Documentenkistje: houten kistje om belangrijke documenten in te bewaren

Belanden bij jou de diploma’s van je kindje vaak in een kastje of een la? Hier hebben wij de perfecte oplossing voor! In het houten documentenkistje bewaar jij op een mooie manier alle belangrijke documenten, zoals diploma’s. We kunnen het kistje voor je personaliseren, zo wordt het een persoonlijk en stijlvolle opbergaccessoire voor de belangrijkste papieren in het leven van jouw kleintje. 

Welke diploma’s kun je in het documentenkistje bewaren?

Als kind worden prestaties vaak beloond met een mooi diploma. Hoe trots kun je als kind op jezelf zijn als je weer een diploma hebt gehaald? Een diploma waar hard voor is gewerkt verdient een mooie plek om in opgeborgen te worden toch? Het houten kistje waar documenten met A4 formaat in passen wordt zo een ware schatkist vol dierbare momenten. Je kunt bijvoorbeeld de volgende diploma’s in het houten kistje voor documenten bewaren:

  • Zwemdiploma’s
  • Veterstrikdiploma
  • Pieten diploma

Ook kreeg Lize een ‘kraamverzorgster’ diploma van de kraamverzorgster na de kraamweek van Pelle. Superleuk om te bewaren!

Later kun je er natuurlijk ook de ‘echte’ diploma’s in bewaren. Denk aan het diploma van de middelbare school of van een vervolgstudie.

Welke andere documenten kun je in het kistje bewaren?

Naast diploma’s is het houten kistje ook handig om andere documenten in te bewaren, zo raak je belangrijke papieren niet snel kwijt. Denk aan een uittreksel van het basisregister als je je kindje hebt aangegeven bij de gemeente na de geboorte. 

Bij ons thuis hebben we ook de krant van de geboortedag van Pelle en Lize bewaard. Hoe mooi is het om later samen terug te blikken op wat er allemaal gebeurde in de wereld op de dag dat je kindje werd geboren? Je kunt het documentenkistje dus heel goed gebruiken als krantenkistje voor de geboortekrant. 

Geef het documentenkistje cadeau

Wil je een cadeau geven dat echt betekenisvol is? Dit documentenkistje is perfect voor speciale gelegenheden zoals geboortes, verjaardagen, afstuderen en andere mijlpalen in het leven van een kind. Het is niet alleen een opbergplek, maar ook een symbool van prestaties en herinneringen. Met dit prachtige geschenk geef je de ouders de mogelijkheid om de belangrijkste momenten en documenten van hun kind te bewaren en te koesteren.

Als je kindje nu nog klein is wil je er misschien liever niet aan denken, maar er komt een tijd dat hij of zij uit huis gaat. Hoe mooi is het om zo’n betekenisvol documentenkistje mee te geven als geschenk? Een prachtige herinnering aan belangrijke mijlpalen.

Gepersonaliseerd documentenkistje

Een geboortedatum, een speciale tekst of gewoon de naam van je kindje: wij kunnen het documentenkistje voor je personaliseren zodat het wel een heel uniek bewaaritem wordt. Wij personaliseren het houten kistje door de tekst op de deksel te printen. We maken geen gebruik van stickers of transfers, het graveerwerk blijft levenslang mooi! 

Map om diploma’s in te bewaren

Heb je liever een map om diploma’s in te bewaren? Dan is het houten bewaarboek ideaal. Je kunt diploma’s of andere documenten perforeren of met een insteekhoesje bewaren in het houten bewaarboek. Het houten bewaarboek is naast A4 ook verkrijgbaar in andere formaten. 

FAQ houten documentenkistje

Wat is het formaat van het documentenkistje?
In het houten documentenkistje passen diploma’s en documenten van A4 formaat (21 x 29,7 cm).

Hoe wordt het houten documentenkistje gepersonaliseerd?
Het houten kistje wordt gepersonaliseerd door een naam, (geboorte)datum of bijzondere tekst op de deksel te printen. Dit doen wij met liefde en zorgvuldigheid: een gepersonaliseerd documentenkistje gaat levenslang mee. 

Welke documenten kun je bewaren in het houten A4 kistje?
Alle belangrijke documenten op A4 formaat kun je opbergen in het houten documentenkistje. Denk aan diploma’s, certificaten, het trouwboekje of een uittreksel van het basisregister.

Wat is de levertijd van het houten kistje voor documenten?
De levertijd van onze gepersonaliseerde items is 3 tot 5 werkdagen. Wij versturen het documentenkistje altijd binnen een week naar je op, maar meestal een stuk sneller! Je ontvangt een mail met track en trace code als we je bestelling hebben verstuurd, zo weet je precies wanneer deze bij je wordt bezorgd.

 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss