Artikel 42 van 134

De zwemtas: jouw musthave voor zwemles of een zwemuitje

Een zwemtas is zo’n product waar je na het eerste gebruik al niet meer zonder kunt. Zwemtassen zijn ideaal als je wekelijks in het zwembad te vinden bent voor de zwemlessen van je zoon of dochter, maar ook voor een zwemuitje is de zwemtas erg handig. Ga jij voor de Fresk zwemtas, een grote rugzak of een weekendtas

Verras je kindje met een zwemtas

De een kijkt er maanden naar uit, voor de ander is het toch een beetje spannend: de eerste zwemles. Het is echt zo’n mijlpaal, voor zowel kindjes als de ouders. Verras je kindje met een nieuwe zwemtas als hij of zij voor het eerst naar zwemles gaat. Zeker weten dat je kindje er nóg meer zin in heeft! 

Tip: vindt jouw kindje zwemles spannend? Dit boek is een aanrader om je kindje voor te bereiden op zwemles! Een grappig verhaal met prachtige illustraties! 

Het grote voordeel van het gebruik van zwemtassen vind ik dat je je natte badkleding en handdoeken er gerust in kunt doen na het zwemmen, want de zwemtas is waterafstotend. Daarnaast kun je zwemtassen ook gebruiken als sporttas of gymtas en zijn de tassen ideaal voor een zwemuitje met het gezin. De zwemtassen in ons assortiment hebben een fijn formaat, je hangt ze gemakkelijk aan de kapstok met de handige lus en ze zijn gemakkelijk te openen door kinderen door de trekkoordjes. 

Wat neem je mee naar zwemles?

Gaat je kindje voor het eerst naar zwemles? Dan hoeft er niet zoveel in een zwemtas. Ik vind het zelf handig om Lize thuis alvast haar bikini aan te doen. Bij het zwembad hoeft ze dan alleen haar kleren uit te doen, dit scheelt een hoop tijd. Meestal hoef je in de tas alleen een handdoek te stoppen, schoon ondergoed en shampoo en douchegel. Bij sommige zwemscholen krijg je een zwemkaart of abonnement: onze zwemtassen hebben een heel handig vakje aan de voorkant waar je deze in kunt doen. Zo weet je zeker dat je het niet vergeet. 

Tip: van zwemmen krijg je dorst en trek! Vergeet ook niet om altijd iets te eten en te drinken mee te nemen.

Welke zwemtas kies jij?

Als je kindje al even bezig is met zwemlessen, dan is moet hij of zij op een gegeven moment met kleren aan zwemmen. Ook dan is het handig om de kleren alvast van tevoren aan te doen, zodat je zoon of dochter snel het water in kan duiken. Vergeet niet een schoon setje kleding mee te nemen, je zal niet de eerste zijn die dit vergeet ;)! De standaard zwemtas heeft een formaat van 38 x 27 cm. Wil je een grote badhanddoek meenemen? Dan is een grote tas misschien handiger, bijvoorbeeld de Fresk weekendtas of een grotere Fresk rugzak. Hier passen net even wat meer spullen in dan de standaard zwemtas met trekkoord. Zelf vind ik de Fresk weekendtas ideaal voor zwemles en gebruik ik de Fresk zwemtas voor ballet. 

Tip: vul een zwemtas na zwemles thuis weer met schone kleren. Hang de zwemtas aan de kapstok en je bent direct klaar voor de volgende les. 

Let’s get personal: personaliseer jouw zwemtas met naam

Hang jij de zwemtas altijd aan de kapstok van de kleedkamer als je kindje aan het zwemmen is? Laat de zwemtas dan personaliseren met de naam van je kleine zwemheld. Wij borduren de naam van je kindje er in het mooiste garen op. Zo weet je zeker dat je nooit bij de verkeerde zwemtas staat als de zwemles is afgelopen.

Steel de show met een Fresk zwemtas

Heb jij de Fresk zwemtas al gespot? Het Nederlandse merk Fresk maakt tassen in de mooiste kleuren en met schattige en vrolijke printjes. Van ijsberen, pinguïns en een walvis tot schattige vogels of paardenbloemen: welke is favoriet bij jouw kindje? De Fresk zwemtas is gemaakt van gerecyclede PET-flessen, een duurzame keuze dus! Daarnaast is de zwemtas waterafstotend en je sluit de tas makkelijk en snel door aan de koordjes te trekken. Zwemles wordt nóg leuker met de Fresk zwemtas!

Fotografie: @bij.hesfotografie

Op het bestellen van onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss