Artikel 3 van 134

Vliegen met kinderen: wat neem je mee als handbagage?

De herfstvakantie staat voor de deur. De blaadjes beginnen in Nederland van de bomen te vallen en het wordt kouder en natter. Een moment dat veel mensen toch nog even de zon op willen zoeken. Ga jij deze herfstvakantie met het hele gezin op een onvergetelijke vliegvakantie? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid op pad gaan. Een essentieel onderdeel van de vakantiepret is het inpakken van je handbagage. Voor kinderen kan dit soms een uitdaging zijn, maar met onze trendy weekendtassen van Fresk wordt het een fluitje van een cent!

Waarom kiezen voor een weekendtas als handbagage?

Weekendtassen voor kinderen zijn niet alleen superleuk, maar ze hebben ook nog eens allerlei voordelen. Deze compacte tassen zijn perfect ontworpen om de bagage van je kinderen veilig en georganiseerd te vervoeren. Ze zijn ruim genoeg om al hun favoriete kleding, speelgoed en knuffels mee te nemen, maar niet zo groot dat ze onhandig worden voor kleine reizigers. De weekendtassen van Fresk hebben een leuke cilindervorm en hebben een afmeting van 20 cm (doorsnee) x 45 cm. Ze zijn speciaal ontworpen met het comfort van kinderen in gedachten, met de stevige handvatten kunnen ze gemakkelijk worden gedragen. 

Met een weekendtas hebben kinderen al hun belangrijke spullen altijd binnen handbereik, of het nu hun favoriete boeken zijn om zich mee te vermaken tijdens de vlucht, een knuffel om ze gerust te stellen, of snacks om die lekkere trek te stillen!

Liever een rugzak mee als handbagage? Ook deze vind je natuurlijk bij ons in het assortiment! Bekijk hier onze tassen collectie

Wanneer mag een tas mee als handbagage?

Voordat je op reis gaat, is het belangrijk om te weten aan welke eisen jouw handbagage moet voldoen. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen gelden er specifieke regels voor de afmetingen en het gewicht van handbagage. De weekendtassen van Fresk voldoen aan deze eisen en kun je dus gerust meenemen aan boord. Controleer voor vertrek wel altijd nog even de regels van de luchtvaartmaatschappij, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op de luchthaven.

Wat neem je mee in de handbagage voor je kind?

Het inpakken van een handbagage tas voor je kind kan soms een uitdaging zijn, maar het is ook superleuk om hen te betrekken bij de voorbereidingen voor de reis. Hier is een aantal essentiële items die niet mogen ontbreken in de weekendtas van jouw kleine avonturier:

  1. Reisdocumenten: Vergeet niet de paspoorten en andere reisdocumenten van je kind, inclusief eventuele benodigde visa.
  2. Entertainment: Neem hun lievelingsboeken, kleurboeken en potloden, stickers, puzzels, en speelgoed mee om ze bezig te houden tijdens de vlucht. Neem je een iPad mee? Download dan van tevoren favoriete Netflix filmpjes, zodat ze deze tijdens de vlucht kunnen bekijken. 
  3. Knuffels en comfort items: Voor sommige kinderen is vliegen spannend. Een knuffel of hun vertrouwde deken kan hen helpen zich op hun gemak te voelen.
  4. Kleding en essentials: Een extra set kleding, luiers, doekjes, en andere essentiële items voor het geval er iets geknoeid wordt onderweg.
  5. Snacks en drankjes: Zorg voor (gezonde) snacks en een herbruikbare waterfles, aangezien kinderen vaak hongerig en dorstig worden tijdens een vlucht.

Vlieg de zomer in met Fresk

We begrijpen dat kinderen niet alleen dol zijn op praktische tassen, maar ook op kleurrijke en leuke designs. Dat is wel aan Fresk toevertrouwd! Van stoere dino’s en lieve hertjes tot paardenbloemen en schattige konijntjes: er is voor ieder wat wils. De tassen van Fresk zijn gemaakt van duurzame materialen die de wilde avonturen van jouw kleintjes aankunnen.

Extra leuk: de weekendtassen kunnen we personaliseren door de naam van je kindje erop te borduren. 

Klaar voor het avontuur?

Dus, ben je klaar om op avontuur te gaan met het hele gezin? Zorg ervoor dat de bagage van jouw kinderen klaar is voor de reis met een weekendtas van Fresk! Ze zijn niet alleen perfect als handbagage tijdens de vlucht, je kunt ze daarna ook heel goed gebruiken als logeertas, sporttas of zwemtas. Bekijk ons assortiment en laat jouw kleintje zijn of haar eigen stijlvolle en praktische tas uitkiezen. De vakantiepret begint al bij het inpakken!

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss