Artikel 16 van 134

De eenhoorn rugzak: keuze uit 2 magische unicorn rugzakken

Sprankelende manen, glinsterende hoorns en lieve unicorn snuitjes: welk meisje is nu niet dol op de eenhoorn? Laat jouw kindje magische avonturen beleven met een prachtige eenhoorn rugzak. Kinderen vinden het vaak heerlijk om zich onder te dompelen in een wereld van magie, fantasie en avontuur. Waar ze ook heen gaat: de unicorn rugzak gaat graag met haar mee! Wij hebben twee eenhoorn rugtassen in de collectie: van het merk Trixie en van het merk Kidzroom. Met welke tas ga jij jouw dochter verrassen?

Eenhoorn rugzak van Trixie

Het merk Trixie is voor kinderen echt een van de favoriete merken en dat is ook niet zo gek. Bij de Trixie rugzakken heb je keuze uit verschillende dierenprints. Ze voegen regelmatig nieuwe designs toe en ook de rugzak unicorn k is onlangs toegevoegd aan de collectie dierenvriendjes.

De eenhoorn rugzak van Trixie is licht van kleur, heeft een schattige unicorn snoet op de voorkant en een glanzende staart op de achterkant. Het leuke aan deze unicorn rugzak is dat de tas is afgewerkt met een ‘echte’ unicorn hoorn en eenhoorn oortjes. 

De tassen van Trixie zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn ook nog eens heel erg praktisch. Vooral peuters en kleuters gaan veel plezier beleven aan het gebruik van deze rugtas, de tas is geschikt voor de kleinere kindjes. Alles wat je nodig hebt voor school (broodtrommels en drinkbekers) past gemakkelijk in de tas en de rugzak draagt erg comfortabel. De verstelbare schouderbanden zijn namelijk gewatteerd, hierdoor kan je kleintje de tas ook dragen tijdens een wandeling of een gezellige fietstocht. 

Unicorn rugzak van Kidzroom

Bij het ontwerpen van de eenhoorn rugzak van Kidzroom is goed nagedacht over het praktische gebruik voor kinderen. De tas heeft een groot hoofdvak met daarin een elastische band. Hierin kun je een drinkbeker vastklemmen. Zo blijft deze goed rechtop staan en zijn lekkende bekers verleden tijd! 

Daarnaast hebben de Kidzroom rugzakken nog een voorvakje met ritssluiting op de tas waar je een fruitbakje of kleine spulletjes in kwijt kunt. Wil jouw kleuter graag op de fiets naar school? Laat haar dan de fietssleutel in het voorvakje bewaren, zodat ze deze niet kwijtraakt. 

De rugzak unicorn van Kidzroom heeft de kleur roze en is voorzien van een vrolijke unicorn illustratie. Daarnaast is de rugzak mooi afgewerkt met trendy details. 

Maak je unicorn schoolset compleet

Zit jouw kindje echt in de unicorn fase? Dan mag een lunchsetje met eenhoorn print natuurlijk niet ontbreken in haar schooltas! Met een eenhoorn broodtrommel en eenhoorn drinkbeker is zij helemaal klaar voor weer een nieuwe schooldag. Heeft jouw kindje een continurooster op school en eet zij daar ook haar lunch? In de eenhoorn rugzak past gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor zowel een fruit- als lunchmoment. 

Unicorn rugzak met naam: customize!

Wist je dat we de unicorn rugzak voor jouw dochter kunnen personaliseren? Op de tassen wordt de naam met het mooiste garen op de voorkant van de tas geborduurd. Zowel de tas van Kidzroom als de tas van Trixie zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal dat wel tegen een stootje kan. Een unicorn rugzak met naam is superleuk om cadeau te geven aan een meisje dat naar de basisschool gaat. 

Weet je al met welke rugzak jij jouw kindje gaat verrassen? Hieronder hebben we alle specificaties nog even op een rijtje gezet:

Welke eenhoorn rugzak is jouw favoriet?

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het bestellen van (gepersonaliseerde) producten.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss