Artikel 9 van 134

Avondvierdaagse traktatie voor stoere wandelaars

Dit jaar deed Lize voor het eerst mee aan de avondvierdaagse, wat een feestje! Of eigenlijk was het eerder een avondtweedaagse, want uiteindelijk heeft ze twee dagen de 5 km meegelopen. Op de dinsdag ging het niet door vanwege code geel en op de woensdag heeft ze altijd zwemles aan het einde van de middag, maar op de maandag en donderdag heeft ze de 5km helemaal volbracht! We zijn natuurlijk supertrots op haar en dit bracht me op een leuk idee voor een avondvierdaagse traktatie. Met deze avondvierdaagse medaille heb jij wel een heel uniek en persoonlijk cadeautje! 

Cadeautje avondvierdaagse: een unieke medaille voor jouw kanjer

Heeft jouw kindje de avondvierdaagse gelopen? Deze prestatie mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven! De houten avondvierdaagse medaille personaliseren we helemaal voor je met de naam van je kindje en het jaartal dat hij of zij mee heeft gedaan aan dit wandelevenement. De medaille is gemaakt in de vorm van een 4 en is verder gegraveerd met de woorden ‘avond’ en ‘daagse’. Een uniek en persoonlijke avondvierdaagse traktatie die altijd bewaard kan worden als aandenken.

Avondvierdaagse traktatie: maak het niet te zwaar 

Soms zie je op de laatste dag van de avondvierdaagse kindjes lopen met allerlei zware snoepzakken om hun nek. Heerlijk natuurlijk, maar voor die kleine nekjes misschien niet heel fijn… Deze avondvierdaagse traktatie is licht van gewicht en hang je gemakkelijk om de nek van jouw kindje. Helemaal als je aan het begin van de route staat en je kindje moet nog een aantal kilometers lopen is dit wel zo comfortabel ;). 

Ga jij voor goud, zilver of brons?

De houten avondvierdaagse traktatie maken we vast aan een mooi koord. Voor dit koord heb je de keuze uit 3 verschillende kleuren: goud, zilver of brons. 

Gebruik de medaille als SOS ketting

Je kunt er ook voor kiezen om je kindje de hele week met deze medaille om te laten lopen en jouw eigen naam en telefoonnummer op de achterkant van de medaille te schrijven. De Avondvierdaagse medaille is gemaakt van 3 mm berkenmultiplex, een materiaal dat je gemakkelijk kan beschrijven. Zo wordt de medaille ook direct een SOS ketting en weet je zeker dat iemand je weet te bereiken als er iets gebeurt. 

Een lekkere traktatie als beloning

Bij de avondvierdaagse hoort ook wat lekkers! Ik heb er een transparante bol aan vastgemaakt met snoepjes erin, een cadeaubon van de plaatselijke ijsboer voor een ijsje met twee bolletjes en lipgloss van Topmodel. Je kunt er natuurlijk van alles aan hangen! Denk aan kleine keycord cadeautjes, een snoepketting, een zakje popcorn of zakjes met favoriete snoepjes. Dat wordt een stralende finish met deze unieke avondvierdaagse traktatie. 

Gebruik de medaille als cadeautje voor het zwemdiploma

De traktatie is ook te gebruiken als cadeautje voor andere onvergetelijke prestaties. Denk aan het behalen van het zwemdiploma: een echte mijlpaal! De houten medaille kunnen we in de vorm van een A, B of C maken en we kunnen er naast de naam van je kindje de datum van het afzwemmen in graveren. 

Wil je een cadeautje voor een verjaardag of andere gelegenheid? Stuur gerust een berichtje, we kunnen de medaille in veel vormen maken en denken graag met je mee.

Op naar volgend jaar!

Vier de overwinning met een persoonlijke avondvierdaagse traktatie! Hoewel Lize uiteindelijk twee van de vier dagen heeft meegelopen, heeft ze de finish gehaald en daar zijn we ontzettend trots op. Lize vond het ook helemaal fantastisch en heeft nu alweer zin in volgend jaar! 

© 2015 - 2024 By Bineke | sitemap | rss