Sorteer op

Een houten koffertje voor al je spulletjes!

Dit houten koffertje is superleuk om mee te spelen en ideaal om als speelgoed koffertje te gebruiken. Van geheim agent tot kapper en van make-up artist tot dokter: het houten koffertje is multifunctioneel. En, om het helemaal af te maken, bedrukken we het speelkoffertje met een thema én de naam van je kindje. Dit gepersonaliseerde koffertje met naam is een superleuk verjaardagscadeau, maar ook een uniek en persoonlijk kraamcadeau.

Een houten koffertje met naam staat daarnaast leuk op de kinderkamer, gewoon als decoratie. Juist omdat het houten koffertje met naam wordt bedrukt, is het een echte eyecatcher. Of je gebruikt het gewoon om speelgoed in op te bergen. Daarnaast neem je het speelkoffertje, dankzij het leren handvat, heel gemakkelijk met je mee! Superhandig voor onderweg of als je kindje gaat logeren. 

Speelkoffertje voor rollenspellen

Een speelkoffertje is een fantastisch hulpmiddel om de verbeelding van kinderen te stimuleren en rollenspel te bevorderen. Door het koffertje te vullen met verschillende items, kunnen kinderen allerlei scenario's creëren en hun fantasie de vrije loop laten.

Vul een koffertje met naam bijvoorbeeld met een pop of knuffel, dit zijn ideale reisgenoten! Een koffertje met theeservies en wat koekjes zorgt voor een gezellige theepartij. Met kleurrijke stiften en een notitieblok kunnen kinderen hun eigen reisgidsen of dagboeken maken en met verkleedkleren kunnen ze in de huid kruipen van hun favoriete superheld of prinses.

Het spelen van een rollenspel met een speelgoed koffertje is niet alleen leuk, maar draagt ook bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, empathie en creativiteit bij kinderen. Door samen met vriendjes of familieleden te spelen, leren kinderen hoe ze kunnen samenwerken, communiceren en problemen oplossen. 

Speelgoed koffertje: jarenlang te gebruiken

Wist je dat je het speelgoed koffertje jarenlang kunt gebruiken? Als je kindje iets ouder is, is het ook leuk om het speelgoed koffertje om te toveren tot een koffertje voor schoolspullen. Is jouw zoon of dochter een echte verzamelaar? Gebruik het koffertje dan om verzamelobjecten in op te bergen, zoals stenen of schelpen.

Kies een houten koffertje met je favoriete thema

Heb je gezien dat je voor een speelkoffertje kunt kiezen voor verschillende thema’s? Van brandweer en dierenarts tot kapper, verpleegster en een gereedschapsthema. Het houten koffertje is een superleuk cadeau voor een verjaardag, maar ook voor een feestdag zoals Sinterklaas of kerst. Een gepersonaliseerd koffertje met de naam van het kindje valt altijd in de smaak! Maak het cadeau helemaal af door het speelgoed koffertje te vullen met bijpassende items. Denk aan kappersspullen voor een koffertje met kappersthema of speelgoed gereedschap in een speelkoffertje met gereedschapsthema.

Speelkoffertje voor onderweg

Als je onderweg bent met kleine kinderen, is het altijd fijn om wat speelgoed bij je te hebben. Zo kun je je kindje vermaken. Als je tegen een kindje zegt dat het ‘wat’ speelgoed mee mag nemen, komen ze altijd met veel te veel speelgoed aan. Een houten koffertje is daarom ideaal. Zo is het voor je kindje heel overzichtelijk hoeveel hij/zij mee kan nemen. En heb je altijd wat speelgoed bij de hand. Daarnaast is het speelkoffertje openen en sluiten op zich al een feestje voor kinderen. Dankzij de handige, makkelijk te openen sluiting, kan jouw kleintje het speelkoffertje met gemak zelf open maken. Koffertje open, spulletjes eruit, koffertje dicht, koffertje open, spulletjes erin, koffertje dicht. Zo houdt het houten koffertje je kindje lekker bezig.

Een gepersonaliseerd koffertje als kraamcadeau

Ben je op zoek naar een uniek, origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau? Een gepersonaliseerd speelgoed koffertje is een persoonlijk en praktisch kraamcadeau. Het is niet alleen een schattige en decoratieve toevoeging aan de babykamer, maar het kan ook worden gebruikt om spulletjes van de baby in op te bergen.

Het koffertje kan worden gevuld met verschillende babyartikelen, zoals een knuffelpop, een speendoekje met naam, een babyboekje, een knuffeldoekje met naam en speelgoed. Voor de persoonlijke touch maken wij er een gepersonaliseerd kraamcadeau van door de naam van de baby erop te bedrukken.

Een ander idee is om het koffertje te vullen met verzorgingsproducten, zoals luiercrème, shampoo, lotion en een nagelknipper. Dit kan een nuttig en praktisch kraamcadeau zijn voor nieuwe ouders, die misschien nog niet alle benodigdheden hebben aangeschaft.

Een speelgoed koffertje met naam als kraamcadeau is een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd!

Je eigen houten koffertje mee naar je logeeradres

Gaat jouw kindje logeren of gaan jullie een weekendje weg? Hoe leuk is het dan als je kindje een eigen speelkoffertje mag meenemen. Natuurlijk past niet alles in het houten koffertje, maar de rest kan papa en mama wel meenemen ;-). 

Houten koffertje met naam

Het speelkoffertje is ongeveer 23x17x9 cm, daardoor is het houten koffertje ideaal om klein speelgoed in op te bergen. En als je kindje er weer mee wil spelen, hoef je het speelkoffertje alleen maar te pakken en spelen maar! We bedrukken het houten koffertje met naam van je kindje. Je kiest zelf het thema en wij zorgen voor een hoogwaardige bedrukking. Geen sticker, maar echt drukwerk. Daardoor blijft het houten koffertje met naam veel langer mooi.

Alle voordelen van het speelgoed koffertje met naam op een rij:

  • een speelkoffertje zorgt voor uren speelplezier.
  • een houten koffertje met naam staat gewoon leuk op de kinderkamer.
  • met een houten koffertje met naam ben je verzekerd van een persoonlijk en uniek kraamcadeau of verjaardagscadeau.
  • een speelkoffertje is handig voor onderweg.
  • een speelgoed koffertje is goed voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden, empathie en creativiteit.

 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss