Artikel 39 van 134

Fresk rugzak: welke maat kies jij? Fresk rugzak groot of Fresk rugzak klein?

Als je online aan het shoppen bent voor een rugzak, dan heb je keuze uit veel verschillende soorten merken, prints, kleuren en formaten. Vooral de maat van een rugzak is erg belangrijk. Aan de ene kant wil je natuurlijk dat alle spulletjes die je kindje nodig heeft erin passen, maar aan de andere kant moet de rugzak ook comfortabel dragen. Van het merk Fresk hebben we twee maten rugzakken in de webshop. Welke maat Fresk rugzak kies jij?

Fresk rugzak klein

Het kleine formaat van de tas is 28 cm hoog, 21 cm breed en 8 cm diep: perfect voor kindjes die voor het eerst naar school gaan. De tas is groot genoeg voor een broodtrommel, fruitbakje en twee drinkflessen, maar dan is er niet heel veel ruimte meer over. De Fresk rugzak klein is ook handig om mee te geven naar het kinderdagverblijf. Er pas een setje kleding, een knuffel en andere kleine spullen die je kleintje nodig heeft, zoals een speen of fles. 

Fresk rugzak groot

Is je kindje ouder dan 6 jaar? Dan is het grote formaat van de rugtas ideaal. Vanaf groep 3 hebben kinderen vaak een grotere rugzak nodig voor huiswerk, gymspullen etc. De grote variant is net zo groot als een rugzak voor volwassenen en wordt ook vaak als luiertas gebruikt. De tas is gemaakt van sterk materiaal (gerecyclede PET flessen) en is 35 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm diep. In zowel de kleine als de grote variant zit een handig vakje aan de binnenkant waar je een drinkbeker rechtop kunt neerzetten. Het voorvakje aan de buitenkant wordt afgesloten door middel van een magneetsluiting.

Tip: de Fresk rugzak groot kan al gedragen worden door kindjes vanaf 4 jaar. De banden zijn namelijk in lengte verstelbaar, waardoor je de tas altijd op maat kunt maken voor je zoon of dochter en dankzij de handige borstriem glijdt de rugzak niet van je kindjes rug af. Je krijgt dan alleen een beetje het gevoel van 'rugzak waar ga je met die kleuter naar toe'. 

Wat is het verschil tussen de twee tassen?

Naast het verschil in formaat zijn er nog een aantal verschillen tussen de grote en de kleine variant:

  • Extra binnenvak: in de grote variant van de tas zit een extra binnenvak in het hoofdvak. Heel handig voor kleding of kleinere spullen die je snel weer terug wilt vinden in de grote tas.
  • Extra zijvak: aan de buitenkant van de rugzak groot vind je een extra zijvak. Hier zou je de tweede drinkbeker bijvoorbeeld rechtop in kunnen zetten. 
  • Gewatteerde banden: de schouderbanden van de Fresk rugzak klein zijn niet gewatteerd. Daardoor is deze rugzak geschikt voor kleinere kindjes die nog geen zware rugtas mee naar school hoeven. De grote rugzak heeft wel gewatteerde schouderbanden. Zelfs tijdens een langere wandeling of een fietstocht draagt deze tas daardoor heel comfortabel! 

Wist je dat zowel de kleine als grote tassen van Fresk zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen? Goed voor het milieu dus! 

Personaliseer je rugtas met naam

Zowel de Fresk rugzak klein als de Fresk rugzak groot kunnen wij voorzien van de naam van je kindje. We borduren de naam in het mooiste garen tussen het voorvakje en de hengsels in. Zo geef je de rugzak een leuke persoonlijke touch! Ben je op zoek naar een rugzak met naam? Naast de rugzakken van Fresk verkopen we nog veel meer merken rugzakken die we kunnen voorzien van de naam van je kindje. 

Op de foto's wordt de grote rugzak gedragen door een jongen van 8 en de kleine rugzak door een jongen van 5, bijna 6 (foto 2)  en meisje van bijna 2 (foto 3).

Tip: We verkopen ook rugzakken van het merk Sticky Lemon in twee formaten. Check de blog: "Sticky Lemon rugzak: ga jij voor small of large?"

Fotografie: @bij.hesfotografie

 

Op het bestellen van (gepersonaliseerde) producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss