Sorteer op

Verjaardagskaarten, wenskaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes of rouwkaarten: waar bewaar jij deze? Belanden ze onderin een kast, in een rommelige la of gooi je ze vaak weg? Aan veel kaarten zit een bijzondere herinnering, helemaal als het gaat om speciale momenten in je leven. Denk aan geboortes en bruiloften, maar ook het verlies van een dierbare. Kaarten die je liever niet weg wilt gooien kun je bewaren in een mooie bewaarbundel kaarten. 

Bewaarbundel om verjaardagskaarten te bewaren

Waar is dat feestje? Bij een verjaardag horen natuurlijk verjaardagskaarten! Helemaal voor kinderen is het ontvangen van een verjaardagskaart al een feestje op zich. Hoe leuk is het om speciale verjaardagskaarten te bewaren in een bewaarbundel? De bewaarbundel kaarten graveren we voor je met een feestelijke print, zoals een feesthoed of cadeaus. Een bewaarbundel met verjaardagskaarten van je kindje is ook een mooi cadeau om aan je zoon of dochter cadeau te geven als ze uit huis gaan.

Bewaarbundel om trouwkaarten te bewaren

Een bruiloft is vaak een van de mooiste dagen van je leven. Een belangrijke gebeurtenis waarbij je vaak veel felicitatiekaarten ontvangt. Door deze trouwkaarten te bewaren in een bewaarbundel kaarten kun je ieder jaar op jullie trouwdag de lieve woorden van iedereen nog eens lezen.

Je kunt de bewaarbundel kaarten natuurlijk ook gebruiken om de uitnodigingskaarten voor een bruiloft van je naasten te bewaren. Zo vergeet je nooit meer iemands trouwdag en heb je altijd een geheugensteuntje hoeveel jaar ze getrouwd zijn. 

Bewaarbundel voor het bewaren van geboortekaartjes

Ook al leven we in een digitaal tijdperk, dan nog gaat er niets boven het versturen van fysieke kaarten. De geboorte van een kindje is een van die magische momenten waar een kaart ook niet mag ontbreken. Ook al ben je waarschijnlijk al op de hoogte gesteld van de geboorte via de telefoon, dan nog is het heel speciaal om een geboortekaartje te ontvangen. Met een bewaarbundel kun je op een mooie manier geboortekaartjes bewaren van neefjes, nichtjes of kindjes van goede vrienden. 

Ben je zelf net bevallen en wil je graag de gelukwensen die je via kaarten hebt ontvangen bundelen? Dan biedt een bewaarbundel uitkomst. Ook leuk om cadeau te geven aan je kindje als hij of zij iets ouder is. 

Bewaarbundel voor het bewaren van rouwkaarten

Helaas is het verliezen van een dierbare een gebeurtenis waar we bijna allemaal wel eens mee te maken hebben gehad. Het is dan fijn om houvast te hebben aan tastbare dingen. 

Heb je na het verlies van een dierbare kaarten ontvangen als steunbetuiging? Of wil je graag een plek hebben waar je rouwkaarten op een mooie manier kunt bewaren? Met een bewaarbundel kun je kaarten bewaren die een speciale betekenis voor je hebben. Het kan fijn zijn om de kaarten er weer eens bij te pakken, herinneringen op te halen en troost te halen uit de lieve woorden die naasten je hebben gestuurd.

Bewaarbundel kaarten met verschillende designs

Je kunt kiezen uit verschillende designs voor de bewaarbundel. Voor de feestelijke kaarten hebben we ontwerpen met feesthoedjes en cadeaus. Maar we hebben ook ontwerpen die voor alle gelegenheden geschikt zijn, zoals bijvoorbeeld leaves of madeliefjes.

De bewaarbundel voor kaarten wordt speciaal voor jou gemaakt. We kunnen naam de illustratie bijvoorbeeld een naam of andere eigen tekst graveren. Laat de bewaarbundel bijvoorbeeld graveren met een tekst waar jij de bundel voor gaat gebruiken. Denk aan ‘Verjaardagskaarten’ of ‘Geboortekaartjes’.

Specificaties bewaarbundel kaarten

De bewaarbundel heeft een afmeting van 20 cm x 27 cm. De bundel bestaat uit twee losse houten kaften en twee scharnierringen. De scharnierringen zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, dus je kunt eenvoudig kaartjes toevoegen. De houten bewaarbundels worden gemaakt van 3 mm berkenhout. Hout is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur van jouw bestelde product soms iets kan afwijken van de foto’s. 

Extra optie: Je kunt er voor kiezen om een extra gaatje aan de rechterkant van de kaartenbundel te laten maken. Zo kun je de bundel afsluiten met een  koord als deze gevuld is.

Hoeveel kaarten kun je bewaren in de bewaarbundel?

De ringen van de bewaarbundel kaarten zijn een stuk groter dan de ringen van een gewoon houten bewaarboek. De ringen van een kaarten bewaarbundel zijn ongeveer 7,5 cm. Je kunt daardoor lekker veel kaarten in de bewaarbundel kwijt. Er passen ongeveer 40 a 50 kaarten in de ringen, afhankelijk van de dikte van het papier en of het allemaal enkele of dubbele kaarten zijn. Perfect om al jouw bijzondere herinneringen te koesteren.

Houten bewaarbundel vs boek voor kaarten bewaren

Vind je het zonde om je kaarten te perforeren of in te plakken? Dan kun je je kaarten ook bewaren in een boek voor kaarten bewaren. Dit houten boek voor kaarten bewaren is 14,4 cm breed bij 18,8 cm hoog en 7,8 cm diep. Het kistje opent als een echt boek. Je kunt het kistje net als de andere boeken in je boekenkast plat neerleggen of rechtop zetten. In het boek voor kaarten bewaren passen plusminus 50 tot 60 kaarten. Wil je meer kaarten bewaren? Dan kun je natuurlijk ook een herinneringskist bestellen om kaarten die belangrijk voor je zijn in te bewaren. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss