjes. Die zijn toch om op te vreten? Helaas blijven ze niet altijd zo klein en groeien ze veel te snel. Pelle is nu bijna een half jaar en ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe klein zijn handen en voeten geweest zijn. Daarom besloot ik om een handafdruk te maken en een voetafdruk te maken toen hij drie maanden oud was. Een handafdruk maken of voetafdruk maken is soms nog best een uitdaging doordat kindjes zo bewegelijk zijn. In de webshop vind je verschillende producten die je kunnen helpen om een handafdruk te maken en/of voetafdruk te maken. 

1. Voetafdruk én handafdruk maken met inktpad en bewaartasje

Een handafdruk maken of voetafdruk maken wordt kinderspel met deze inktpad

Deze set bestaat uit twee kaarten en twee inktpads, één voor de handafdruk van je kindje en één voor de voetafdruk van je kindje. Een handafdruk maken met een inktpad klinkt misschien niet zo aantrekkelijk. Want je zit vast niet te wachten op zwarte inkt op de hand of voet van je kindje. Maar deze inktpad van BamBam is zo gemaakt dat een handafdruk maken en voetafdruk maken gebeurt zonder dat de hand en voet van je kindje vies wordt. De lichaamsdelen van je kindje komen bij het maken van de afdruk namelijk niet in aanraking met de inkt. Dit scheelt een hoop geklieder! Een handafdruk maken en voetafdruk maken met deze set is in no-time gedaan. 

Inspiratie: Bestel meerdere inktpads zodat je op verschillende momenten een voetafdruk en handafdruk kan maken. Zo maak je als het ware een time-lapse en kun je goed zien hoe snel ze groeien.

Met deze kit kun je een handafdruk maken en een voetafdruk maken, maar dankzij het meegeleverde bewaarzakje ook bewaren. Zo kun je de handafdruk en voetafdruk een mooi plekje geven in je herinneringskist.

Inspiratie: Je kunt de inktpad natuurlijk ook gebruiken om een pootafdruk van je huisdier te maken.

2. Een handafdruk maken van het handje en/of voetafdruk van het voetje van je baby

Een handafdruk maken met gips is misschien wel de langst bestaande techniek om een handafdruk mee te maken. Of het nu al lang bestaat of niet, het blijft een fantastische manier om een handafdruk en/of voetafdruk mee te vereeuwigen. De tools voor het maken van de afdruk vind je in de tinnen box. De tinnen box kun je gebruiken om de handafdruk en/of voetafdruk in te maken, maar ook om de handafdruk en voetafdruk veilig in te bewaren.

Inspiratie: Deze producten zijn natuurlijk hartstikke leuk om als kraamcadeau te geven, maar een handafdruk maken of voetafdruk doen het ook altijd heel goed als vaderdag- of moederdag cadeau.

3. Een handafdruk en/of voetafdruk in hout gegraveerd

En tot slot kun je ook een handafdruk maken en/of voetafdruk maken en deze laten graveren op hout, dit geeft een heel mooi effect! 

  1. Maak met een donkere kleur vingerverf of een stempelkussen op waterbasis een handafdruk of voetafdruk op een wit papier.
  2. Maak een scan of een foto (bij daglicht, recht van boven, zonder schaduwen) van de handafdruk en/of voetafdruk. 
  3. Mail deze foto onder vermelding van je ordernummer naar info@bybineke.nl.
  4. Wil je de handafdruk en voetafdruk op ware grootte gegraveerd hebben? Geef dan in de mail de maten aan van de handafdruk en voetafdruk en van waar naar waar je hebt gemeten. 
  5. Wij graveren de handafdruk en/of voetafdruk op een houten kaart. 

 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss