Artikel 44 van 134

3x de leukste dino rugzak voor je kindje

Ben je op zoek naar een leuke dino rugzak voor een kleine fan? Zoek dan niet verder, want bij ons vind je drie verschillende rugzakken in dino thema die ook nog eens voorzien kunnen worden van de naam van je kindje. Naar school, de opvang of een dagje weg: dit avontuurlijke dier gaat graag met je kindje mee. 

1. Dino rugzak Fresk

Fresk heeft onlangs weer een aantal nieuwe prints toegevoegd aan het assortiment, waaronder een Fresk rugzak voor kinderen met stoere dinosaurus print! 

De Fresk dino rugzak is lichtblauw met een print van een triceratops en een brachiosaurus. Toen deze Fresk rugzak binnenkwam heb ik gelijk een exemplaar met naam voor mijn eigen zoontje Pelle gemaakt! Wat was hij trots om net als zijn grote zus met een eigen tas op zijn rug rond te lopen. De tassen van Fresk zijn ook ideaal te gebruiken als peuter rugzak.

Wat ik een groot voordeel vind aan een Fresk rugzak is dat aan de binnenkant een speciaal vak zit waar je de drinkbeker van je kindje in kan zetten. De drinkbeker blijft hierdoor goed rechtop staan. 

2. Trixie rugzak dino

Op het schoolplein zie ik veel kindjes lopen met een Trixie rugzak en op Instagram krijg ik regelmatig de vraag of ik een Trixie rugzak met naam kan borduren. Daarom heb ik onlangs dit Belgische merk aan de webshop toegevoegd! Zie je jouw kindje al met zo'n stoere tas naar school lopen?

Het grote verschil tussen een Trixie rugzak en een Fresk rugzak is dat een Trixie rugzak de vorm van een dier heeft in plaats van een print met een illustratie van een dier erin verwerkt. Zo heeft deze groene dino rugzak van Trixie stekels aan de bovenkant en aan een van de zijkanten van de tas. Daarnaast zie je de kop van de dinosaurus op de voorkant van de tas. Het leuke is dat het thema zelfs is doorgevoerd aan de achterkant van de Trixie rugzak, want de staart van dit avontuurlijke dier zie je namelijk op de achterkant. 

3. Rugzak dino van Studio Ditte

In de collectie van Studio Ditte van vorig jaar zat ook een tas voor dino-fans. Deze dinosaurus rugzak was zo populair dat hij binnen no-time uitverkocht was. Maar gelukkig is deze geliefde rugtas terug van weggeweest! De rugzakken van Studio Ditte hebben net als de rugzakken van Fresk allemaal dezelfde vorm, maar zijn voorzien van een andere print. De Studio Ditte dino rugzak is donkerblauw met een print van vijf verschillende dino’s. De dino’s in de print van Studio Ditte zijn iets stoerder dan die op de Fresk rugzak. 

Wist je dat de Studio Ditte en Fresk rugzakken allemaal gemaakt zijn van gerecyclede PET flessen? Een duurzame keuze dus!

Tas voor oudere kids: groter formaat

De rugzakken van Trixie, Studio Ditte en (de kleine rugzak van) Fresk zijn vergelijkbaar qua formaat. Ideaal voor kinderen die net naar school gaan, of gebruik de tas als peuter rugzak. Ben je op zoek naar een grotere dinosaurus rugzak? De Fresk rugzakken zijn ook verkrijgbaar in het groot. De grote rugtas van Fresk is gemaakt van erg stevig materiaal en heeft het formaat van een rugzak voor volwassenen. Dankzij de borstriem is deze heel geschikt voor kinderen. Wij raden hem aan vanaf een jaar of zes, maar we zien ook regelmatig een kleuter lopen met de grote Fresk schooltas. Vaak denk je dan wel: rugzak, waar ga je met de kleuter naar toe, haha.

Dinosaurus rugzak met naam

Alle rugtassen kunnen natuurlijk voorzien worden van de naam van je kindje. Dit doen wij door de naam van je kindje met het mooiste garen op de tas te borduren. Bij de dino rugzak van Fresk borduren we de naam van je kindje met cognackleurige letters op de tas zodat het mooi bij de leren details past. We borduren de naam tussen het voorvakje en de hengsels. Bij de Studio Ditte rugzak borduren we de naam op dezelfde plek, maar met wit garen in plaats van cognac. Bij de dinosaurus rugzak van Trixie borduren we de naam met wit garen op het voorvakje van de tas. Met een rugzak met naam is jouw kleine spruit nooit meer zijn of haar schooltas kwijt. 

Dino broodtrommel met naam

Wist je dat we naast rugzakken met naam ook Mepal broodtrommel met naam en Yumbox met naam verkopen? Uiteraard hebben we ook een dino broodtrommel van Mepal met naam en een Yumbox broodtrommel in dit thema. Dan is je kleine dino-fan helemaal klaar voor school! 

Alle dino fans kunnen dus hun hart ophalen, want in de webshop heb je volop keuze. Dat wordt nog lastig kiezen ;)! Ik ben benieuwd, welk dino rugzak is jouw favoriet?

Alle specificaties op een rij:

Bij het bestellen van (gepersonaliseerde) producten gelden onze algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss