Artikel 6 van 134

Rugzak walvis: 3 magische rugzakken in zee-thema

Duik in oceaanstijl met deze stoere walvis rugzakken! Is jouw kleintje een echte zeedieren fan? Van orka’s en vissen tot de indrukwekkende walvis: ik snap helemaal dat kinderen gefascineerd kunnen raken door deze fantastische dieren. Een rugzak met walvisprint is leuk om mee te nemen naar zwemles, maar kan ook heel goed gebruikt worden als tas voor school, de opvang of een logeerpartijtje. We hebben 3 mooie tassen in zee-thema, twee keer een rugzak walvis en één exemplaar met allerlei zeedieren. Ik ben benieuwd welke jouw kindje kiest!

Fresk rugzak walvis

In de zeedieren collectie vind je onder andere een mooie walvis rugzak van Fresk. De tas is blauw van kleur en heeft een moderne print van witte vrolijke walvissen. 

De rugtassen van Fresk hebben een handige indeling, waarbij rekening is gehouden met kindjes die hun fruit, lunch en drinken meenemen naar school. Er is voldoende plek voor een fruitbakje, een broodtrommel en twee drinkbekers. Het ideale van de Fresk rugzak walvis vind ik dat deze in twee formaten is te bestellen. Voor kleuters of peuters die naar de opvang gaan is de kleine variant ideaal en voor kindjes vanaf 6 jaar is de grote heel geschikt.

Alle rugzakken in ons assortiment kunnen wij voorzien van de naam van je kindje. Op deze Fresk tas borduren we de naam in cognackleurige letters. Dit past mooi bij de leatherlook details die de rugtas heeft. 

Walvis rugzak van Kidzroom

Deze stoere rugzak is speciaal voor de kleine avonturiers! De walvis rugzak van Kidzroom is gemaakt van hoogwaardige materialen (gerecyclede PET flessen) die bestand zijn tegen het ruige gebruik van actieve kinderen. De verstelbare en gewatteerde schouderbanden zorgen voor een goede pasvorm en bieden extra comfort, zelfs tijdens langere avonturen.

De tas komt uit de ‘Full of Wonders’ collectie en die naam is wel heel toepasselijk. Met een print van verschillende walvissen is deze rugzak een echte favoriet onder alle kleine zeedieren-fans. Door de zwarte kleur heeft de rugzak een stoere uitstraling.

Rugtas Kidzroom met zeedieren

Kidzroom heeft nog een tas in zee-thema in de ‘Full of Wonders’ collectie opgenomen, namelijk een rugzak met verschillende zeedieren. Roggen, orka’s en haaien: ontdek de magie van de oceaan met deze prachtige rugtas.

Het voordeel van de Kidzroom rugtassen vind ik dat er aan de binnenkant van het hoofdvak een elastieken band zit waar je een drinkfles in kunt opbergen. De fles kan zo niet verschuiven. Ook kun je voor wat langere wandelingen of fietstochtjes de tas extra bevestigen met de borstriem aan de voorkant. Dit zorgt voor meer draagcomfort. De schouderbanden kunnen niet van de schouders afglijden en het gewicht van de rugzak wordt door de borstriem beter verdeeld. 

Bijpassende items voor jouw kleine watervriend

Waterratjes opgelet: je gaat helemaal in stijl naar school met bijpassende lunchartikelen! Denk aan een broodtrommel met zeedieren of een drinkfles of drinkbeker met een print van verschillende zeedieren. Een schildpad, haai, orka, walvis, zeepaardje en dolfijn: deze dieren gaan graag met jouw zoon of dochter mee tijdens alle schoolavonturen. 

Wist je dat we zowel de rugzak walvis als de bijpassende broodtrommels en bekers kunnen personaliseren met de naam van je kindje? Een superleuk cadeau om te geven aan een 4-jarige die (eindelijk) naar de basisschool mag!

Is een van deze 3 walvis rugzakken binnenkort de nieuwe lievelingstas van jouw kleintje?

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss