Artikel 7 van 134

Lize’s 6e verjaardagsfeest met snoepkraam, donutwall, de mooiste schminkcreaties en photobooth-pret

Lize is vandaag zes jaar geworden, en dat hebben we afgelopen weekend gevierd met al onze familie en vrienden! We vierden het dit keer bij Bistro Heerlijk, een van onze favoriete plekjes in Haren. Bistro Heerlijk is op zondag gesloten, daardoor konden we hier een besloten feestje organiseren. Bistro Heerlijk is een moderne, knusse en supergezellige locatie voor een verjaardagsfeest. In deze blog vertel ik je meer over Lize haar verjaardagsfeest... 

De perfecte feestoutfit

Voor Lize's verjaardag kozen we een jurkje uit uit de de nieuwe 'Shine' party collectie van Ammehoela. Een schitterend paars glitterjurkje met pofmouwen. Lize draagt maat 134-140 (8-10 jaar). We hebben wel even getwijfeld over welke schoenen bij de outfit zouden passen. In eerste instantie dachten we aan Lize's paarse laarsjes met roze hartjes van Bootstock, maar dat vonden we toch niet helemaal een goede match. Daarom bestelden we nog twee paar laarsjes bij Omoda: zwarte en gouden laarsjes.

Om de knoop door te hakken, deed ik een poll op Instagram. De stemmen waren verdeeld: 38% ging voor goud, 32% voor zwart en 30% voor de paarse laarsjes met roze hartjes. Uiteindelijk kozen we voor de zwarte enkellaarsjes, die we combineerden met een mooie zwarte panty. Ze zag er betoverend uit in haar nieuwe partyoutfit!

Verjaardagstaart en zoete verleidingen

Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke taart! Deze keer kozen we voor een cijfertaart van vanille cake met swiss meringue, gemaakt door Juffrouw Taart uit Winsum. De taart was niet alleen verrukkelijk, maar ook prachtig versierd met mini cupcakes en chocolade.

Lize is gek op donuts, dus besloot ik ook een donutwall te maken. Juffrouw Taart maakt geen donuts zoals je ze misschien kent, maar heerlijke cake donuts met een laagje chocolade. We bestelden een prachtige rosé gouden donutwand, een gokje want hij kreeg niet al te beste recensies. Gelukkig werkte de donutwand perfect - hij was makkelijk in elkaar te zetten en de donuts bleven er perfect op hangen.

Naast de taart en de donuts konden de gasten ook genieten van een andere zoetigheden, met onder andere: 

  • Brownie bites met een zalige laag swiss meringue pralines crème.
  • Cupcakes met een heerlijke toef erop.
  • Mini tartelettes met een krokant gebakken zanddeeg bodem en een vulling van speculoos met chocolade. 

Al deze lekkernijen pasten perfect bij elkaar en bij de andere feestversiering.

Tip: Juffrouw Taart heeft tegenwoordig ook een ‘Sweet zelfbediening koelkast’ in Winsum. Dit is een koelkast gevuld met sweets die je af kunt rekenen met een Tikkie en zelf uit de koelkast kunt halen. Check haar Instagram om te kijken wat er op het moment in de koelkast zit: @sweet_zelfbediening_koelkast.

Vertier voor de kleintjes

Met ongeveer 30 kinderen tussen de 0 en 9 jaar oud onder onze familie en vrienden, wilden we ervoor zorgen dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders konden genieten. Daarom regelen we vaak als we een feestje geven ook vermaak voor de kindjes. Schminken en glittertattoo's zijn altijd een hit en Schminken bij JoJes was net als bij onze vorige verjaardagsfeestjes van de partij om prachtige creaties te maken.

Op Pelle's verjaardag in mei van dit jaar hadden we het schminken gecombineerd met een ballonnenclown, maar voor Lize vonden we dat een beetje 'kinderachtig'. Toen we afgelopen zomer op het Kinderfestival in Haren waren, waren de kinderen niet weg te slaan bij de photobooth. Dat bracht ons op het idee om een KRUU photobooth te huren voor Lize's feestje.

Het huren van een photobooth via KRUU vond ik ideaal: ze komen de photobooth gratis brengen en halen en je hebt de photobooth in 5 minuten geïnstalleerd! De foto's die direct worden afdrukt zijn ook nog eens van supergoede kwaliteit. Je kan van te voren zelf een lay-out kiezen of zelf een lay-out uploaden. KRUU leverde allemaal leuke papieren photoprops bij de photobooth en ik ben nog even Lize's verkleedkist ingedoken voor gekke zonnebrillen, haarbanden en meer. De photobooth was zowel bij jong als oud een hit! Er zijn heel veel foto's gemaakt tijdens het feestje. Alle gemaakte foto's kunnen we bekijken in de KRUU app, zo leuk om terug te zien! 

Sweet goodbye: snoepkraam ipv uitdeelzakjes

Na afloop van een kinderfeestje is het gebruikelijk om uitdeelzakjes mee naar huis te geven, gevuld met snoep of kleine cadeautjes. Wij hebben deze keer iets anders bedacht… Een snoepkraam! Ik bestelde een houten opbergkast voor speelgoed met 9 vakken, 9 schepjes en transparante snoepzakjes. Ik snijd natuurlijk zelf houten namen, dus het leek me ook leuk om de snoepkraam te personaliseren. Ik sneed de tekst ‘sweet goodbye x Lize’ uit en verfde deze letters roze voor een mooi contrast met het lichte hout. Ik vulde de snoepkraam met 9 verschillende soorten snoep. Op die manier kon iedereen bij het vertrek hun eigen zakje snoep scheppen. Want laten we eerlijk zijn, wat is er leuker dan schepsnoep?

Bovendien hebben alle gasten dankzij de KRUU photobooth een blijvende herinnering om mee naar huis te nemen. Lize's zesde verjaardag was een dag vol gezelligheid, lekkernijen, plezier en onvergetelijke momenten. Het was een onvergetelijk verjaardagsfeest! We kijken nu al uit naar volgend jaar!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss