Artikel 5 van 134

KRUU photobooth: De perfecte partygast op Lize's verjaardag!

Bij het organiseren van een feestje vinden wij het altijd belangrijk dat zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten en ontspannen. Met ruim 30 kindjes tussen de 0 en 9 jaar in onze vrienden- en familiekring is een activiteit voor de kinderen daarom wel fijn. Daarom zorgen we altijd dat er iets te doen is voor de kinderen op verjaardagsfeestjes, zodat de ouders ook even hun handen vrij hebben. 

'Schminken bij JoJes' staat inmiddels standaard op de gastenlijst van onze verjaardagsfeestjes, dit is altijd een groot succes zowel bij de wat oudere kindjes als bij de wat jongere kindjes. Op Pelle’s tweede verjaardag hadden we het schminken gecombineerd met een ballonnenclown. De ballonnenclown was erg leuk, maar voor Lize haar 6e verjaardag vond ik dit iets te ‘kinderachtig’. Toen we begin september op het Kinderfestival in Haren waren, waren de kinderen niet weg te slaan bij de photobooth. Dit bracht mij op het idee om een photobooth te huren voor Lize’s verjaardag. 

Plug & play!

We hebben ervoor gekozen om een KRUU photobooth te huren! We kregen de photobooth een aantal dagen voor het feest gratis thuisbezorgd, zodat we rustig konden testen of alles het deed. De photobooth zat keurig verpakt en in ongeveer 5 minuten had ik de photobooth geïnstalleerd. Alles werd duidelijk uitgelegd in een instructiefilmpje, maar eigenlijk was het filmpje niet eens nodig. Alles wijst zich vanzelf: plug & play! In de dagen voorafgaand aan het feest werd de photobooth thuis al volop gebruikt. Dankzij de Canon DSLR camera en de professionele flitser maakt de photobooth echt hele mooie foto’s. Ik was verrast over de kwaliteit!

Photobooth huren: voor jong en oud

Jong en oud vermaakten zich op Lize's verjaardagsfeestje met het maken van grappige en mooie foto’s met de photobooth. Voor nog meer fun leverde KRUU leuke en grappige papieren foto props bij de photobooth. 

Tip! Ik ben thuis Lize’s verkleedkist ingedoken en heb nog allerlei extra props zoals haarbanden, hoedjes, zonnebrillen en vlechten meegenomen voor nog meer fotoplezier!

Wij vonden het superhandig dat je de photobooth eenvoudig in hoogte kunt verstellen. We hadden de photobooth vrij laag ingesteld, omdat de helft van onze gasten jonger dat 10 jaar was. Volwassenen konden makkelijk even door de knieën of op een stoel gaan zitten. 

Voor ieder budget een KRUU photobooth pakket

Bij het huren van een KRUU photobooth heb je keuze uit drie verschillende pakketten. Wij hebben gekozen voor het meest uitgebreide pakket, het Premium pakket. Bij dit pakket wordt de photobooth geleverd met een uitgebreidere printer. Deze printer print sneller, je hoeft minder vaak papier te wisselen en afbeeldingen met meerdere stroken worden automatisch gesneden. Daarnaast is bij dit pakket de photobooth verzekering inbegrepen, dit vond ik zelf wel erg fijn aangezien de photobooth ook heel veel door kinderen gebruikt werd. 

De andere twee KRUU photobooth pakketten zijn:

  • Lite: hier wordt de photobooth geleverd zonder printer en worden de foto’s achteraf digitaal opgestuurd. 
  • Basic: hierbij wordt de photobooth geleverd met printer en voldoende printpapier.

Je kunt alle specificaties van de pakketten hier bekijken: KRUU photobooth pakketten.

The day after: de photobooth wordt opgehaald

De dag na het feestje werd de KRUU photobooth weer opgehaald. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is de photobooth weer netjes in de doos te doen en het retourlabel dat in de doos zat over het verzendlabel te plakken. 

Tip: maak foto’s als je de doos openmaakt zodat je bij het inpakken van de photobooth niet hoeft te puzzelen hoe het allemaal weer in de doos past. 

Digitale dierbare herinneringen met de KRUU app

Raak je een foto kwijt? Of gaat er per ongeluk een drankje overheen? Geen nood! Je kunt de gemaakte foto’s heel eenvoudig bekijken op de photobooth en nogmaals afdrukken. En na afloop van het event, wanneer de photobooth weer terug bij KRUU is, komen alle foto’s in de KRUU app te staan. Door een gastenlijst aan je event toe te voegen in de app, kunnen ook alle gasten de foto's bekijken en downloaden. 

Huur ook een KRUU photobooth met korting!

Wij waren super enthousiast over de KRUU photobooth en vonden het echt een leuke toevoeging aan Lize’s verjaardagsfeest! Je slaat met het huren van een photobooth twee vliegen in één klap: gegarandeerd lol op je feest én jij en je gasten hebben mooie herinneringen om mee te nemen naar huis. Bewaar je gemaakte foto’s in een mooie gepersonaliseerde herinneringskist, zodat je altijd kunt terugkijken op een onvergetelijk feestje. Met de KRUU photobooth wordt jouw feest een blijvende herinnering!

Wil jij ook een photobooth huren? Of het nou om een bruiloft, verjaardag, babyshower, gender reveal of jubileumfeest gaat, een photobooth is een superleuke aanvulling. Met mijn persoonlijke kortingscode krijg je €30,- korting op het huren van een KRUU photobooth. Met de code KRUUXBYBINEKE krijg je namelijk €10,- korting + een gratis verzekering t.w.v. €20,-. 

Boek je photobooth hier

Alle voordelen op een rij

Waarom wij voor een KRUU photobooth huren hebben gekozen? Hieronder de voordelen op een rijtje:

  • Alles inclusief: Als je de KRUU photobooth huurt, hoef je niet bang te zijn voor verborgen kosten. De photobooth wordt (een aantal dagen voor het feestje) gratis bezorgd en na die tijd weer opgehaald. 
  • Professionele flitser & Canon DSLR Camera: De foto's zijn van topkwaliteit, met scherpe details en perfecte belichting.
  • Eenvoudige bediening: Zelfs kinderen kunnen zelf uit de voeten met deze photobooth. Je kunt de photobooth in hoogte verstellen en dankzij het grote touchscreen is het voor kinderen eenvoudig te bedienen en heb je binnen no-time een leuke foto gemaakt!
  • Snelle en gemakkelijke opbouw: Het opbouwen van deze photobooth doe je in een mum van tijd, het is gemakkelijk en snel.
  • Persoonlijke touch: Je kunt kiezen uit verschillende collage's en lay-outs, maar je kan ook een eigen lay-out uploaden. Daarnaast kun je ook tekst toevoegen aan de foto's.
  • KRUU app: Je kunt alle gemaakte foto’s gemakkelijk terug bekijken in de KRUU app.
© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss