Artikel 36 van 134

Rugzak met dierenprint: ga jij voor tiger strips, jaguar dots of voor een subtiele panterprint?

De tijgerprint, panterprint of zebraprint: deze dierenprints zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Van kleding en schoenen tot woonaccessoires en tassen: tegenwoordig is de dierenprint in veel branches vertegenwoordigd. En terecht: de dierenprint ziet er hip uit en is eindeloos te combineren! Is jouw kindje ook een echte dierenliefhebber met oog voor stijl? Een rugzak dierenprint is dan wel echt een onmisbaar item in je rugzakken collectie. We hebben verschillende rugzakken voor jongens en meisjes met een print van een dier in onze collectie, welke hangt er binnenkort bij jullie aan de kapstok? 

Rugzak dierenprint: Studio Ditte heeft er zelfs 2

Tiger stripes & jaguar dots: de twee tassen van Studio Ditte met dierenprint zijn hipper dan hip! Met mooie contrasterende kleuren weet Studio Ditte iedere rugzak weer tot een echt fashion item te bombarderen. 

De Studio Ditte rugzakken zijn compact, maar je kunt er verrassend veel in kwijt. Wat ik zelf zo handig vind aan de Studio Ditte rugzak is dat de tas makkelijk schoon te maken is. De rugtas is gemaakt van gerecyclede PET flessen en de voering van de binnenkant is waterdicht. 

Met de benodigde broodtrommels, drinkflessen en fruitbakjes vind je na een dagje school waarschijnlijk altijd wel kruimels of drupjes melk of drinken. Zowel de binnen- als buitenkant kun je gemakkelijk afnemen met een vochtige doek. Binnen no-time is de rugzak dierenprint weer helemaal klaar voor een nieuwe schooldag.

Kidzroom rugzak met panterprint

De Kidzroom rugzak met dierenprint is zo’n tas waar je als meisje echt mee wilt shinen. De kleuren, de panterprint en de details: deze rugzak is superleuk om te gebruiken als schooltas, logeertas of zwemtas. 

Een van de verschillen met de Studio Ditte rugzakken is dat een Kidzroom rugzak een handig elastiek aan de binnenkant van het hoofdvak heeft. Hier kun je een drinkbeker in klemmen, zodat deze niet kan verschuiven. 

De Kidzroom tassen kunnen we (net zoals alle andere rugzakken) personaliseren met de naam van je kindje. Kies zelf een kleur garen en wij borduren de naam van jouw zoon of dochter op de voorkant van de tas. 

Subtiele zebraprint op de Mrs. Ertha rugzak

Kinderen die van wilde avonturen en jungle vibes houden worden vast erg blij van de Mrs. Ertha rugzak met dierenprint. Dit is een ideale rugzak voor een wandeling, een fietstocht, een schoolreisje of logeerpartijtje. En natuurlijk ook voor alle schoolavonturen is deze tas erg geschikt.

De tas heeft een subtiele zebraprint op de zijkant en de tas is verder gemaakt van neutrale kleuren die perfect passen bij een tas met dierenprint. De rugtas is erg licht van gewicht en draagt daardoor geschikt voor zelfs de kleinsten. Gebruik het bijvoorbeeld als peuter rugzak om mee te nemen naar het kinderdagverblijf.

In deze dieren rugzak raak je in ieder geval nooit meer je kleine spulletjes kwijt. Ik was verrast door alle vakjes die je in de tas vindt. Zo heeft het hoofdvak een insteekvak, maar ook nog 3 extra vakjes waarvan je er 2 kunt afsluiten met de rits. Daarnaast heeft de voorkant een handig voorvakje en vind je op de achterkant nog een vak met ritssluiting. Perfect voor het opbergen van kleinere spullen, zoals fietssleutels.

Musthave dierenprint item: broodtrommels en drinkbekers in stijl

Vul je schooltas met bijpassende broodtrommels en drinkflessen en kom helemaal in stijl naar school! In onze collectie vind je ook een broodtrommel met panterprint of een drinkbeker met panterprint. En net als onze rugzakken kunnen wij alle lunchitems voorzien van naam. 

De dierenprint is een tijdloos patroon dat altijd in de mode blijft. Of je kindje de tas nu gebruikt voor alle schoolavonturen of je de tas wilt gebruiken om mee te geven naar het kinderdagverblijf: aan deze rugzakken gaat een kind jarenlang plezier beleven. Welke dierenprint is jouw favoriet? 

Dieren rugzak met naam

Wij kunnen de tas voor jouw kindje voorzien van naam. Dit doen we door de naam met hoge kwaliteit garen op de voorkant van de tas te borduren. Je zoon of dochter vindt binnen no-time zijn of haar dieren rugzak met naam terug aan een volle kapstok!

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het bestellen van (gepersonaliseerde) producten.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss