Artikel 2 van 134

Rugzak ijsbeer: 3 coole kinderrugzakken

Ze zijn cool, indrukwekkend en stoer: ik heb het natuurlijk over de ijsbeer. Dit imposante dier behoort tot een van de meest geliefde dieren van de poolgebieden. Gaat jouw kleine graag op een 'brrr'-iljant avontuur met een ijsberenprint rugzak? Dan hebben we goed nieuws, want in onze collectie vind je maar liefst 3 rugzakken met ijsbeer print. Welke rugzak ijsbeer is jullie favoriet?

Fresk rugzak: Polar bear

Het merk Fresk heeft een mooie en stijlvolle rugzak ontworpen met ijsberenprint. De ijsbeer tas van Fresk is lichtblauw van kleur en heeft een print van schattige ijsberen. De rugtas is afgewerkt met cognackleurige details, wat zorgt voor een hip en modern effect.

Fresk rugzakken zijn verkrijgbaar in twee maten: een kleinere variant (28 x 21 cm) en een grotere variant (35 x 25 cm). We raden de grote rugzak aan voor kindjes vanaf 6 jaar, maar ik zie ook geregeld een kleuter met dit formaat lopen bij ons op het schoolplein. Het zijn ideale tassen waar alles voor een schooldag gemakkelijk in past!

Het meest handige aan deze tas vind ik dat er aan de binnenkant een apart vak zit waar je een drinkbeker rechtop in kunt zetten. Ideaal toch? Ook heeft de rugzak meerdere vakken voor grote of kleine spullen. Lunchtrommels, drinkbekers, sleutels of schoolspullen: je raakt niets meer kwijt door de handige indeling.

Wist je dat we alle rugtassen kunnen personaliseren met de naam van je kindje? Op deze tas borduren we de naam in cognackleurige letters, dit past perfect bij de details van het design en zorgt voor een mooi geheel.

Trixie rugzak ijsbeer: Mr. Polar bear

Mr. Polar bear is zo’n tas waar iedere kleuter helemaal verliefd op wordt! Deze ijsbeer rugzak van Trixie heeft een mintkleur en is voorzien van een vriendelijk ijsbeer gezichtje. De rugtas is afgewerkt met ijsbeer oortjes: een uniek detail!

De rugzakken van Trixie zijn speciaal ontworpen voor de kleinere kids. Peuters en kleuters zijn vaak helemaal weg van de designs en daarnaast is het draagcomfort erg hoog. Dit komt onder andere door de verstelbare en gewatteerde schouderriemen en de gesp op de borst. Door deze borstriem glijdt de rugzak niet van de schouders af en wordt het gewicht beter verdeeld. Een perfecte tas om mee te nemen naar school, een dagje weg of tijdens een gezellige wandel- of fietstocht. 

De buitenkant is voorzien van een waterafstotende laag en de tas is gemaakt van 100% katoen.

Rugzak ijsbeer van Kidzroom

Laat je kind zijn 'koele' stijl rocken met een ijsberenprint rugzak van Kidzroom! Deze tas uit de ‘Wondering Wild’ collectie heeft een stoere blauwe kleur en is bedrukt met verschillende ijsberen en sterren.  

Wist je dat de rugzakken van Kidzroom zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester? In één rugtas zijn ongeveer 14 plastic PET flessen verwerkt! Een duurzame keuze dus als je kiest voor een tas van dit merk. 

Het fijne aan de rugzak ijsbeer van Kidzroom vind ik het formaat. Het is een ideaal formaat voor kleuters (of peuters) en je zult je verbazen over wat er allemaal in de rugzak past. Er is genoeg ruimte voor een broodtrommel, twee drinkbekers en een bakje voor het fruit. Alles wat je kleintje nodig heeft voor een nieuwe schooldag! 

Een ijsbeer rugzak met naam voor de coolste avonturiers

Wij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van allerlei producten en dit geldt natuurlijk ook voor alle rugtassen die wij in ons assortiment hebben. Deze kunnen wij voorzien van de naam van jouw kindje door de naam op de tas te borduren met kwalitatief garen. Een rugzak met naam is een heel leuk cadeau om te geven aan een kindje dat net 4 jaar is geworden en (eindelijk) naar de basisschool mag!

Ben jij er al uit welke ijsbeer rugzak binnenkort met jouw kleine mee naar school gaat? Met een ijsberenrugzak wordt elke dag een 'polar'-tastisch avontuur! 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss