Artikel 4 van 134

Zwemdiploma medaille: voor de echte zwemkampioen

Op 9 juli mocht Lize afzwemmen voor haar B diploma. Jeetje, wat zijn we trots en blij voor haar! Vorig jaar had ze 1,5 maand voor haar 5e verjaardag haar eerste zwemles bij zwemschool VetCool in Groningen. Hier mag je starten vanaf 4,5 jaar. Binnen één schooljaar heeft ze haar A & B diploma gehaald! Deze topprestatie verdient natuurlijk een beloning en hoe kan dit beter dan met een zwemdiploma medaille? 

Deze houten medaille in de vorm van een A, B of C kun je personaliseren met de naam van je kindje en bijvoorbeeld de datum van het afzwemmen. Hang er een kleinigheidje of iets lekkers aan en je hebt hét perfecte cadeautje voor jouw zwemkampioen. 

Een blijvende herinnering: de gepersonaliseerde zwemdiploma medaille

Het behalen van een zwemdiploma is zo’n moment dat je onthoudt voor de rest van je leven. Een belangrijke mijlpaal, want vanaf nu zit je als ouder heel wat relaxter aan de kant van het zwembad of op het strand tijdens een zwemdagje. Ook kunnen de zwembandjes de prullenbak in: een fijn moment!

Om te vieren dat je kindje zijn of haar zwemdiploma heeft gehaald is het leuk om een origineel en persoonlijk cadeautje te geven. Met de zwemdiploma medaille heb je een persoonlijke traktatie die altijd bewaard kan worden. Een mooi aandenken aan dit belangrijke moment! De zwemdiploma medaille is gemaakt van 3 mm berkenmultiplex en kunnen we maken in de vorm van een A, B en C. We personaliseren de medaille door de naam en de afzwemdatum erin te graveren.

Wat kun je aan de medaille zwemdiploma hangen?

De medaille wordt pas echt een leuk cadeau door er iets lekkers of een kleinigheidje aan te hangen! Er zijn talloze leuke ideeën die een link leggen met het behalen van het zwemdiploma. Denk aan:

  • Een snoepbol gevuld met snoepjes in de vorm van visjes.
  • Een sleutelhanger in de vorm van een strandbal, zeemeerminstaart of zeepaardje. 
  • Een duikbril.
  • Een waterbestendig horloge.
  • Klein zwembad speelgoed, zoals duikringen of een waterpistool.
  • Een klein flesje zonnebrandcrème.
  • Een nieuwe bikini, zwembroek of een nieuw badpak.

Welk kleur koord kies jij?

Tijdens het bestellen heb je de keuze uit 3 kleuren koord waar we de medaille aan vast maken: brons, zilver en goud. Spaart jouw zoon of dochter alle drie de medailles (A, B & C)? Dan is het leuk om de kleuren van het koord hierop aan te passen:

  • Medaille zwemdiploma A: brons 
  • Medaille zwemdiploma B: zilver
  • Medaille zwemdiploma C: goud

Medaille voor onvergetelijke prestaties

Vier bijzondere mijlpalen en topprestaties met deze gepersonaliseerde medaille. Naast het zwemdiploma kun je de medaille ook geven na het behalen van andere onvergetelijke prestaties. Gebruik het bijvoorbeeld als avondvierdaagse traktatie. We maken de houten medaille dan in de vorm van een A en graveren de woorden ‘Avond’, ‘daagse’ en de naam van je kindje erin. Ook kunnen we het jaartal erin graveren.

Wil je de zwemdiploma medaille gebruiken voor andere mijlpalen, zoals een verjaardag? De medaille kunnen we maken in veel verschillende vormen. Stuur ons gerust een berichtje, er is namelijk veel mogelijk.

Bereid je kleine waterfan goed voor

Start jouw kleine waterrat binnenkort met zijn of haar eerste zwemles? Dan heb ik nog een leuke boekentip voor je: ‘Zwemmen zonder zwembad’ van Tine Sleurs. In dit boek vind je veel opdrachten die je kindje op een speelse manier voorbereiden op de eerste zwemles. 

Met een vakkundige onderbouwing, een volledig stappenplan en veel praktische opdrachten moedigt de schrijfster ouders en opvoeders aan om je kindje goed voor te bereiden. Tip: de opdrachtjes zijn ook erg leuk om te doen tijdens een kinderfeestje!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss