Artikel 40 van 134

Rugzak met konijn thema: welke kies jij? Fresk of Trixie?

Is jouw kindje helemaal fan van konijnen? Wij hebben twee rugzakken met konijnen thema! Zie je jouw kindje al met zo’n schattige rugzak rondlopen? Uiteraard hebben we ook een broodtrommel en drinkfles met konijnen print. Hiermee is je kindje helemaal klaar voor school ;)! 

Konijn rugzak van Fresk

Van Fresk hebben we een unisex rugzak met konijnenprint in de collectie. Een crème kleurige rugzak met daarop een print van bruine konijntjes en bruine en grijze bloemetjes. De konijn rugzak van Fresk heeft een label aan de binnenkant waar je de naam van je kindje, het adres en een telefoonnummer op kunt schrijven. 

De tas bestaat uit een groot hoofdvak met daarin een handig vakje waar je een drinkbeker rechtop in kunt zetten. Geen last van lekkende bekers dus! 

Daarnaast heeft de tas nog een voorvak waar je zelfs een fruitbakje in kwijt kunt. Het voorvakje is voorzien van een magneetje, deze gaat vanzelf dicht. 

Trixie rugzak konijn

Ook het merk Trixie heeft een konijn rugzak in de collectie. Deze rugzak heeft een hoog cuteness gehalte ;)! Het verschil met de Fresk rugzak is dat de Trixie rugzak konijn echt de vorm van een konijn heeft in plaats van alleen een konijnenprint.

De tas is lichtroze van kleur, heeft een konijnengezichtje en de tas is afgewerkt met twee konijnenoren aan de bovenkant. Ook deze rugzak heeft een label waar je de gegevens van je kindje op kunt schrijven. Nog leuker is natuurlijk om de naam van je kindje te laten borduren op de tas!

Daarnaast bestaat de tas uit een hoofdvak met daarin nog een binnenvak. Handig voor extra kleding bijvoorbeeld. Op de voorkant van de rugzak vind je een handig voorvak.

Het draagcomfort van de tas is hoog, want de rugzak heeft verstelbare schouderbanden. Je maakt de rugtas zo makkelijk op maat voor je kleintje.

Wat kun je kwijt in de konijn rugzak?

De Trixie rugzakken en de kleinere variant van de Fresk rugtassen hebben bijna hetzelfde formaat, beide tassen zijn erg geschikt als eerste schooltas of als rugtas voor mee naar de opvang. In zowel de Trixie rugzak konijn als de konijn rugzak van Fresk kun je makkelijk twee Mepal broodtrommels en twee drinkbekers kwijt. 

Grote rugzak konijn

Ben je op zoek naar een grotere rugzak? De Fresk konijn rugzak is ook verkrijgbaar in een groter formaat. Deze rugzak is net zo groot als een rugtas voor volwassenen, maar door de verstelbare banden en de borstriem is de grote Fresk rugzak heel geschikt voor kinderen. Alle broodtrommels en bekers voor het fruit- en lunchmoment passen gemakkelijk in de tas. Daarnaast heb je dan zelfs nog ruimte voor extra kleding, boeken of schrijfmateriaal. 

De grotere Fresk rugzak raden we aan voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Rugzak konijn met naam

Zowel de Fresk rugzak als de Trixie rugzak kunnen wij voorzien van de naam van je kindje! We personaliseren de rugzak door de naam van je zoon of dochter op de tas te borduren. Bij de Fresk rugzak borduren we de naam in cognackleurige letters. Dit past mooi bij de leren details van de tas. De naam wordt tussen het voorvakje en de hengsels geborduurd.

Bij de Trixie rugzak borduren we de naam op het voorvakje met mooi wit garen.

Tip: een gepersonaliseerde konijn rugzak is ook erg leuk om cadeau te geven aan een kindje dat 4 jaar wordt en naar school mag! 

Konijn broodtrommel en drinkbeker

Het is natuurlijk superleuk om zo’n lieve konijn rugzak te vullen met een konijn broodtrommelkonijn drinkbeker en konijn drinkfles. Ook de broodtrommels, drinkflessen en drinkbekers kunnen wij voorzien van de naam van je kindje. Erg handig, want je zoon of dochter raakt zo zijn of haar spullen niet snel kwijt. 

Ben jij op zoek naar een rugzak in konijntjes thema? Hieronder hebben we alle specificaties nog even op een rijtje gezet voor je:

rugzak konijn trixie fresk

Fotografie: @bij.hesfotografie

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het bestellen van (gepersonaliseerde) items.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss