Artikel 12 van 134

Sticky Lemon rugzak: ga jij voor small of large?

Sticky Lemon rugzak: ga jij voor small of large?

Een Sticky Lemon rugzak herken je vaak direct! Het gebruik van bijzondere kleurcombinaties en de exclusieve details maken de rugzakken echt uniek. Waar de meeste rugzakken in ons assortiment juist leuk zijn voor de kleinere kindjes, is de Sticky Lemon rugzak geschikt voor een veel bredere groep. Niet alleen door de kleuren, maar ook door de keuze uit verschillende formaten is er voor jouw kind (of voor jezelf!) altijd een match met een van deze hippe rugzakken.

Sticky Lemon rugzak large vs small

Sticky Lemon heeft de keuze uit twee formaten: small en large. De Sticky Lemon rugzak large is 27 x 13 x 38 cm en de small is 20 x 13 x 26 cm. Wat betreft de indeling zijn de rugzakken vergelijkbaar. Beide hebben een hoofdvak, waar een insteekvak aan de achterkant zit en een elastieken houder waar je een drinkbeker in vast kunt klemmen. Daarnaast heeft iedere rugzak een voorvakje, deze wordt afgesloten met een rits of met een magneetje.

Maar wanneer kies je nu voor small en wanneer voor large? Meestal adviseren we de Sticky Lemon rugzak small voor kindjes tot en met 6 jaar en vanaf ongeveer groep 3 is de large variant erg geschikt. Hoe ouder ze worden, hoe meer spullen er vaak ook mee gaan naar school. Met de kleine versie van de rugzak hoef je trouwens niet bang te zijn dat je ruimte te kort hebt, want je kunt de tas gemakkelijk vullen met alles wat je nodig hebt voor een fruit- én lunchmoment op school.

Sticky Lemon rugzak large: ook voor volwassenen

Wist je dat de Sticky Lemon rugzak large ook vaak door volwassenen wordt gebruikt? Door de prachtige kleuren en het bijzondere ontwerp ga jij helemaal in stijl op pad! De rugzakken zijn ideaal om mee te nemen naar het werk. Je kunt de tas ook als laptoptas gebruiken, want je laptop past er gemakkelijk in. 

Daarnaast wordt de rugzak vaak als luiertas gebruikt. Kleding, luiers, billendoekjes, slabbetjes, spenen, flessen, knuffels en fruitbakjes: je kunt alle benodigde spullen georganiseerd in de tas opbergen. 

Wat maakt de Sticky Lemon rugzak een musthave?

Een van de dingen die ik zelf heel fijn vind aan de Sticky Lemon rugzak is het materiaal. Het materiaal voelt heel stevig aan en kan goed tegen een stootje. De buitenkant is gemaakt van gerecyclede PET flessen en dit maakt dat je de rugzak makkelijk kunt afnemen met een vochtige doek.  

Daarnaast heeft de rugtas een elastieken houder aan de binnenkant. Ik vind dit echt een uitkomst! In de elastieken houder kun je een beker vastklemmen, zodat deze rechtop blijft staan. 

Ook het design van de tassen maakt natuurlijk dat je een van deze exemplaren aan je kapstok wilt hebben hangen. De kleuren, het ontwerp van de tas zelf en afwerking met unieke details: met deze tas kun jij jarenlang vooruit.

Personaliseer jouw Sticky Lemon rugzak met naam

Wist je dat we de Sticky Lemon rugzak ook kunnen voorzien van de naam van je kindje? We borduren de naam met wit garen op de voorkant van de tas. Een leuk cadeau als het nieuwe schooljaar begint of als je kindje begint op de basisschool. 

Met een Sticky Lemon rugzak maak je altijd een opvallende en unieke indruk, of je nu een kind bent of een volwassene. Kies uit het small of large formaat en geniet van de prachtige kleuren, het duurzame materiaal en de prachtige details. Met een Sticky Lemon rugzak ben je klaar om in stijl op avontuur te gaan, waar je ook naartoe gaat!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss