Artikel 15 van 134

3x de rugzak giraf: ga jij voor Fresk, Trixie of Kidzroom?

Met zijn lange nek en gevlekte vacht is de giraf onmiskenbaar uniek. Geen wonder dat veel kindjes gefascineerd zijn door deze prachtige dieren. Waant jouw kindje zich vaak op de savanne tussen alle wilde en interessante dieren? Dan wil hij of zij vast en zeker graag een rugzak giraf mee naar school, een uitstapje naar de dierentuin of de opvang. In onze webshop vind je 3 verschillende rugzakken met giraffe print. Voor welke ga jij?

Rugzak giraf van Fresk

De rugzak giraffe van Fresk heeft een mooie donkerblauwe kleur en een print van witte giraffen. De tas is afgewerkt met cognackleurige details, voor een hippe en stoere look. 

De indeling van de Fresk rugzak is heel fijn. De rugzakken zijn verkrijgbaar in twee formaten, een kleinere variant voor kleuters en peuters en een grotere variant voor kindjes vanaf ongeveer 6 jaar. Beide formaten hebben een groot vak aan de binnenzijde, met daarin een houder voor een drinkbeker en daarnaast nog een apart vak aan de achterkant (binnenkant). Daarnaast hebben beide varianten een handig voorvak die afgesloten wordt met een magneetsluiting. De grote variant van de Fresk rugzak giraf heeft dan nog extra zijvakken aan de zijkant, waar een extra drinkfles in past.

Wist je dat de rugzakken van Fresk zijn gemaakt van PET flessen? Een duurzame aankoop dus! Daarnaast is het materiaal dat gemaakt wordt van gerecyclede PET flessen erg stevig: het gaat lang mee en kan goed tegen een stootje.

Rugzak giraffe van Kidzroom

De rugzak giraf van Kidzroom is een stoere tas die ideaal is voor school, zwemles of het kinderdagverblijf. De tas heeft een denim look en past daarmee echt bij iedere outfit! Op de tas staat een grappige en speelse print van giraffen. 

Het fijne aan de Kidzroom rugzakken vind ik dat ze prettig zijn om te dragen. Zelfs kleine kindjes kunnen prima met deze rugtas een wandeling of fietstocht maken. De tassen zijn voorzien van gewatteerde schouderbanden en verstevigde rugbanden. Ook met volle lunchtrommels en bekers snijden de banden niet in de huid van je kindje. Daarnaast zijn de schouderbanden in lengte verstelbaar. Je kunt er hiermee voor zorgen dat de rugzak goed op de rug van je kind aansluit. 

Alle rugzakken kunnen wij personaliseren met de naam van je kindje, leuk toch? Zo’n rugzak met naam is ook een heel goed cadeau om te geven aan een kindje dat net 4 jaar is geworden. Zo is hij of zij helemaal klaar voor de eerste schooldag!

Mrs. Giraffe: rugtas van Trixie

Kijk nou hoe schattig deze lieve rugzak giraffe van Trixie is! Het vriendelijke snuitje, de giraf oortjes en de zachte kleur van de tas zorgen ervoor dat dit een echte favoriet is onder de tassen voor de allerkleinsten. 

In veel gevallen worden de Trixie rugzakken gebruikt als tas die meegenomen wordt naar de kinderopvang. Je kunt er namelijk gemakkelijk een setje extra kleding in kwijt, de onmisbare knuffels en eventueel een fles of een speen in het voorvakje. 

Ook kleuters die net naar school gaan zijn meestal dol op de Trixie rugzakken. En ik snap het helemaal, want alle rugzakken van Trixie zijn afgewerkt met de meest schattige details. Naar school gaan wordt zo echt een feestje!

Bijpassende drinkflessen & broodtrommel met giraffe print

Maak je schoolset helemaal compleet met bijpassende broodtrommels en drinkbekers. Vul de giraffe rugzak bijvoorbeeld met de broodtrommel giraffe en drinkbeker giraffe. Heeft je kindje een continurooster? Zorg er dan voor dat je voldoende broodtrommels en drinkbekers aanschaft, zodat er altijd voldoende schoon zijn voor een nieuwe schooldag. Ook alle lunchartikelen kunnen wij voorzien van naam. Wel zo handig: zo vindt jouw kindje zijn of haar spullen altijd gemakkelijk weer terug.

Of je nu een peuter in huis hebt, een kleuter die naar de basisschool gaat of een iets ouder kindje: een rugzak met giraf print blijft leuk! Welke is jouw favoriet? Hieronder vind je de specificaties van de verschillende rugzakken nog even op een rijtje:

Rugzak giraf van Fresk, Trixie en Kidzroom

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss