Artikel 35 van 134

Rugzak leeuw: voor de échte avonturiers

Indrukwekkend, krachtig, moedig: het is niet zo gek dat de leeuw ook wel de koning van de jungle wordt genoemd. Is jouw kindje helemaal gefascineerd door dit imposante dier? Dan mag een stoere leeuw rugzak natuurlijk niet ontbreken als jouw kleintje op avontuur gaat in de jungle. Van een dagje weg tot een rugzak voor school of voor het kinderdagverblijf: met een leeuw rugzak maak jij iedere dierenfan blij. Wij hebben twee rugzakken in leeuwenthema, welke kies jij?

Rugzak leeuw van Trixie

Voor kleine avonturiers die naar de kinderopvang gaan of die voor het eerst naar school gaan is de Trixie rugzak leeuw echt een must. De leeuwentas van Trixie is geel en heeft de vorm van een leeuwenkop. Wat de tas echt uniek maakt is de afwerking met mooie bruine leeuwenmanen.

De rugzak is gemaakt voor peuters en kleuters, het formaat en de gewatteerde schouderriemen zorgen voor een hoog draagcomfort. De leeuwentas bestaat uit een groot hoofdvak en een voorvakje met rits. In het hoofdvak vind je nog een binnenvak en een label. Op het label kun je de gegevens van je kindje schrijven, zodat bij verlies de rugzak altijd terug te brengen is naar de rechtmatige eigenaar!

Rugtas leeuw van Fresk

Ook van het merk Fresk hebben we een rugzak met leeuwenprint. De rugzak heeft een print van stoere leeuwen, is bruin van kleur en is afgewerkt met donkerblauwe details. 

De rugzak leeuw van Fresk is erg handig ingedeeld. De tas bestaat uit een hoofdvak en een voorvakje dat afgesloten wordt door middel van een magneetje. In het hoofdvak vind je een kleiner vak waar je een drinkfles rechtop in kunt zetten. Zo hoef je nooit meer bang te zijn voor lekkende bekers in jouw leeuwen rugzak! 

De tassen van Fresk hebben we in twee formaten. Het kleinste formaat is heel geschikt als eerste rugzak of om mee te geven naar het kinderdagverblijf. Het grotere formaat raden we aan voor kindjes vanaf 6 jaar, maar we zien ook steeds vaker dat de grote variant door jongere kindjes wordt gebruikt. De tas heeft verstelbare schouderbanden, je kunt deze dus op maat maken voor je avontuurlijke kleuter.

Leuk weetje: de items van Fresk zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen. Een duurzame keuze dus als je kiest voor dit merk.

Wat past er in de leeuw rugtassen?

Bij de meeste scholen hebben ze tegenwoordig naast een fruitmoment ook een lunchmoment op school. Gelukkig past in beide leeuw rugzakken zowel het drinken als het eten! In de leeuw rugtassen passen twee Mepal broodtrommels en daarnaast is er ook nog ruimte voor twee drinkbekers.

In de grote variant van de Fresk rugzak leeuw heb je ook nog ruimte voor een setje extra kleding, boeken of schrijfmateriaal. Handig voor de iets oudere kids!

Personaliseer jouw leeuw rugzak

De rugtassen in leeuwenthema kunnen wij personaliseren en voorzien van naam. In het mooiste garen borduren wij de naam van je kindje op de rugzak. Bij de Trixie rugzak wordt de naam in wit garen op het voorvakje geborduurd. Op de Fresk rugzakken wordt de naam in donkerblauw garen tussen het voorvakje en de hengsels in geborduurd. Zo past de naam mooi bij de donkerblauwe details van de tas!

Bijpassende lunchitems voor jouw leeuwenrugzak

Hoor je gebrul uit de buik van je kindje komen, oftewel: heeft hij of zij honger? Dan is het tijd voor iets te eten! Je zoon of dochter kan helemaal in stijl naar school, want wij hebben bijpassende broodtrommels en drinkbekers met een print van wilde dieren. 

Ben jij op zoek naar een rugtas met leeuwenprint? Hieronder hebben we alle specificaties nog even op een rijtje gezet voor je:

rugzak leeuw Fresk vs Trixie leeuw rugzak

Fotografie: @bij.hesfotografie

Bij het bestellen van (gepersonaliseerde) producten gelden onze algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss