10 tips voor kraamcadeautjes voor in een kraammand. Zo stel jij een mooi kraamcadeau pakket samen!

Een kraammand is natuurlijk ontzettend leuk om te krijgen, maar misschien is het nog wel leuker om een kraammand samen te stellen én de kersverse ouders met het door jouw samengestelde kraamcadeau pakket te verrassen. Heb jij tips nodig voor het samenstellen van de perfecte kraammand? Lees dan snel verder! 

Wat is een kraammand? 

Een kraammand is een kraamcadeau pakket dat meestal bestaat uit 8 of 10 cadeautjes die tijdens de kraamdagen één voor één mogen worden uitgepakt. Tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat het kraamcadeau pakket in één keer wordt uitgepakt als de kraamvisite nog aanwezig is. Jammer eigenlijk, want het is veel leuker om iedere dag één cadeautje uit te pakken, zoals een kraammand eigenlijk is bedoeld. Mijn advies zou zijn… hou lekker de traditie van de kraammand in stand. Zo heb je veel langer plezier van het kraamcadeau pakket!   

Herinneringskist als kraammand

Een kraammand hoeft natuurlijk geen ‘mand’ te zijn, een herinneringskist is ook heel geschikt om te vullen met cadeautjes als kraammand. Dan is waar het kraamcadeau pakket in zit ook gelijk een prachtig cadeau. De herinneringskisten zijn er in drie verschillende formaten, zo is er voor ieder kraamcadeau pakket een passende kist. 

Wat doe je in een kraammand?

In een kraammand zitten natuurlijk vooral kraamcadeaus voor de pasgeboren baby. Een aantal leuke tips voor cadeautjes voor in het kraamcadeau pakket:

  1. Een mooi kinderboek 
  2. Een hydrofiele doek met naam 
  3. Een knuffel met naam
  4. Een tandendoosje met naam 
  5. Een houten naam 
  6. Een babyspeelgoedje
  7. Een verzorgingsproduct voor de baby 
  8. Een rompertje met naam
  9. Een spaarpot met naam 
  10. Babyslofjes

Eventuele broertjes en/of zusjes pakken waarschijnlijk de kraamcadeautjes in de kraammand uit, wat natuurlijk al een feestje is. Maar hoe leuk is het als er ook een cadeautje in zit speciaal voor de grote broer en/of zus. En misschien is het ook een leuk idee om aan de ouders te denken… Door een kraamcadeau voor de moeder en kraamcadeau voor de vader in de kraammand te stoppen. Zo heb je een kraamcadeau pakket voor het hele gezin! 

Kraamcadeau pakket

In de webshop kan je zelf je kraammand samenstellen, een van de kant-en-klare cadeaupakketten bestellen of ons een kraamcadeau pakket laten maken aan de hand van jouw wensen. Wij mixen en matchen de mooiste producten van de mooiste merken. Net wat je zelf leuk vindt! Bestel je een een kraamcadeau pakket om als kraammand cadeau te geven? Vermeld dit dan even in het opmerkingenveld, wij maken er een prachtig kraamcadeau pakket van. Kun je niet op kraamvisite? Wij kunnen de kraammand met jou als afzender ook rechtstreeks naar de ontvanger versturen

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss