Artikel 41 van 134

3x outfit inspiratie voor jongens met de nieuwe collectie van Nixnut

De lente is officieel begonnen… Het kriebelde al een tijdje voorjaars/zomerkleding voor de kindjes te shoppen, maar nu kon ik me niet meer inhouden. Een van mijn favoriete kledingmerken voor de kinderen is het Nederlandse merk Nixnut. Elk seizoen vind je wel een paar items van dit merk in de kast van Lize en Pelle. In deze blog laat ik jullie zien welke items van Nixnut ik voor Pelle shopte. 

Nixnut Seam T-shirt met colorblock mouwen

Ik kocht voor Pelle twee T-shirtjes met colorblock mouwen. Bij het eerste T-shirt heeft de basis van het T-shirt een lichte kleur (Pearl) en hebben de mouwen een iets donkerdere kleur (Latte). Bij het tweede T-shirt heeft de basis van het T-shirt een bruinrode kleur (Fruit) en hebben de mouwen een iets lichtere roze/oranje kleur (Papaya). Super fijne basics, met toch een speelse twist door de andere kleur mouwen. 

Nixnut Stitch Sweater

Ik was op slag verliefd op deze sweater van Nixnut. Ik kocht hem voor Pelle, maar vind hem ook leuk voor Lize. Deze sweater heeft verschillende kleuren vlakken, die zorgen voor een speels effect. De mouwen hebben de kleur papaya (een roze/oranje tint) en de buik heeft de kleur biscuit met een vlak latte. Een heerlijke trui om even over een T-shirt aan te trekken als het iets kouder is. 

Nixnut bomber vest

Ik heb de tik dat als ik een item mooi vind, ik ze vaak in meerdere kleuren koop. Dit bomber vest is zo’n item dat regelmatig in de collectie van Nixnut zit, maar dan in een andere kleur. Pelle heeft het bomber vest in het gemêleerd grijs uit de vorige herfst wintercollectie van Nixnut. In de lente/zomer collectie van Nixnut zit dit zelfde bomber vest, maar dan in de kleur biscuit. Een kleur die perfect matcht met de rest van de Nixnut collectie, maar ook heel goed te combineren is met andere merken.

Ik vind dit bomber vest zo’n fijn item die je het hele jaar door kan dragen. In het voorjaar/zomer draag je het vest als tussenjas en op de koelere dagen, draag je het als vest/trui. Zo’n fijne basic maar met mooie (druk)knopen aan de voorzijde, geribde boorden en een sierzakje met raw edge afwerking.

Nixnut Stitch jogger

Ik kocht voor Pelle eigenlijk altijd leggings, voor m’n gevoel zou hij verzuipen in een jogger. Maar toen ik het laatst een keer probeerde kwam ik erachter dat het juist super leuk bij hem staat. Ik bestelde voor hem de Nixnut Stitch Jogger. Deze geweldig broek is uitgevoerd in de kleur biscuit, een kleur die je bijna overal mee kunt combineren. De bies op de voorkant van de pijp en de omgeslagen pijpen geven deze jogger net dat beetje extra. 

Nixnut shorts

Daarnaast bestelde ik nog twee leuke shorts van Nixnut voor Pelle. Een basic short in de kleur latte met biscuit kleurige touwtjes. En een short met een streepje, een streepje doet het altijd goed! De streepjes hebben de kleuren latte en papaya (roze/oranje). Deze korte broek heeft een mooie omslag in de pijp. Met ditzelfde streepjes printje zijn ook twee verschillende shirtjes te koop. Ook leuk als setje. Maar ik combineer de short met andere items uit de collectie. 

Comfortabel

Wat ik het meest belangrijk vind bij het uitzoeken van kinderkleding, vooral bij kleintjes zoals Pelle, is dat het comfortabel zit. Zodat ze er lekker in kunnen spelen en er ook lekker een dutje in kunnen doen. Zo heeft Pelle bijvoorbeeld nog nooit een spijkerbroek aan gehad. De kleding van Nixnut moét je voelen, alle items zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en dat voel je. Alle items zijn stuk voor stuk super zacht. Je kan je handen er niet vanaf houden.

7 prachtige items vind ik, waar de liefde waarmee het bedacht en gemaakt is er vanaf straalt. Waarmee je veel verschillende setjes kunt maken. Want eigenlijk kunnen alle items door het kleurpalet met elkaar gecombineerd worden. 

Dus ben je op zoek naar kleding van premium kwaliteit, tijdloze designs en hoog draagcomfort? Neem dan zeker eens een kijkje bij Nixnut!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss