Sorteer op

Sticky Lemon – stoer, eigenzinnig & vrolijk

Kleur, kleur en nog eens kleur: als je de items van Sticky Lemon zo op een rijtje ziet dan valt direct op dat Sticky Lemon een merk is dat durft. Met eigenzinnige kleurcombinaties, stoere patronen, bijzondere afwerkingen en hoge kwaliteit materialen springen deze items er echt uit. In ons assortiment vind je verschillende Sticky Lemon rugzakken: zowel klein als groot.

Over Sticky Lemon

Met Sticky Lemon kies jij voor net even anders dan ‘normaal’. Sticky Lemon is een Nederlands kinderlabel dat in 2016 is opgericht voor kinderen met een uitgesproken smaak. En dat zie je terug in de ontwerpen! Sticky Lemon experimenteert graag met vernieuwde kleurcombinaties en in de items vind je meestal een knipoog naar de retro tijden terug. Er wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit materialen, zodat jij altijd jarenlang met jouw Sticky Lemon item vooruit kunt. Colorblocking, bijzondere patronen en illustraties: met een Sticky Lemon rugtas spring jij er echt uit.

Sticky Lemon rugzak

Met hun gedurfde kleurencombinaties en duurzame materialen zijn de rugzakken van Sticky Lemon perfect voor school, uitstapjes of gewoon voor dagelijks gebruik. Ruim van binnen en comfortabel om te dragen, zijn de Sticky Lemon rugzakken ontworpen om jouw kindje te begeleiden tijdens al hun avonturen, groot en klein.

In de collectie vind je zowel grote (large) als kleine (small) formaat rugtassen. De kleinere zijn heel geschikt voor kindjes tot en met 6 jaar en vanaf ongeveer groep 3 is de large variant erg geschikt. De grote formaat rugtas wordt zelfs door volwassenen gedragen en dat begrijpen we helemaal met deze bijzonder leuke ontwerpen! Ben je benieuwd naar de verschillen tussen small en large? We hebben er een blog over geschreven, lees hier alles over de verschillen tussen de varianten.

Met Sticky Lemon ben jij ook nog eens heel milieubewust bezig, want de tassen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Personaliseer jouw Sticky Lemon rugtas

Gaat jouw bijna-kleuter binnenkort naar school? Of zoek je een uniek cadeau voor een iets ouder kindje? Een gepersonaliseerde Sticky Lemon rugzak valt zeker weten in de smaak! Wij personaliseren de tas door de naam van het kindje op de voorkant van de tas te borduren. De naam kun je tijdens het bestelproces aan ons doorgeven.

Ander Sticky Lemon product gespot?

Heb jij ergens een Sticky Lemon item gezien die je heel graag wilt hebben, maar die je niet in onze collectie ziet? Laat het dan gerust weten, wij kijken graag voor je of we deze kunnen bestellen.

Op alle (gepersonaliseerde) artikelen die wij in de webshop verkopen gelden onze algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss