Sorteer op

Sticky Lemon rugzak; een unieke rugzak voor een jouw kind!

Ben je op zoek naar een nieuwe rugzak voor je kindje? Bijvoorbeeld voor mee naar de opvang of naar de basisschool? Dan is een rugzak van het Nederlandse tassenmerk Sticky Lemon een aanrader. De rugzakken van dit merk zijn net even anders zijn dan andere. De rugzakken van Sticky Lemon zijn eigenzinnig, kleurrijk en gedurfd. De tassen zien er niet alleen super tof uit, maar zijn ook nog eens erg praktisch en zijn gemaakt van duurzame materialen. Wat wil je nog meer? 

Sticky Lemon rugzak

Formaten Sticky lemon rugzak 

Net als de rugzakken van Fresk, zijn ook de rugzakken van Sticky Lemon verkrijgbaar in twee formaten.  We noemen de rugzakken klein/small en groot/large, maar eigenlijk is de 'kleine' Sticky Lemon rugzak helemaal niet zo klein. Het is een compacte rugzak, waar veel in past. De kleine rugzak raden we aan voor kinderen tot ongeveer 6 jaar. De grote rugzakken raden we aan voor kinderen vanaf een jaar of zes/groep 3. De Sticky Lemon backpack large is niet alleen een kinderrugzak, deze wordt zelfs door volwassenen gebruikt. Volwassenen gebruiken dit formaat tas als luiertas, maar ook als rugzak voor mee naar het werk. In de grote rugzak zit ook een vak voor je laptop. Twijfel je of je een backpack large of een backpack small wil bestellen? Op de foto's hieronder wordt de grote rugzak gedragen door een jongen van 8 en de kleine rugzak door een jongen van 6.

sticky lemon rugzak: backpack large of small

Formaten rugzakken:
Backpack small: 20 x 13 x 26 cm
Backpack large: 27 x 13 x 38 cm

Sticky Lemon rugzak met naam

By Bineke zou By Bineke niet zijn als het niet mogelijk zou zijn om de Sticky Lemon rugzak te peronaliseren. Wij borduren de naam van je kindje met het mooiste garen boven het voorvak van de rugzak. Op de productafbeeldingen is de naam op de Sticky Lemon tas gephotoshopt, zo heb je een idee waar de naam op de rugzak komt te staan. Maar wij borduren de naam met het mooiste garen op de rugzak. Welke Sticky Lemon rugzak je ook kiest; wij borduren de naam van je kindje met wit garen op de rugzak. Op de foto hieronder zie je een voorbeeld van een Sticky Lemon rugzakje met naam.

Rugzak met naam van Sticky Lemon

Naast Sticky Lemon verkopen we nog 9 andere merken rugzakken. Alle rugzakken uit onze collectie zijn te borduren met naam. Bekijk onze hele collectie 'rugzak met naam' hier

Hele collectie Sticky Lemon leverbaar

We hebben een groot deel van de collectie van Sticky Lemon standaard in het assortiment. Alle Sticky Lemon rugzakken die je op de website ziet zijn uit voorraad leverbaar. Maar in principe kunnen we de hele collectie van Sticky Lemon leveren. Dus mocht je op zoek zijn naar een andere Sticky Lemon rugzak dan je op de site kunt vinden, zoals bijvoorbeeld een special edition, stuur gerust een appje of mailtje. Dan kunnen we kijken of we de rugzak voor je kunnen bestellen. Sticky Lemon brengt regelmatig een special edition uit, met een special edition rugzak ben je verzekerd van een unieke rugzak! 

Sticky lemon rugzak voor meisjes

Duurzame rugzak

De rugzakken van Sticky Lemon zijn gemaakt van duurzame materialen. De buitenkant van de rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen! De binnenkant is gemaakt van waterbestendig nylon. Dankzij de materialen die gebruikt zijn voor het maken van de rugzakken, kun je je Sticky Lemon rugzak heel gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. We raden aan om de rugzakken van Sticky Lemon niet in de wasmachine te wassen. 

Voordelen rugzak met naam van By Bineke

Bij ons heb je keuze uit meer dan 100 verschillende rugzakken van 10 verschillende merken. Alle rugzakken kunnen gepersonaliseerd worden met naam. In onze studio borduren we de naam met liefde op de rugzak. Hierdoor is er veel mogelijk en wordt de beste kwaliteit gegarandeerd. We doen altijd onze uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Je bestelling wordt altijd binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden, maar meestal gaat het een stuk sneller. Vanaf 40 euro wordt je bestelling gratis verzonden. Naast onze collectie rugzakken met naam vind je bij ons nog veel meer gepersonaliseerde producten, zoals bijvoorbeeld een broodtrommel met naam, een spaarpot met naam of een hydrofiele doek met naam

FAQ Sticky Lemon rugzak

Wat is het formaat van een Sticky Lemon rugzak?
De rugzakken van Sticky Lemon zijn verkrijgbaar in twee maten, namelijk 20 x 13 x 26 cm (‘klein’) en 27 x 13 x 38 cm (‘groot’). De kleinere tas raden we aan voor kindjes tot en met ongeveer 6 jaar. Vanaf deze leeftijd (of groep 3) is de grote tas ideaal. Zelfs volwassenen gebruiken de grote variant graag als laptoptas of luiertas.

Uit welk materiaal bestaat de Sticky Lemon rugzak?
De buitenkant van de Sticky Lemon rugzak is gemaakt van gerecyclede PET flessen. Je kunt de tas gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Voor de binnenkant is waterbestendig nylon gebruikt. 

Wat past er in een Sticky Lemon rugzak?
In een Sticky Lemon tas kun je meer kwijt dan je denkt! Door het diepe formaat is zelfs de kleine variant van de tas erg geschikt als schooltas. Tegenwoordig hanteren veel scholen een continurooster. Kinderen nemen dan zowel fruit als een lunch mee naar school. Je kunt twee broodtrommels (een voor het fruit en een voor de lunch) kwijt in de tas en daarnaast nog twee drinkbekers. In de grote rugzak is dan zelfs nog plek voor kleding of schoolbenodigdheden.

Hoe wordt de tas voorzien van naam?
De naam van je kindje wordt met wit garen op de voorkant van de tas geborduurd. Dit past mooi bij het design van de Sticky Lemon tassen. Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit garen, waardoor je jarenlang kunt genieten van je gepersonaliseerde rugzak. 

Wat is de levertijd van een Sticky Lemon rugzak met naam?
De Sticky Lemon rugzak met naam wordt binnen een week naar je opgestuurd, maar meestal gaat het een stuk sneller. Heb je de tas eerder nodig? Geef dit aan in het opmerkingenveld tijdens het bestellen van de rugzak. Wij proberen de tas dan voor de gewenste datum naar je op te sturen.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss