Artikel 13 van 134

De Fresk rugzak: kies jij een print of ga jij voor effen?

De Fresk rugzak: kies jij een print of ga jij voor effen?

Een van de meest verkochte rugzakken in de webshop is de Fresk rugzak. Dit Nederlandse merk weet precies wat een rugzak nodig heeft! De basisschool, een dagje weg, een nachtje uit logeren: met een rugtas van Fresk neem je al je spullen georganiseerd mee. De rugtassen zien er door de Scandinavische twist in het design ook nog eens heel hip en modern uit. Er is voor iedereen wat wils! Houd je van een printje? Of kies je liever een effen rugzak? 

Fresk rugzak: designs voor jong & oud

Bij het ontwerpen van de Fresk rugzakken is gedacht aan alle leeftijden. Voor zowel de allerkleinsten als de grotere kinderen is er een Fresk rugzak die zeker weten in de smaak gaat vallen.

Voor de jonge kindjes staan de dierenprints met stip op nummer één. De krokodil, dino, pinguïn of hertjes: wat is het lievelingsdier van jouw zoon of dochter? Kijk maar eens om je heen op het schoolplein bij de kleuterklassen, veel kindjes nemen graag een dierenrugzak mee naar school.

Is jouw kindje de dieren een beetje ontgroeid? Dan zijn er ook mooie en stijlvolle prints, zoals gouden stipjes, besjes of paardenbloemen. Er zijn bijna 20 prints waar je uit kunt kiezen, ik ben heel benieuwd welke er binnenkort bij jullie aan de kapstok komt te hangen.

Effen rugzak van Fresk 

Als je kindje al iets ouder is of niet zo van printjes houdt, dan kun je ook een effen Fresk rugzak bestellen. Je hebt keuze uit 8 verschillende kleuren. Denk aan neutrale kleuren, zoals beige of cognac. Deze passen werkelijk bij iedere outfit! 

De effen Fresk rugzak heeft een andere indeling dan de Fresk rugzakken met print. De tas ziet er hip uit doordat het grote vak wordt afgesloten met een roll-top systeem. De tassen hebben een afmeting van 33 x 31 x 10 cm, je kunt er verrassend veel in kwijt. 

Effen vs print: alle verschillen op een rij

De effen rugzak Fresk verschilt niet alleen qua design van de Fresk kinderrugzak met print, ze hebben ook een ander formaat, zijn gemaakt van ander materiaal en de indeling is anders. Hieronder vind je alle verschillen op een rij:

Materiaal
De effen Fresk rugzak is gemaakt van gerecycled katoen, terwijl de tassen met print gemaakt zijn van recyclede PET flessen. De details van beide rugzakken zijn gemaakt van imitatieleer. 

Formaat
De rugtas met print is te bestellen in twee formaten (28 x 21 cm & 35 x 25 cm). De effen tas heeft een afmeting van 33 x 31 cm. De effen rugzak is er ook in een groter formaat namelijk 40 x 35 cm. Deze hebben wij alleen niet standaard op voorraad. Wil je een grote effen rugzak van Fresk bestellen, stuur ons gerust een berichtje dan bestellen we hem voor je! 

Sluiting
De rugzak Fresk met print sluit met een rits, de rugzakken zonder print sluiten met een drukknoop en een haakje. De bovenkant van de effen rugzakken worden afgesloten met een roll-top systeem. 

Borstriem
De effen tassen hebben standaard een borstriem. Dit is heel handig voor de zwaardere tassen, want door de borstriem wordt het gewicht gelijkmatiger verdeeld. Dit neemt wat druk van de schouders weg. Bij de rugzak Fresk met print heeft alleen de grote rugzak een borstriem, zo glijdt de rugzak niet van je schouders af. Bij de kleine rugzak kun je de borstriem er wel bij bestellen.

Indeling
De Fresk rugzak met print heeft aan de binnenkant een houder die ervoor zorgt dat een drinkbeker of drinkfles rechtop blijft staan. Ideaal! De effen rugzakken hebben dit niet. Beide rugzakken hebben wel een groot hoofdvak en een voorvakje die je kunt afsluiten met een rits.

Keuze
Als je een rugzak van het merk Fresk wilt aanschaffen, dan heb je veel keuze! De effen rugtassen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Ga je voor een print? Dan kun je kiezen uit bijna 20 verschillende designs! 

Fresk rugzak met naam

Persoonlijke details maken een rugzak echt speciaal! Wist je dat we alle rugzakken uit onze collectie kunnen voorzien van de naam van je kindje? Dit doen we door de naam op de voorkant van de tas te borduren. Op de Fresk rugzak met print komt de naam boven het voorvakje te staan en op de effen rugtassen borduren we de naam op het voorvakje. Ideaal voor de volle kapstokken op school: dit voorkomt verwarring of verlies, want de tas is direct herkenbaar. 

Of je nu kiest voor een trendy print of een stijlvolle effen rugzak, met de Fresk rugzak ben je altijd klaar om georganiseerd én in stijl op pad te gaan. Ontdek de veelzijdige collectie en kies een tas waar plezier, functionaliteit en duurzaamheid samenkomen. 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss