Artikel 14 van 134

Stoere rugzakken met krokodillen print: welke is jouw favoriet?

Stoere rugzakken met krokodillen print: welke is jouw favoriet?

Beleef wilde avonturen met een krokodillen rugzak! Is jouw kleine avonturier dol op gevaarlijke dieren? De krokodil is zo’n dier waar je als kind helemaal gefascineerd door kan zijn. Met zijn scherpe tanden, lange lijf en gevaarlijke stekels is de krokodil een de meest indrukwekkende dieren die in het water leeft. Als jouw kindje niet genoeg kan krijgen van reptielen en krokodillen, dan wil hij of zij vast helemaal in krokodillen stijl naar school of de opvang. En hoe kan dat nu beter dan met een stoere krokodillen rugzak? Wij hebben vier rugzakken met krokodillen print in de collectie, welke kies jij?

Fresk rugzak met krokodillen print

Met subtiele krokodillen print is de Fresk krokodillen rugzak een stijlvolle schooltas die perfect is voor een schooldag of een dagje naar de kinderopvang. De tas is licht van kleur en is afgewerkt met mooie cognackleurige details. Past bij iedere outfit! 

De Fresk rugzakken zijn verkrijgbaar in twee maten. Gaat je kindje net naar school of heb je een tas nodig voor het kinderdagverblijf? Dan is de kleine variant ideaal. Voor kinderen boven de 6 jaar is de grote variant een handig formaat. 

Het fijne aan de Fresk tassen vind ik dat er goed is nagedacht over de indeling. Zo vind je aan de binnenkant van de rugtas bijvoorbeeld een vak waar je een drinkbeker rechtop in kunt zetten. De meeste bekers zijn tegenwoordig wel lekvrij, maar het gebeurt hier wel eens dat de bekers niet goed worden afgesloten na het fruit- of lunchmoment op school. Ik ben dan heel erg blij dat de bekers rechtop in de tas staan, zodat de tas niet nat wordt.

Krokodillen rugzak van Trixie

Kleine avonturiers opgelet: deze krokodillen rugzak is een echte musthave die graag met jou mee op avontuur gaat. De krokodillen rugzak van Trixie is groen van kleur en heeft een print van een krokodillenkop op de voorkant en staart op de achterkant. De tas is verder afgewerkt met stoere stekels aan de bovenkant, dit maakt de rugzak echt helemaal af.

De Trixie rugzakken worden vaak gedragen door de kleinere kindjes. In het hoofdvak passen gemakkelijk twee broodtrommels en twee drinkflessen: alles wat je nodig hebt voor een schooldag past in deze tas. De tas is ook comfortabel te dragen door de gewatteerde (verstelbare) schouderbanden.

Kidzroom: 2 stoere krokodillen rugzakken 

Van het merk Kidzroom hebben we zelfs twee stoere krokodillen rugzakken in de collectie. Een zwarte tas met witte krokodillen print en een groene tas met zwarte krokodillen print. De print is op beide tassen net even anders, op de zwarte tas vind je namelijk ook nog grappige krokodillen ogen verstopt. Beide rugzakken zijn afgewerkt met cognackleurige details voor een hippe en moderne look.

Wist je dat de Kidzroom rugzakken gemaakt zijn van PET flessen? In iedere rugzak worden wel zo’n 14 PET flessen verwerkt. De PET flessen worden omgezet in gerecycled polyester: erg duurzaam! Daarnaast is gerecycled polyester heel stevig en kan het goed tegen een stootje. Perfect dus voor rugzakken waar je jarenlang plezier aan wilt beleven. 

Krokodil rugzak met naam

Maak de krokodillen rugzak nog specialer door er de naam van je kindje op te laten borduren. Wij werken met de mooiste garen in verschillende kleuren. Met het personaliseren wordt de krokodillen rugzak een echt uniek item dat voor je kindje makkelijk te herkennen is.

Welke van deze stoere rugzakken is jouw favoriet? Met deze rugzakken geef je de outfit van je kindje een avontuurlijke upgrade! Hieronder heb ik alle specificaties van de rugtassen nog even op een rijtje gezet:
Rugzak krokodil van het merk Fres, Trixie of Kidzroom

 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss