Sorteer op

Hydrofiele doek met naam geborduurd

Wie kent ze niet: de multifunctionele wit geblokte hydrofiele doeken. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel leukere alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hydrofiele doek met naam geborduurd? Een hydrofiele doek met naam mág gewoon niet ontbreken in je baby uitzet! Elke kersverse ouder met een baby’tje in huis gebruikt dagelijks één of meerdere hydrofiele doeken. Je kunt er daarom gewoonweg niet genoeg van in huis hebben. En hoe leuk is het wanneer je dan een hydrofiel doek met naam gebruikt!

Swaddle met naam

Een grote hydrofiel doek met naam wordt ook wel swaddle, inbakerdoek of wikkeldoek genoemd. De swaddle is vaak een slagje groter dan de gewone hydrofiel doek. Bij ons is de populaire swaddle met naam nu ook te bestellen. Kies je een swaddle met naam voor jezelf? Of geef je de handige hydrofiele doek met naam cadeau aan je vriendin, je zus of je dochter?

Hydrofiel doek met naam: 100% biologisch katoen

Voor een hydrofiele doek met naam kun je kiezen uit verschillende kleuren en formaten. De standaardmaat hydrofiele doek is 70x70 centimeter, maar tegenwoordig is ook een grotere maat hydrofiele doek met naam  – oftewel swaddle - erg in trek. Wij hebben daarom ook een XL swaddle met naam van 120 x 120 centimeter. De luxe doeken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Hierdoor zijn ze superzacht, wel zo fijn voor de gevoelige babyhuid. 

Kies een mooi merk hydrofiele doek met naam

Voor onze hydrofiele doek met naam kun je kiezen uit twee merken: Mushie en That’s Mine. Mushie is een jong Amerikaans label dat in 2018 op de markt kwam. De ecologische producten hebben een minimalistisch Scandinavisch design. Dat is ook niet zo gek; het wordt ontworpen in Zweden. 

That’s Mine richt zich, met de in Denemarken ontworpen producten, op zowel ouders als kinderen. That's Mine is ontstaan in 2015. Het merk is sindsdien enorm gegroeid, maar biedt nog steeds een nauwkeurige selectie van kwaliteitsproducten voor kids. Voor een gepersonaliseerde hydrofiele doek maakt het niet uit voor welk merk je kiest, ze zijn even leuk en functioneel.

Gepersonaliseerde hydrofiele doek is multifunctioneel

Vroeger noemde je een hydrofiele doek met naam een hydrofiele luier. Ze werden namelijk vaak gebruikt als wasbare luiers. Gelukkig hebben we daar tegenwoordig andere oplossingen voor. Daarom wordt een hydrofiele doek vandaag de dag voor hele andere doeleinden gebruikt dan als luier. Een hydrofiele doek is multifunctioneel. En een gepersonaliseerde hydrofiele doek is gewoon superleuk.

Gebruik de hydrofiele doek met naam bijvoorbeeld om: 

 • je kindje in te bakeren (gebruik dan de grotere swaddle met naam)
 • je kindje af te drogen na het badje
 • als slabbetje of morsdoekje
 • het bedje van je baby op te maken: als dekentje of hoeslaken
 • je kindje te beschermen tegen invloeden van buitenaf tijdens het voeden

Hydrofiele doek met naam geborduurd

Personaliseer de hydrofiele doek met naam van je kindje. De naam wordt met het mooiste garen op de hydrofiele doek geborduurd. Je kunt kiezen uit acht kleuren garen: 

 1. zwart
 2. wit
 3. goud
 4. zilver
 5. cognac
 6. lichtblauw
 7. lichtroze
 8. champagne

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende lettertypes. Ook de positie van de naam op de gepersonaliseerde hydrofiele doek kun je kiezen. Een hydrofiele doek met naam is een persoonlijk en praktisch kraamcadeau. 

Hydrofiele doek met naam én illustratie

Een hydrofiele doek met naam is al een heel persoonlijk cadeau. Maar wij kunnen de hydrofiele doek nog persoonlijker maken! Wat dacht je van een hydrofiele doek geborduurd met naam én geboortebloem. Een geboortebloem is een bloem die symbool staat voor de maand waarin het kindje geboren is. De geboortebloem borduren we samen met de naam op de hydrofiele doek. Daarnaast kunnen we de hydrofiele doek met naam en maan borduren. Niet zomaar een maan, maar de maan in dezelfde vorm als de maan op de dag van de geboorte. Zo wordt jouw hydrofiele doek met naam wel heel bijzonder! 

© 2015 - 2023 By Bineke | sitemap | rss