Artikel 38 van 134

Trend alert: rugzak met bloemen print

Het bloementhema is populair! In zowel kleding als accessoires zie je de laatste jaren steeds vaker bloemen terugkomen. De schooltas is zo’n item die natuurlijk niet achter kan blijven in deze trend. In de webshop vind je een aantal mooie rugzakken voor school met bloemen print. Van subtiele gekleurde bloemetjes tot de dandelion: met een bloemen rugzak doet jouw kleintje helemaal mee met deze mooie bloementrend!  

Fresk rugzak met dandelion

De Fresk rugzak hebben we in veel verschillende prints en natuurlijk hebben we ook een mooie rugzak in bloemen thema! Is jouw kindje ook zo dol op het wegblazen van paardenbloem (‘dandelion’) pluizenbollen? De Fresk ‘dandelion’ rugzak is lichtroze van kleur en heeft een print van stijlvolle paardenbloemen met gouden details. Daar maak jij de bloemenoutfit van je kindje helemaal mee af!

Tip: Check ook de blog: "Meisjes rugzak: de leukste rugzakken voor jouw kleine meid" voor andere leuke meisjes rugzakken!

Rugtas bloemen van Sticky Lemon

Van het merk Sticky Lemon hebben we twee rugzakken met bloemen thema in het assortiment. Beide hebben op het voorvak een print van subtiele lieve bloemetjes. De bijpassende en contrasterende kleuren van dit product maken de rugzak tot een echt mode-item van deze tijd. Leuk voor stijlbewust jonge dames! De rugzak is afgewerkt met trendy details, zoals een biesje rondom het voorvak en mooie opvallende banden.

Handig weetje: de tassen van Sticky Lemon zijn zowel aan de binnen- als buitenkant gemaakt van gelamineerd canvas. Je maakt de rugzak hierdoor heel gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Schattige bloemen rugzak van That’s Mine

De rugzak bloemen van That’s Mine is ideaal te gebruiken als rugzak voor het kinderdagverblijf of als eerste schooltas. De rugzak bloemen heeft een print van subtiele kleine bloemetjes, zie jij jouw kleine meisje al met zo’n lieve rugtas lopen? 

Het leuke aan deze rugzak vind ik dat er allerlei ‘geheime’ vakjes in en aan de tas te vinden zijn. Aan de binnenkant vind je bijvoorbeeld een vak waar je een drinkbeker rechtop kunt neerzetten. Hoef je nooit meer bang te zijn voor lekkende bekers ;)! Daarnaast vind je aan de buitenkant een voorvak met ritssluiting, maar aan beide zijkanten zitten ook nog verschillende handige vakken. Het kleine vakje met rits aan de zijkant is bijvoorbeeld ideaal als je kindje kleine spulletjes of geld mee moet nemen naar school.  

Personaliseer jouw bloemetjes rugzak

Geef je bloemen rugzak een persoonlijke touch en laat het personaliseren met de naam van je kindje. Alle rugzakken die je in de webshop vindt kunnen wij voorzien van naam. De naam borduren we zelf met het mooiste garen op de rugzak. Met een gepersonaliseerde rugzak bloemen maak jij jouw kleine meid vast en zeker helemaal blij!

Ben jij meer van de dierenprintjes in plaats van de bloemetjes? Check dan eens onze blog "Rugzak met dierenprint: ga jij voor tiger strips, jaguar dots of voor een subtiele panterprint?"

Fotografie: @bij.hesfotografie

Bij het bestellen van (gepersonaliseerde) items gelden onze algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss