Artikel 17 van 134

De rugzak vos: twee vrolijke rugzakken van Trixie en Kidzroom

Al in de babyperiode is een rugzak een onmisbaar item. Vanaf het moment dat ze naar de kinderopvang gaan kun je eigenlijk niet meer zonder. Een rugzak waar je een extra setje kleding, een lievelingsknuffel en eventueel een speen of fles in kunt doen. Heb jij een dierenfan in huis die dol is op de vos? Wij hebben twee hippe rugzakken in de collectie die jouw kleintje dan vast helemaal fantastisch gaat vinden. Welke rugzak vos hangt er binnenkort aan jullie kapstok?

KRAAMCADEAUTIP: Een vos zie je ook vaak terugkomen op een geboortekaartje. Heb je een geboortekaartje ontvangen met een vos? Hoe leuk is het dan om een vosjes rugtas met naam als kraamcadeau te geven. Zo heb je een origineel kraamcadeau waar ze heel lang iets aan hebben met een knipoog naar het geboortekaartje. ;-) 

Trixie rugzak vos: Mr. Fox

Mr. Fox is een gezellige reisgenoot voor jouw kleine avonturier! Deze rugzak vos van het merk Trixie is een schattige rugtas die door de neutrale kleur past bij iedere outfit. De tas is lichtbruin van kleur en heeft een print van een lieve vossensnuit. De tas is afgewerkt met leuke vossenoortjes: de verrassende details van de Trixie rugzakken maken de rugzakken helemaal af.  

Een dagje uit, een schooldag in de kleuterklas of het kinderdagverblijf: kindjes gaan graag met deze vosjes rugzak op pad. De tas heeft een ideaal formaat voor kindjes een jaar of 6 en door de verstelbare gewatteerde schouderbanden kun je de tas passend maken voor jouw zoon of dochter. 

De vossen rugzak bestaat uit een groot hoofdvak waar gemakkelijk alles in past voor het fruit eten en de lunch op school. Een broodtrommel, fruitbakje en twee drinkbekers neem je gemakkelijk mee en in het voorvakje is nog ruimte voor kleinere spulletjes. Fietst jouw kleine al op zijn of haar eigen fiets naar school? Dan is het natuurlijk helemaal stoer om de fietssleutel zelf op te bergen in een klein vakje in de tas. Het voorvakje wordt afgesloten met een rits, zo raak je kleine spullen niet snel kwijt. De waterafstotende laag zorgt ervoor dat je vlekken snel kunt schoonmaken.

Wist je dat bij het ontwerp van deze vos rugzak goed is nagedacht over het gebruiksgemak? De ritsen hebben een grote sluiting die zelfs de kleinste vingertjes makkelijk kunnen openen en sluiten. Daarnaast kun je de contactgegevens van je kindje op het naamlabel schrijven, aan de binnenkant van de tas. Mocht de rugtas kwijtraken, dan kan er gemakkelijk contact met jullie worden opgenomen.

Een rugzak vos van Trixie baby

Rugzak vosje van Kidzroom

Ook het merk Kidzroom heeft een stijlvol exemplaar in de collectie opgenomen. De rugzak vos van Kidzroom is cognackleurig en heeft een zwarte vossenprint. De zwarte details zorgen voor een stoere uitstraling: een mooie vossentas die perfect is voor kleine boswachters in spé. 

De Kidzroom rugzakken hebben een hoofdvak aan de binnenkant die groot genoeg is om alle spullen voor een schooldag in mee te nemen. Vul de tas met fruit, broodjes en genoeg drinken en jouw kindje is helemaal klaar voor een nieuw schoolavontuur! Daarnaast hebben de rugzakken een handig voorvak en hebben ze een elastisch insteekvak waar je een drinkbeker in vast kunt klemmen. 

Leuk weetje: de tassen van Kidzroom zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. In 1 rugtas worden wel 14 flessen verwerkt! Dat is nog eens een goed voorbeeld van recycling. 

Een leuke rugzak met vosje van Kidzroom

De vossenrugzak: hét cadeau voor jouw kleuter

Is jouw kindje dol op bosbanjeren, kastanjes zoeken en krijgt hij of zij geen genoeg van de verschillende bosdieren die je vindt in het bos? Trakteer jouw kleine boswachter dan op een mooie vossenrugzak. Een rugzak vos is het ideale cadeau als jouw kindje 4 jaar wordt en naar de basisschool mag. 

Wist je dat we alle rugzakken kunnen voorzien van de naam van je zoon of dochter? Geef de naam door bij het bestellen van de tas en wij borduren de naam in het mooiste garen op de voorkant van de tas. Zo vindt je kindje zijn of haar rugtas altijd gemakkelijk weer terug aan een volle kapstok op school. De Trixie rugzak borduren we met wit garen en voor de Kidzroom rugzak kun je zelf de kleur van het garen bepalen.

Hieronder heb ik van beide rugzakken met vossenprint nog even de specificaties op een rijtje gezet. Welke is jouw favoriet?

Een rugzak vos van Trixie of Kidzroom?

Bij het bestellen van (gepersonaliseerde) items uit onze webshop gelden de algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss