Artikel 34 van 134

De kralen opbergdoos: musthave voor knutselfans

De kralen opbergdoos: musthave voor knutselfans 

Van strijkkralen tot kralen waar je sieraden mee kunt maken: voor de echte knutselfans en stijlbewuste jongedames is het goed organiseren van kralen een must. Niets is zo frustrerend als het zoeken naar de juiste kraal terwijl je juist lekker creatief bezig wilt zijn. Wist je dat je onze knutseldoos met naam heel goed kunt gebruiken als kralen opbergdoos? Een multifunctionele kist! 

Tips voor het organiseren van kralen en sieraden

Als je wilt knutselen met kralen is het fijn om je kralen gesorteerd te hebben, maar waar begin je? Met de kralen opbergdoos is dit zo gepiept! 

De opbergdoos heeft een uitneembaar binnenvak dat met scheidingswanden is opgedeeld in vier vakken. Dit vak is ideaal om je kralen in te bewaren. Zorg ervoor dat je je kralen op kleur sorteert, zodat je altijd snel de juiste kleur kraal te pakken hebt als je aan het knutselen bent. Voor het sorteren van sieraadkralen is het ook handig om de kralen op vorm of op grootte te sorteren. 

In het grote vak kun je overige benodigdheden bewaren. Denk aan elastiek, draad, sluitingen, gereedschap of vormen voor je strijkkralen.

Voordelen van een kralen opbergdoos

De kralen opbergdoos is een houten kistje van 31,5 x 22,5 x 11 cm. Dit is een handig formaat om kralen en benodigdheden in op te bergen. Door de vier vakjes die met scheidingswanden gescheiden zijn, heb je altijd overzicht over welke kralen je allemaal hebt. Dat maakt het knutselen met kralen een stuk fijner! Daarnaast kun je de doos na gebruik afsluiten, je kunt de opbergdoos dus makkelijk meenemen als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Door de scheidingswanden blijven jouw kralen netjes gesorteerd.  

Wist je dat je de kralen opbergdoos kunt laten personaliseren met jouw naam? Ook leuk om cadeau te geven!

Kralen opbergdoos voor strijkkralen

Gebruik je de kralen opbergdoos voor strijkkralen? Strijkkralen heb je vaak in veel verschillende kleurtjes. Deel de kleuren op kleurenthema in, zoals pastelkleurtjes, geeltinten, roze/rood/paars of verschillende tinten blauw. Zo houd je overzicht over welke kleurtjes je allemaal hebt en vind je snel de juiste kleur voor de mooiste strijkkraal creaties. 

Het onderste vak van de opbergdoos is ideaal om je strijkkraal vormen in te bewaren, eventuele voorbeeldjes en een stuk bakpapier. Ook kun je de creaties die al helemaal klaar zijn hierin opbergen, zodat je ze niet snel kwijtraakt. 

Kralen opbergdoos voor sieraad kralen

Als je de opbergdoos gebruikt om kralen voor sieraden in op te bergen, dan zijn de bovenste vier vakjes perfect om de kralen en hangers in te sorteren. Hoe ziet jouw kralen collectie eruit? Sorteer ze op kleur, grootte of vorm: afhankelijk van jouw collectie kun je een handige indeling maken. In het onderste vak kun je je draad, elastiek, sluitingen en gereedschap opruimen. Zo hebben alles bij de hand als jij aan de slag wilt met het maken van een nieuw sieraad!

Met een opbergdoos blijven jouw kralen netjes georganiseerd en kun je er keer op keer van genieten!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss