10x een kraamcadeau met geboortekaartje! 

Heb jij een geboortekaartje ontvangen? En wil je iets maken van geboortekaartje? Leuk idee! Het geboortekaartje dat de ouders uitgezocht hebben is natuurlijk helemaal hun smaak. Wat is er dan leuker dan een gepersonaliseerd kraamcadeau in stijl van het geboortekaartje te ontvangen. Wij kunnen voor jou iets maken van geboortekaartje.

Herinneringen bewaren met een kraamcadeau met geboortekaartje

Geef een herinneringskist (1.) als kraamcadeau geboortekaartje zodat de kersverse ouders alle spulletjes met een dierbare herinnering kunnen bewaren in een kist bedrukt met het geboortekaartje. Het is ook mogelijk om een houten bewaarboek (2.) in dezelfde stijl te bestellen, zodat de ouders bijvoorbeeld alle ontvangen kaarten in stijl kunnen opbergen. 

Een herinneringskist om alle spullen met een dierbare herinnering aan de babytijd te bewaren. Een prachtig kraamcadeau met geboortekaartje.

Kraamcadeau met geboortekaartje ter decoratie

Een kraamcadeau geboortekaartje ter decoratie van de babykamer is ook altijd een leuk idee. Want hoe leuk is het als het geboortekaartje als detail terugkomt op de babykamer. Denk bijvoorbeeld aan een houten krukje met geboortekaartje (3.). Leuk om te decoratie op de babykamer neer te zetten en als je kindje wat groter is kan hij erop zitten bij een bureautje. Maar voor nu ook erg handig als opstapje voor de grote broer en/of zus zodat ze mee kunnen kijken bij de commode. Of een houten naam (4.) met het lettertype van het geboortekaartje, leuk als naambordje op de deur van de babykamer. Zo kan iedereen zien wie zijn kamer het is. Ook een spaarpot met geboortekaartje (5.) is leuk om op de babykamer neer te zetten, maar ook handig om geld dat je hebt gekregen als kraamcadeau in te bewaren. We kunnen ook een houten poster (6.) maken met het geboortekaartje erop geprint of gegraveerd. Leuk om op te hangen op de babykamer. 

Een houten naam als naambordje voor op de deur van de babykamer is een ontzettend leuk kraamcadeau. Hoe leuk is het als de naam in hetzelfde lettertype is gesneden als het geboortekaartje.Een spaarpot is sinds jaar en dag al een populair kraamcadeau. Hoe leuk is het om een spaarpot te bedrukken met geboortekaartje.

Kraamcadeau geboortekaartje om mee te spelen

Wil jij een kraamcadeau geboortekaartje waar het kindje als het wat groter is mee kan spelen? Bestel dan een houten koffertje (7.) met geboortekaartje of een knutselkist (8.) met geboortekaartje. Nu leuk ter decoratie, straks leuk om mee te spelen! 

Kraamcadeau met geboortekaartje voor de toekomst. Een knutselkist in stijl van het geboortekaartje.Een houten koffertje met geboortekaartje als kraamcadeau. Leuk ter decoratie en later om mee te spelen.

Kraamcadeau met geboortekaartje voor meisjes

Ben je op zoek naar een kraamcadeau met geboortekaartje voor een meisje? Dan is het misschien een leuk idee om een opbergdoos haaraccessoires (9.) bedrukt met het geboortekaartje als kraamcadeau te geven. Vul de opbergdoos met wat leuke haarspeldjes van Mimi & Lula en bijvoorbeeld een babyhaarborstel met naam en een bewaarzakje om het eerste haarlokje in te bewaren. Een ander leuk kraamcadeau met geboortekaartje voor een meisje is een houten kistje met spiegeltje (10.). Hier kun je sieraden, kindermake-up of haaraccessoires in opbergen en kan het babymeisje heerlijk mee spelen als ze wat groter is.

Een leuk kraamcadeau met geboortekaartje voor een baby meisje. De eerste haarspulletjes van je baby bewaar je in deze mooie opbergdoos haaraccessoires.Een origineel kraamcadeau met geboortekaartje voor een meisje. Een houten sieradenkistje met spiegel.
 

Is mijn geboortekaartje geschikt om een kraamcadeau mee te maken?

Bijna ieder geboortekaartje is geschikt om een kraamcadeau mee te maken. Ook al is het geboortekaartje een andere vorm dan het kraamcadeau, bijvoorbeeld een vierkant kaartje en een rechthoekige herinneringskist. Dan passen het ontwerp van het geboortekaartje aan zodat hij mooi op het kraamcadeau past.

Proefdruk voor kraamcadeau geboortekaartje

Na het plaatsen van je bestelling gaan wij met het ontwerp van jouw kraamcadeau met geboortekaartje aan de slag. Voordat het kraamcadeau gedrukt of gegraveerd wordt ontvang je het ontwerp voor het kraamcadeau geboortekaartje. Zo kun je kijken of het ontwerp helemaal naar wens is en of alle gegevens kloppen. Zo weten we zeker dat je helemaal tevreden bent over het eindresultaat van jouw kraamcadeau met geboortekaartje.

Geboortekaartje aanleveren voor kraamcadeau met geboortekaartje

Om een kraamcadeau met geboortekaartje te kunnen maken hebben wij natuurlijk het geboortekaartje nodig. Het verschilt per geboortekaartje wat de beste methode is voor het aanleveren van het geboortekaartje voor het kraamcadeau. Maar voor bijna ieder kaartje is er een oplossing te vinden. Het allerbeste is natuurlijk een digitaal bestand van het geboortekaartje, maar met veel kaartjes lukt het ook zonder. Is het kaartje bij een online geboortekaartjes leverancier gemaakt? Dan is een link naar het kaartje op de website van de leverancier vaak voldoende. In veel gevallen kunnen we ook uit de voeten met een foto of scan. En een laatste mogelijkheid zou zijn om het geboortekaartje naar ons op te sturen. ​

Sorteer op
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Opbergdoos haaraccessoires
  Kraamcadeau geboortekaartje - Opbergdoos haaraccessoires

  Haaraccessoires hoeven met deze mooi opbergdoos nooit meer rond te slingeren, want haaraccessoires wordt met deze opbergdoos met opdruk van het geboortekaartje een feestje! Deze opbergdoos is een super leuk kraamcadeau…

  € 39,95
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Knutselkist of tekendoos
  Kraamcadeau geboortekaartje - Knutselkist of tekendoos

  Met deze mooie houten tekendoos (of knutseldoos net hoe je hem wil noemen) zijn slingerende potloden, stiften en andere knutselspullen verleden tijd. De tekendoos heeft een handig uitneem bakje, waarin je je potloden en stiften…

  € 39,95
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Houten naam
  Kraamcadeau geboortekaartje - Houten naam

  Bestel de naam van de baby gesneden uit hout in hetzelfde lettertype als het geboortekaartje. Heb je wel een geboortekaartje maar weet je niet welk lettertype op het kaartje gebruikt is? Stuur dan een foto van het kaartje, in veel…

  € 29,95
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Houten koffertje
  Kraamcadeau geboortekaartje - Houten koffertje

  Dit houten koffertje is superleuk om mee te spelen en ideaal om spulletjes in op te bergen. Hoe leuk is het om een houten koffertje te bedrukken met het geboortekaartje. Een kraamcadeau waar ze lang plezier van…

  € 34,95
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Houten spaarpot
  Kraamcadeau geboortekaartje - Houten spaarpot

  Een houten spaarpot is altijd een geliefd kraamcadeau. Wat is er dan leuker dan de houten spaarpot met naam te bedrukken! Een spaarpot is een kraamcadeau waar ze lang plezier van hebben!

  Specificaties houten spaarpot- Afmetingen…

  € 31,95
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Herinneringskist met geboortekaartje
  Kraamcadeau geboortekaartje - Herinneringskist met geboortekaartje

  Bijna ieder geboortekaartje is geschikt voor het maken van een herinneringskist. Ook al is het geboortekaartje een andere vorm (bijvoorbeeld vierkant of langwerpig) dan de herinneringskist (rechthoekig), wij passen het ontwerp van…

  € 42,50
 • Kraamcadeau geboortekaartje - Sieradenkistje/make-up kistje
  Kraamcadeau geboortekaartje - Sieradenkistje/make-up kistje

  Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een meisje? En wil je echt een uniek kraamcadeau geven? Wat dacht je van een kraamcadeau met geboortekaartje? Dit kistje met spiegel met geboortekaartje is een perfect kraamcadeau voor een…

  € 37,50
© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss