Sorteer op

Een houten koffertje voor al je spulletjes!

Dit houten koffertje is superleuk om mee te spelen en ideaal om spulletjes in op te bergen. Van geheim agent tot kapper en van make-up artist tot dokter. Het houten koffertje – met diverse speelsets - is multifunctioneel. En, om het helemaal af te maken bedrukken we het speelkoffertje met een thema én de naam van je kindje. 

Het houten koffertje met naam staat ook leuk op de kinderkamer, gewoon als decoratie. Juist omdat het houten koffertje met naam wordt bedrukt, is het een echte eyecatcher. Of je gebruikt het gewoon om speelgoed in op te bergen. Daarnaast neem je het speelkoffertje, dankzij het leren handvat, heel gemakkelijk met je mee! Superhandig voor onderweg of als je kindje gaat logeren. 

Speelkoffertje met speelset

Een speelkoffertje stimuleert de fantasie van je kindje en is perfect voor rollenspellen. Bestel een speelkoffertje met een speelset uit de collectie van PlanToys. Dit zijn supertoffe houten speelsets van hoogwaardig materiaal. Geen felgekleurd plastic, maar sfeervol houten speelgoed. Vindt mama ook leuk 😉.

Kies een houten koffertje met je favoriete thema

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een speelkoffertje met als opdruk een brandweerthema. Dit combineer je dan met de brandweer speelset. We vullen het houten koffertje met naam dan met een verstelbare helm, jas, megafoon, brandblusser, waterslang, zaklamp, bijl en walkietalkie. 

Of ga voor het houten koffertje met kappersthema. We richten het speelkoffertje dan in met een föhn, schaar, tondeuse, kam, stijltang én een verstelbare riem waar je alle kappersproducten aan kunnen hangen. In totaal zijn er elf thema’s. Hier zie je alle speelsets die je kunt combineren met de houten koffertjes overzichtelijk op een rij:

 1. Dokter/verpleegster
 2. Dierenarts
 3. Make-up artist 
 4. Tandarts
 5. Klusser
 6. Barber
 7. Chirurg
 8. Detective
 9. Geheimagent
 10. Brandweer
 11. Kapper

Wat wordt jouw favoriet?

Speelkoffertje voor onderweg

Als je onderweg bent met kleine kinderen, is het altijd fijn om wat speelgoed bij je te hebben. Zo kun je je kindje vermaken. Als je tegen een kindje zegt dat het ‘wat’ speelgoed mee mag nemen, komen ze altijd met veel te veel speelgoed aan. Een houten koffertje is daarom ideaal. Zo is het voor je kindje heel overzichtelijk hoeveel hij/zij mee kan nemen. En heb je altijd wat speelgoed bij de hand. Daarnaast is het speelkoffertje openen en sluiten op zich al een feestje voor kinderen. Dankzij de handige, makkelijk te openen sluiting, kan jouw kleintje het speelkoffertje met gemak zelf open maken. Koffertje open, spulletjes eruit, koffertje dicht, koffertje open, spulletjes erin, koffertje dicht. Zo houdt het houten koffertje je kindje lekker bezig.

Je eigen houten koffertje mee naar je logeeradres

Gaat jouw kindje logeren of gaan jullie een weekendje weg? Hoe leuk is het dan als je kindje een eigen speelkoffertje mag meenemen. Natuurlijk past niet alles in het houten koffertje, maar de rest kan papa en mama wel meenemen ;-). 

Houten koffertje met naam

Het speelkoffertje is ongeveer 23x17x9 cm, daardoor is het houten koffertje ideaal om klein speelgoed in op te bergen. En als je kindje er weer mee wil spelen, hoef je het speelkoffertje alleen maar te pakken en spelen maar! We bedrukken het houten koffertje met naam van je kindje. Je kiest zelf het thema en wij zorgen voor een hoogwaardige bedrukking. Geen sticker, maar echt drukwerk. Daardoor blijft het houten koffertje met naam veel langer mooi.

Alle voordelen op een rij:

 • een speelkoffertje zorgt voor uren speelplezier.
 • een houten koffertje met naam staat gewoon leuk op de kinderkamer.
 • met een houten koffertje met naam ben je verzekerd van een persoonlijk en uniek cadeau.
 • een speelkoffertje is handig voor onderweg.

 

 

 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss