Artikel 33 van 134

Olifant rugzak: klaar voor grootse avonturen! Welke kies jij?

Is jouw kindje gefascineerd door de olifant? Of je nu een olifant in de dierentuin tegenkomt of op vakantie in de natuur: deze imposante dieren zijn altijd indrukwekkend om te zien. Met hun grote omvang, golvende oren, speelse en vriendelijke persoonlijkheid snap ik helemaal dat kinderen zich aangetrokken voelen tot deze imposante dieren. 

Voor de echte natuurliefhebbers en dierenfans kan een rugzak olifant natuurlijk niet ontbreken. In de webshop hebben wij twee rugzakken met olifant print in de collectie, welke kies jij? Met een olifant rugzak zijn de kindjes helemaal klaar voor grootse avonturen!

Olifant rugzak van Trixie

De olifant rugzak van Trixie is echt een schatje om te zien. De tas is blauw van kleur, heeft een olifantenprint aan de voorkant en de bovenkant is afgewerkt met olifantenoren. Naar school, het kinderdagverblijf, een dagje weg of een logeerpartijtje: deze olifant rugzak gaat graag overal mee naar toe!

De olifant rugzak van het merk Trixie is geschikt voor peuters en voor kleuters die net naar school gaan. De gewatteerde verstelbare schouderriemen zorgen ervoor dat de tas comfortabel te dragen is. Ga je een dagje naar de dierentuin om de olifant in het echt te spotten? Dan is de tas heel geschikt om zelf door je kindje gedragen te worden. 

De olifant rugzak bestaat uit een groot hoofdvak, met aan de binnenkant nog een insteekvak en een label. Daarnaast vind je op de voorkant een voorvakje met ritssluiting.

Olifant rugtas van Studio Ditte

Ook van het merk Studio Ditte hebben we een leuke rugzak olifant in de collectie opgenomen. De rugzak is donkerblauw en heeft een kleurrijke en hippe print van olifanten. De Studio Ditte rugzak lijkt klein, maar niets is minder waar! Door het diepe formaat passen er gemakkelijk voldoende bakjes en bekers in voor het eten, drinken en andere kleine benodigdheden. 

De olifant rugzak van Studio Ditte heeft een groot binnenvak met daarin een insteekvak die je af kunt sluiten met klittenband. De voorkant van de rugzak is voorzien van een voorvakje met rits.  

Het handige van deze olifant rugzak vind ik dat je hem heel gemakkelijk afneemt met een natte doek. De tas is gemaakt van gerecyclede PET flessen (duurzame keuze dus!) en het materiaal is ideaal voor kinderrugzakken. Na enige tijd vind je altijd wel kruimels in de rugzak, zit er misschien een vlek op of heeft er toch een beker gelekt. In no-time maak je de tas weer heerlijk fris en helemaal klaar voor het volgende gebruik! 

Olifant rugzak met naam

Wist je dat we de rugzak olifant van beide merken kunnen voorzien van de naam van jouw kleine avonturier? Met het mooiste garen borduren we de naam van je zoon of dochter op de tas. Bij beide tassen wordt de naam met wit garen op het voorvakje geborduurd. Kan je kindje de tas altijd gemakkelijk weer terugvinden aan een volle kapstok op school!

Bijpassende olifant broodtrommel en drinkbeker

Bij een olifant rugtas mag een bijpassende olifant broodtrommel en olifant drinkbeker natuurlijk niet ontbreken. Met items gaat jouw kindje helemaal in stijl naar school. Ook onze lunchartikelen kunnen wij personaliseren met de naam van jouw zoon of dochter. 

Zoek jij een rugzak met olifantenprint? Hieronder hebben we alle specificaties van beide rugtassen nog even op een rijtje gezet voor je:

Fotografie: @bij.hesfotografie

Op het bestellen van (gepersonaliseerde) items zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Je vindt de algemene voorwaarden hier

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss