Artikel 8 van 134

Maak kennis met onze nieuwe Mepal lunchsets!

Net als andere jaren lanceer ik ook dit jaar vlak voor de zomervakantie een nieuwe collectie  broodtrommelsdrinkbekers en drinkflessen van Mepal. En het zijn er dit jaar een hele hoop geworden! Voor de dierengek, bloemenprinses, het wiskunde-wonder of de taalfanaat: er is voor ieder wat wils. Ik ben zo benieuwd, wat vind jij van de nieuwe collectie lunchsets met naam?

Stoere jongens lunchsets: avontuurlijke prints voor kleine ontdekkers 

Bootjesvoertuigensafari dieren of de print van een trein: voor zowel grote als kleine jongens heb ik stoere lunchsets ontworpen. Je herkent de nieuwe printjes aan de ‘S23’ in de omschrijving van het product. Ik heb bij het ontwerpen rekening gehouden met de uiteenlopende leeftijdscategorieën en verschillende smaken. Gaat jouw zoon bijvoorbeeld naar groep 3? Dan is de broodtrommel met letters wel een hele toepasselijke keuze! Met welk ontwerp ga jij jouw jongen blij maken?

Je bent pas helemaal klaar voor een nieuw schooljaar met een bijpassende stoere jongens rugzak! Je vindt in de webshop veel designs die helemaal in de smaak gaan vallen bij zowel kleuters als grotere jongens. Effen kleuren of een stoere print: je hebt keuze uit een groot assortiment rugzakken met naam

Lunchsets voor meisjes: welke kies jij?

Ook voor de meisjes ben ik weer flink los gegaan. Verschillende bloemenprints, schattige eenhoorns, een bloemenhart of lekkere ijsjes: dat wordt nog keuzestress ;). De tie-dye was direct Lize’s favoriet, dus dit lunchsetje ligt al klaar voor het nieuwe schooljaar. 

En ook voor de meisjes hebben wij prachtige bijpassende rugzakken. Benieuwd welke rugtassen we allemaal voor de meiden in onze collectie hebben? Ik heb er een blog over geschreven, deze kun je hier lezen. 

Trendy en kleurrijke lunchsets met bloemenprint

Een trend die nog wel een tijd populair blijft is de bloemenprint. Een lunchset met bloemenprint mocht daarom natuurlijk niet ontbreken! Ik had alleen zoveel inspiratie dat wel het iets meer dan 1 lunchset is geworden… een vrolijke gekleurde bloemenprintflowerhearts of lieve paarse & blauwe bloemetjes: welke vind jij het mooist?

Als je kiest voor een lunchset met bloemenprint dan is het wel heel leuk om ook een rugzak met bloemenprintte kiezen. Met een lunchset en een rugzak met bloemenprint doet jouw kleintje helemaal mee met de bloementrend!

Leerzaam & speels: ontdek de educatieve lunchsets

Gaat jouw zoon of dochter naar groep 3? Dan is een lunchset met cijfers of letters wel heel toepasselijk. Denk aan een broodtrommel met roze letters of een lunchset met blauwe en groene letters. Ook kleuters vinden zo’n educatieve lunchset vast en zeker heel erg leuk, vaak beginnen ze namelijk in groep 1 en 2 al met het leren van de verschillende letters en cijfers. 

Knuffel op afstand met een lunchset met dierenprint

Ik heb een serie lunchsets ontworpen met een waterverf illustratie van een dierenmoeder met een dierenkind. Niet alle kindjes vinden het gemakkelijk om naar school te gaan, soms kan het moeilijk zijn om afscheid te nemen. Met een lunchset uit deze serie geef je je kindje tijdens de lunch een knuffel op afstand! 

En deze lunchsetjes zijn weer super leuk te combineren met onze rugzakken met naam

 

Gratis koelelement cadeau

Om te vieren dat de nieuwe collectie lunchsets online krijg je nu bij aanschaf van een lunchset (een broodtrommel en een drinkbeker of drinkfles) een gratis setje koelelementen cadeau! Je krijgt er één voor in de broodtrommel en één voor in een drinkbeker of drinkfles. Blijft het eten en drinken lekker koel tijdens een hete dag.

Smul van de nieuwe collectie lunchsets met naam

Klaar om jouw kindje te verrassen met een nieuwe lunchset? Bereid je vast voor op het nieuwe schooljaar en maak van elke lunchpauze een klein feestje. Alle nieuwe broodtrommels, drinkflessen en drinkbekers personaliseren we met de naam van jouw zoon of dochter. Welk ontwerp is jouw favoriet?

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss