Artikel 43 van 134

Taarttopper voor Vajènn haar zwemdiploma!

Vajènn begon januari vorig jaar met zwemles. Iedere week een half uurtje in een groepje van 12 kinderen met altijd dezelfde juf. De eerste twee zwemlessen vond ze hartstikke leuk, maar al snel verdween haar plezier in zwemles.

In de zomervakantie is Vajènn een maandje op vakantie geweest en heeft ze ontzettend veel gezwommen. Gewoon voor de lol, maar ook oefeningen die ze had meegekregen. Toen de zwemles na de vakantie weer begon zwom Vajènn alle kindjes eruit en kreeg ze het plezier in zwemles weer terug. Ondanks dat Vajènn al makkelijk zonder hulpmiddelen kon zwemmen, moest ze bij zwemles toch nog kurkjes dragen totdat ze alle technieken helemaal goed beheerst.

Bij Vajènn haar zwemschool halen de meeste kinderen hun A-diploma in 1,5 jaar. Dit zou betekenen dat Vajènn voor de zomervakantie zou mogen afzwemmen voor haar zwemdiploma A. Maar Vajènn mocht 25 maart al afzwemmen, samen met twee andere kindjes uit haar groep, 3 maanden eerder dan verwacht! 

Het afzwemmen was echt een feestje! Dit nam de spanning bij alle kinderen weg. Vajènn is super trots dat ze haar diploma A heeft gehaald. Na het afzwemmen hebben ze het gevierd met taart. Wij mochten een taarttopper maken speciaal voor haar A diploma. Op naar zwemdiploma B en C, dan maken we uiteraard weer een mooie taarttopper! 

Fotografie: @esstherb

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss