Sorteer op

Sticky Lemon rugzak; een unieke rugzak voor een jouw kind!

Sticky Lemon is een Nederlands tassenmerk met school rugzakken die net even anders zijn dan andere. De tassen zien er niet alleen super tof uit, maar zijn ook nog eens erg praktisch en worden duurzaam geproduceerd. 

Formaten Sticky lemon rugzak 

Net als de rugzakken van Fresk, zijn ook de rugzakken van Sticky Lemon verkrijgbaar in twee formaten. De 'kleine' Sticky Lemon rugzak is eigenlijk helemaal niet zo klein. Het is een compacte rugzak, waar veel in past. De kleine rugzak raden we aan voor kinderen tot ongeveer 6 jaar. De grote Sticky Lemon rugzakken raden we aan voor kinderen vanaf een jaar of zes. De grote Sticky Lemon backpack is niet alleen een kinderrugzak, deze wordt zelfs door volwassenen gebruikt. Volwassenen gebruiken dit formaat tas van Sticky Lemon als luiertas, maar ook als rugzak voor mee naar het werk. In de grote rugzak zit ook een vak voor je laptop.  

Sticky Lemon rugzak klein: 20 x 13 x 26 cm
Sticky Lemon rugzak groot: 27 x 13 x 38 cm

Sticky Lemon rugzak met naam

By Bineke zou By Bineke niet zien als het niet mogelijk zou zijn om de Sticky Lemon rugzak te peronaliseren. Wij borduren de naam van je kindje met het mooiste garen boven het voorvak van de rugzak. Op de productafbeeldingen is de naam op de rugzak gephotoshopt. Zo heb je een idee waar de naam op de rugzak komt te staan. Maar wij borduren de naam met het mooiste garen op de rugzak. Welke Sticky Lemon rugzak je ook kiest; inventor green, edison teal, jangle purple, wij borduren de naam van je kindje met wit garen op de rugzak. Ben je nieuwd hoe een tas met naam geborduurd eruitziet? Neem dan een kijkje op onze blije klanten pagina door hier te klikken. Bekijk onze hele collectie 'rugzak met naam' hier

Hele collectie Sticky Lemon leverbaar

We hebben een deel van de collectie van Sticky Lemon standaard in het assortiment. De rugzakken die je op de website ziet zijn uit voorraad leverbaar. Maar in principe kunnen we de hele collectie van Sticky Lemon leveren. Dus mocht je op zoek zijn naar een andere rugzak dan je op de site kunt vinden, zoals bijvoorbeeld een special edition, stuur gerust een appje of mailtje. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

Duurzame rugzak

De buitenkant van de rugzakken van Sticky Lemon zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen, super duurzaam dus! De binnenkant is gemaakt van waterbestendig nylon. Dankzij de materialen die gebruikt zijn voor het maken van de rugzakken kun je de rugzakken heel gemakkelijk schoonmaken met een vochtige doek. We raden aan om de rugzakken van Sticky Lemon niet in de wasmachine te wassen. 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss